Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Nepsy-nurkka

Nepsy-nurkka kirjastossa tarjoaa ideoita ja oivalluksia sujuvaan perhearkeen!

Nepsy-aineistoa, jota voi lainata kirjastosta.Nepsy on lyhenne neuropsykiatrisista haasteista, jotka johtuvat aivotoiminnan rakenteellisesta ja toiminnallisesta poikkeavuudesta.

Kirjaston yläkerrassa sijaitsevan Nepsy-nurkkauksen tavoitteena on, että perheet saisivat helposti ja kootusti tietoa sekä ideoita ja toimintakeinoja sujuvan arjen tueksi. Näistä keinoista on hyötyä kaikille lapsiperheille, kun arki haastaa. Neuropsykiatrisia piirteitä omaaville lapsille ne ovat usein välttämättömiä ja avain sujuvaan arkeen.

Kirjaston Nepsy-nurkkaan on koottu nepsy-aiheista tietoa ja materiaalia sekä aiheeseen liittyen kirjalista. Kirjastosta on myös mahdollisuus lainata nepsy-lapsen ja perheen arkea mahdollisesti helpottavia välineitä. Lainaamiseen tarvitset kirjastokortin.

Nepsy-nurkkauksesta voit saada ideoita mm. kuinka hyödyntää kuvallista tukea ja välineitä arjen tilanteiden helpottamiseksi ja mistä löytää lisätietoa. Kirjalistalta löydät nepsy-aiheisia kirjoja niin tietokirjoja kuin romaaneja lapsille, nuorille ja aikuisille.