Asukas

Peltosaaressa järjestetään monenlaista asukastoimintaa sekä asukkaiden että kaupungin toimesta. Tietoja tapahtumista saat näiltä nettisivuilta, ”Ärrän” ikkunoissa olevista tiedotteista, ilmoitus- tauluilta ja vaikka käydessäsi Peltosaari seuran kierrätyksessä kahvilla.

Peltosaari Parlamentti

Peltosaari Parlamentti on asukkaiden ja alueen toimijoiden epävirallinen, vapaamuotoinen yhteistoimintaelin. Jäseninä ovat eri toimintaryhmien edustajat ja parlamentti kokoontuu n. joka toinen kuukausi. Siellä välitetään tietoa eri ryhmien toiminnasta, suunnitellaan yhteisiä tapahtumia ja otetaan tarpeen vaatiessa kantaa aluetta koskeviin asioihin. Pöytäkirjat ovat nähtävissä netissä.

Tellustupa

Kotikulman asukastoimikunta toimii Tellustuvalla, Linnunradankatu 19 A 4

Asukastoimikunta edustaa kaikkia Riihimäen kaupungin vuokra-asuntojen asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa Peltosaaren lähiön alueella. Toimikunta toimii yhdistävänä siltana asukkaiden ja Riihimäen Kotikulma Oy:n isännöitsijätoimiston välillä.

  • Edistää asumisviihtyvyyttä sekä asukkaiden osallistumista yhteisten asioiden hoitoon.
  • Edistää asukkaiden yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä
  • Seuraa kiinteistöjen käyttökuntoa, tekee esityksiä ja antaa lausuntoja korjauksista ja huoltotarpeista.
  • Vastaanottaa ja toimittaa eteenpäin toimenpiteitä varten asukkaiden toiveita ja esityksiä.
  • Järjestää ja ylläpitää kesätoritoimintaa Tellustorilla.
  • Järjestää piha-alueiden sekä viheralueiden kevät- ja syyssiivoustalkoot.
  • Järjestää erilaisia virkistystapahtumia ja vapaa-ajan toimintaa asukkaille
  • Järjestää ja tukee erilaisia harrastusmahdollisuuksia asukkaille
  • Toteuttaa, osallistuu ja kehittää yhteistoimintaa ja – työtä Kotikulma Oy:n läntisen asukastoimikunnan, Peltosaari-seuran, Peltosaari kehityshankkeen, asumisklinikan sekä Riihimäen kaupungin kanssa tapahtumien ja toiminnan järjestelyissä.

Yleistä tietoa

Asukastoimikunta toimii tellustuvalla, Linnunradankatu 19 A 4. Tupa avoinna ma,ke ja to klo.10.00-14.00 ja tiistaisin 11.00-15.00, jolloin ruokailu 12-14. Rruokailun hinta 3e. Tuvalla netti ja tulostin asukkaiden käytössä ja Aamuposti tilattu. Kahvia tarjolla joka päivä!!

Yhteystiedot: puhelin 044 700 8009 sekä sähköposti tellustupa@gmail.com


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 1 Kyllä 2 Ei 1