Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Ilmoittautuminen syksyn liikuntakursseille alkaa maanantaina 31. heinäkuuta

24.7.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Hyvinvointi Liikunta

Vaalean ruskealla puulattialla yhdeksän rullalle kerittyä jumppamattoa, joiden päädyt näkyvät kuvassa. Alhaalla pinossa viisi mattoa purppura, sinivihreä, punertava liila, vaalea oranssi ja pinkki mintunvihreän yhdistelmä. Ylärivissä vaalean sininen, vihertävä ja pinkki. Takana poikittain pinkki matto. Taustana tumman marmorin värinen tapetti.
Kuva: Pixabay

Ilmoittautuminen kaupungin liikuntakeskuksen kauden 2023–2024 kursseille alkaa maanantaina 31. heinäkuuta. Liikuntakeskuksen ryhmien tarjonta löytyy kaupungin verkkosivulta.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla liikuntaneuvonta@riihimaki.fi tai soittamalla arkisin kello 9–15 numeroon 040 330 4740. Ilmoittautumisaika liikuntaryhmiin jatkuu 10. elokuuta asti.

Ilmoittautuminen ryhmiin on sitova. Ryhmiin valituille ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestitse viimeistään 20. elokuuta. Ensimmäiset ryhmät aloittavat 28. elokuuta.

Riihimäen kaupungin liikuntakeskuksen tehtävänä on tarjota terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa. Liikunnanohjauksen tavoitteena on tuottaa liikunnan iloa kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta.

Riihimäen kansalaisopiston painetusta opinto-oppaasta löytyvät myös liikuntakeskuksen ryhmät kaudelle 2023–2024. Painettu opinto-opas jaettiin riihimäkeläisiin kotitalouksiin kesäkuun alussa. Oppaan voi halutessaan myös noutaa maauimalan kassalta osoitteesta Salpausseläntie 16.

Kurssitarjonta löytyy kaupungin Liikuntakalenteri-sivulta