Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Ilmaiset 10 matkan sarjaliput R-liikenteeseen loppuvuodeksi

24.10.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Julkinen liikenne Joukkoliikenne Liikenne ja kadut R-liikenne

Keltaisella pohjalla aurinkolasit päässään hymyilevä henkilö sekä teksti "Kokeile R-bussia - ei maksa mitään! Koodi: rniinkuinbussi"

Riihimäellä käynnistyy 1.11.2023 joukkoliikenteen kampanja, jossa kaupunki tarjoaa joukkoliikenteen kokeilijoille maksuttoman kymmenen matkan sarjalipun 31.12.2023 asti. Tarjolla on sekä aikuisten että lasten (7–19 vuotta) R-liikenteen sarjalippuja. Nyt jokaisella on erinomainen tilaisuus kokeilla helppoa, edullista ja ekologista R-bussia, eli Riihimäen kaupungin paikallisbussia.

Ilmaisen sarjalipun saa puhelimeen ladatun PayiQ Tickets -mobiilisovelluksen kautta. Kun sovellus on ladattu, siihen rekisteröidytään sähköpostiosoitteella. Sovelluksen lataaminen ja rekisteröityminen on maksutonta. Sovelluksen tiliasetuksissa olevaan kuponkikoodi-kohtaan kirjoitetaan koodi: rniinkuinbussi. Koodi on toiminnassa vain kampanjan ajan 1.11.-31.12.2023. Tämän jälkeen kymmenen matkan sarjalippu tulee näkyviin kauppa-näkymään. Valikosta valitaan tilanteen mukaan aikuisen tai lapsen lippu. Lippu kelpaa sekä linjaliikenteessä että R-kyydissä matkustamiseen ja se on voimassa 180 päivää.

Tietoa kampanjasta sekä joukkoliikenteen aikatauluista ja matkalipuista löydät kaupungin verkkosivuilta.

Lisätiedot

Suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualue. Kaupunkiympäristön suunnittelun palvelualue. Joukkoliikenne, kaupunkipyörät.