Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kau­pun­gin ke­sä­työ­ha­ku alkaa helmikuussa

29.1.2024 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Opi ja kasvata Vaikuta ja tutustu Kesätyöt Lap­siys­tä­väl­li­nen kun­ta Työllisyys Työllisyyspalvelut

Ylhäältäpäin kuvattuna lapsi hyppäämässä maauimalan altaaseen hyppytornista.
Kuva: Teemu Virtanen

Kaupungin kesätyöpaikat tulevat hakuun Kuntarekryssä torstaina 1.2.2024 ja hakuaika päättyy torstaina 29.2.2024.

Kaupunki tarjoaa vuosittain kesätöitä yli sadalle 16–19-vuotiaalle riihimäkeläiselle. Tulevana kesänä kesätyöpaikat on tarkoitettu vuosina 2005–2008 syntyneille nuorille. Kesätyön kesto on maksimissaan neljä viikkoa ja palkka siitä on noin 940 euroa. Työjaksot sijoittuvat touko–elokuulle.

Vuoden 2024 kesätyötarjontaan ja hakuohjeisiin voit tutustua kaupungin Kesätyöt-verkkosivulla.

Tänä kesänä kesätöitä on tarjolla muun muassa viestinnässä ja markkinoinnissa, liikuntakeskuksella, kirjastossa, varhaiskasvatuksessa, kotoutumis- sekä kulttuuri- ja tapahtumapalveluissa. Kesän aikana voit hoitaa liikuntapaikkoja tai puistoja, työskennellä Senioripuistoissa, maauimalassa tai vaikka leikkikentällä.

Uusina kesätyöpaikkoina ovat viestinnän ja liikuntapalveluiden sosiaalisen median päivittäjien tehtävät, kiinteistönhoidon kesäapulaisen tehtävät sekä abeille tai muille koulunsa päättäneille suunnattu puistotyön jakso (3 kk) toukokuussa.

Riihimäen kaupungin kesätyövalinnoissa etusijalla ovat ne riihimäkeläiset nuoret, jotka eivät ole aiemmin olleet kesätöissä kaupungilla. Valinnoista ilmoitetaan kaikille kesätöitä hakeneille huhti–toukokuun aikana.

Kaupungin työvalmentaja Reija Peltomäki vierailee helmikuun aikana Riihimäen yläkouluilla kertomassa kesätyötarjonnasta. Tarvittaessa hän voi myös auttaa hakemuksen täyttämisessä.

Lisätiedot

Työnhakijoiden valmennuspalvelut, kaupungin toimialueille työllistäminen.