Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Viheralueiden kunnossapito

Kaupunkitekniikan keskuksen puistopalvelut rakentaa ja hoitaa puistoja, niiden leikki- ja luistelukenttiä sekä liikenne- ja muiden yleisten alueiden viheralueita. Vastuualueelle kuuluu myös puistometsien, puistojen patsaiden ja muiden muistomerkkien hoito sekä kaupungin koristelu.

Puutarhajätteet ja risut

Kaupunki ei vastaanota puutarhajätettä tai risuja. Kiinteistönomistajana sinun on itse huolehdittava asianmukaisesta puutarhajätteen ja lehtien kompostoinnista tai risujen hakettamisesta. Puutarhajätteen kippaaminen kaupungin yleisille alueille tai lähimetsiin on kielletty. Puutarhajätteen mukana luontoon saattaa päästä puutarhakarkulaisia eli vieraslajeja.

Jos omalla kiinteistölläsi ei ole mahdollisuutta puutarhajätteen käsittelyyn, tulee puutarhajäte kuljettaa sitä vastaanottavaan paikkaan.

Yhteystiedot

Kiertokapula Oy

Kiertokapula Oy

Käyntiosoite

Postiosoite

  • Jätteenkäsittelyalueiden aukioloajat
  • Asiakaspalvelupuhelin vastaa arkisin klo 9-15. Lankapuhelimesta soitettaessa veloitetaan paikallisverkkomaksu (pvm) ja matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm).
  • Asiakasnetissä voit tehdä muun muassa jätehuollon tilauksen, biojätteen kompostointi-ilmoituksen ja muutokset jäteastian tyhjennyksiin.
  • Lisätietoja