Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Aurinkokunnan luonnonläheisimmät tontit huutokaupassa

30.3.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Asuminen Tontti

Kuvassa kolme omakotitaloa Metsäkorvan asuinalueella kesäisessä säässä.

Riihimäen kaupunki huutokauppaa kolme tonttia halutulta Metsäkorven asuinalueelta. Tontit myydään huutokaupat.com -sivustolla 31.3.2023 alkaen. Huutokauppa päättyy kesäkuun alussa.

Huutokaupattavat tontit sijaitsevat osoitteissa Korpelantie 27, Kotkankaarre 17 sekä Kotkankaarre 1. Tonttien korkeusvaihtelut ovat isohkot, joten kaksikerroksinen taloratkaisu sopii tonteille parhaiten. Kullekin noin tuhannen neliön huutokaupattavalle tontille on mahdollista rakentaa omakotitalo tai paritalo. Maastonmuodoiltaan tontit ovat vaihtelevia, ja vaihtoehdoista löytyy niin rinteistä, laskevaa kuin kulmatonttiakin. Alueena Metsäkorpi on rauhallinen ja perheystävällinen.

”Metsäkorpi on haluttu asuinalue neljän kilometrin päässä Riihimäen rautatieasemalta. Yhteisöllinen ja luonnonläheinen asuinalue sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä, ja muun muassa Hatlamminsuo on aivan lähellä”, Riihimäen kaupungin maankäyttövalmistelija Taru Ahoniemi kertoo.

Tonttien myyntipäätökset tehdään kesäkuussa, ja rakennuslupaa voi hakea heti, kun elinvoimalautakunnan päätös on lainvoimainen. Aikaisemmat alueelta huutokaupalla myydyt omakotitontit ovat olleet hinnaltaan 3000-9000 euroa.

Riihimäelle kodin rakentamista tai muuttoa harkitseva voi saada oman Sisäänheittäjän, joka helpottaa Riihimäelle muuttoa, tutustuttaa kaupunkiin sekä esittelee aitoa Riihimäkeä. Hae omaa Sisäänheittäjää täällä.

Lisätiedot