Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Haku Aapeli avoimen syksyn leikkikerhoihin on käynnissä

3.6.2024 Tiedotteet Opi ja kasvata Varhaiskasvatus

Kaksi pientä lasta lattialla leikkimässä värikkäillä palikoilla.
Kuva: Jenniina Nummela

Tiesitkö, että 3–5-vuotiaille tarkoitettuihin avoimen varhaiskasvatuksen leikkikerhoihin voi hakea koko kevään ja kesän ajan?

Koulujen kesäloma-ajan jälkeen toiminta alkaa taas 12. elokuuta 2024, ja vapaita paikkoja on niin aamu- kuin iltapäiväkerhossakin. Kerhot kokoontuvat Junailijankadun päiväkodin Aapeli-Avoimessa maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Aamupäiväkerho kokoontuu maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9–12 ja iltapäiväkerho samoina päivinä 13–16. Kerhon osoite on Junailijankatu 14.

Leikin ohella harjoitellaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja

Leikkikerhon ryhmissä on korkeintaan 13 lasta ja varhaiskasvatuksen opettaja. Kerhoissa leikitään paljon, ja leikin ohella harjoitellaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Toiminta sisältää muun muassa askartelua, maalaamista, laulamista, soittamista, lukemista, pelaamista sekä jumppaa. Kerhojen toimintaa suunnitellaan pitkälti lasten ja vanhempien ideoiden ja tarpeiden pohjalta.

Ohjatun kerhotoiminnan kuukausimaksu on 44,90 euroa kuukaudessa, jos lapsi käy kerhossa kaksi kertaa viikossa ja puolet summasta, jos lapsi käy kerran viikossa.

Lisätietoja avoimen varhaiskasvatuksen leikkikerhosta

Lisätiedot