Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Tonttitapahtuma Korttionmäen Savottatiellä sunnuntaina 19. toukokuuta

7.5.2024 Tiedotteet Asu ja rakenna Asuminen Rakentaminen Tontti

Keväinen maisema tontista
Savottatiellä on tarjolla tontteja moneen makuun. Kuva: Taru Ahoniemi

Riihimäen rauhallisella ja kehittyvällä Korttionmäen asuinalueella järjestetään tonttitapahtuma sunnuntaina 19.5.2024 kello 11–13. Korttionmäen Savottatiellä on tarjolla 23 vapaata tonttia. Maastonmuodoiltaan tontit ovat vaihtelevia, ja vaihtoehdoista löytyy niin rinteistä, laskevaa kuin kulmatonttiakin. Tontit voi vuokrata tai ostaa omaksi. Niiden koot vaihtelevat 905–1265 neliömetrin välillä, ja rakennusoikeutta tonteilla on 230–260 kerrosneliötä. Hinnat ovat 28 230–40 569 euroa.

Korttionmäki on luonnonläheinen asuinalue, joka sopii mainiosti ja lapsiperheille. Lähin yksityinen päiväkoti sijaitsee 0,7 kilometrin päässä, päivittäistavarakauppaan on matkaa noin kolme kilometriä, ja keskustaan noin neljä kilometriä.

Tonttitapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alueeseen ja sen tarjoamiin rakennusmahdollisuuksiin. Riihimäen kaupungin asiantuntijat ovat tapahtumassa paikan päällä vastaamassa tontteihin, rakentamiseen ja asumiseen liittyviin kysymyksiin.

Tontteja voi hakea sähköisesti

Savottatien tontteja haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Virastokeskus Veturissa on noudettavissa myös paperisia tonttihakemuslomakkeita. Riihimäen kaupunki myy ja vuokraa omakotitontit kotitalouksille ja yrityksille. Kun tonttihakemus on tullut tonttimyyntiin, haetut tontit lukitaan hakijalle kuuden viikon ajaksi, jonka jälkeen varausmaksu on suoritettava kaupungin pankkitilille. Päätöksen tontin tai tonttien myöntämisestä tekee tonttiasiantuntija. Tieto päätöksestä lähetetään sähköpostilla tai postissa tontin hakijalle.

Riihimäelle kodin rakentamista tai muuttoa harkitseva voi saada oman Sisäänheittäjän, joka helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esittelee aitoa Riihimäkeä. Hae omaa Sisäänheittäjää täällä.

Lisätiedot