Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kuvituskuva, tomaattiterttu
Kuva: Pixabay

Viljelypalstat

Kaupunki vuokraa 25 kunnostettua multaista 50 m²:n viljelypalstaa Peltosaaresta Bad Segebergin puistosta. Palstan vuokra on 20 € vuodessa.

Alue on aitaamaton, eikä alueella ole kaupungin järjestämää valvontaa. Kasteluvettä saat läheisestä puistolammesta tai Vantaanjoesta. Muokkaamme koko palsta-alueen keväällä säiden salliessa ja merkitsemme palstat, jonka jälkeen viljelyn voi aloittaa. Palstoille ei saa jättää seuraavaksi vuodeksi monivuotisia kasveja eikä mitään viljelyssä käytettyjä tarvikkeita, ne tulee korjata pois lokakuun loppuun mennessä. Autojen pysäköinti puistossa on kielletty. Lisätietoja antaa puistovastaava Saila Nummela puh. 040 484 6912.

Viljelypalstan varaaminen

Varataksesi viljelypalstan, otathan yhteyttä 29.2.2024 mennessä sähköpostitse tarja.kantola@riihimaki.fi.  Voit lähettää myös kirjeen osoitteella Riihimäen kaupunki, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Kuoreen merkintä ”viljelypalstat”. Mukana tulee olla nimi, osoite ja puhelinnumero. Jos halukkaita vuokraajia on enemmän kuin palstoja, suoritamme arvonnan. Vuokran laskutamme jälkikäteen.

Yhteystiedot

Riihimäen kaupunki, kaupunkitekniikan keskus

Riihimäen kaupunki, kaupunkitekniikan keskus

Käyntiosoite

Postiosoite