Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Tammikuun ajan haussa uusia omakotitontteja Juppalasta

9.1.2024 Tiedotteet Asu ja rakenna Asuminen Rakentaminen Tontti

Aurinkoinen talvimaisema puuttomasta tonttialueesta.
Hevosenkenkä-Juurevantien tonttialue kuvattuna Juurevantien puolelta.

Juppalan Juurevantieltä sekä sen yhteyteen rakennetulta uudelta Hevosenkenkä-nimiseltä kadulta tulee 10.1.2024 haettavaksi kuusi omakotitalotonttia. Alue on rauhallinen pientaloalue palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä. Tonttien koot vaihtelevat 529–623 neliömetrin välillä. Rakennusoikeutta tonteilla on 158–187 kerrosneliötä, ja hintaluokka on 20 100–23 700 euroa.

Tonttitapahtuma Hevosenkenkä-Juurevantiellä

Juppalan kuusi uutta tonttia sijaitsevat luonnonläheisellä ja lapsiperheille soveltuvalla valmiilla asuinalueella. Uusi koulu sijaitsee kilometrin päässä, päivittäistavarakauppaan on matkaa noin 2 kilometriä ja keskustaan noin 3 kilometriä.

Maastonmuodoiltaan tontit ovat tasaisia. Neljä tonttia on sijoitettu uuden Hevosenkenkä-kadun varrelle, ja loput kaksi tonttia sijaitsevat Juurevantien puolella. Tontit voi joko vuokrata tai ostaa omaksi.

Alueella järjestetään tonttitapahtuma lauantaina 27.1.2024 kello 12–14. Riihimäen kaupungin asiantuntijat ovat tapahtumassa paikan päällä vastaamassa tontteihin, rakentamiseen ja asumiseen liittyviin kysymyksiin.

Uusia tontteja voi hakea tammikuun ajan

Tonttien sähköinen haku aukeaa 10.1. ja haku on auki 31.1.2024 saakka. Tontteja haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Virastokeskus Veturissa on noudettavissa myös paperisia tonttihakemuslomakkeita. Riihimäen kaupunki myy ja vuokraa omakotitontit kotitalouksille ja yrityksille. Kun tonttihakemus on tullut tonttimyyntiin, haetut tontit lukitaan hakijalle kuuden viikon ajaksi, jonka jälkeen varausmaksu on suoritettava kaupungin pankkitilille. Päätöksen tontin tai tonttien myöntämisestä tekee tonttiasiantuntija. Tieto päätöksestä lähetetään sähköpostilla tai postissa tontin hakijalle.

Riihimäelle kodin rakentamista tai muuttoa harkitseva voi saada oman Sisäänheittäjän, joka helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esittelee aitoa Riihimäkeä. Hae omaa Sisäänheittäjää täällä.

Lisätiedot