Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaikukortti käy Riihimäen maauimalassa maanantaista alkaen

14.6.2023 Tiedotteet Koe ja näe Elä ja voi hyvin Opi ja kasvata Kaikukortti Maauimala Päätöksenteko

Riihimäen tekninen lautakunta päätti tiistain 13.6.2023 kokouksessa lisätä Riihimäen maauimalan Kaikukortti-kohteeksi maanantaista 19.6.2023 alkaen. Kaikukortti käy maksuvälineenä maauimalassa 17.9.2023 saakka. Päätöksen seurauksena Riihimäen kohteiden määrä kasvoi kahdeksaantoista.

Kaikukortin voi saada Oma Hämeen sosiaalipalvelujen asiakas, jolla on tiukka rahatilanne ja joka on vähintään 16-vuotias. Kaikukortti on henkilökohtainen kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi teatteriin ja museoihin tai hankkia maksuttomia kursseja. Kaikukortin haltija voi hankkia maksuttomia pääsylippuja lapsilleen tai lapsenlapsilleen silloin, kun he menevät Kaikukortti-kohteeseen yhdessä. Kortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortteja ei tällä hetkellä voida myöntää kuin muutamissa Kanta-Hämeen kunnissa, joissa on vielä vanhoja kortteja jäljellä. Kaikukortit uusiutuvat ja uudet kortit tulevat käyttöön heinäkuussa. Riihimäkeläiset voivat hakea Kaikukorttia Oma Hämeen aikuissosiaalityöltä ja perhesosiaalityöltä, Riihimäen seurakunnan diakoniatyöltä ja Ohjaamo Riihimäeltä.

Lisää tietoa Kaikukortista ja käyttökohteista löytyy kaupungin verkkosivulta.