Riihimäen Pääsiäistä vietetään tänä vuonna taikateemalla. Luvassa on taikuutta, sirkusta ja taianomaista tunnelmaa! Kaupungissa on pääsiäiseen aikaan liittyvien tapahtumien lisäksi erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä, työpajoja, markkinoita, kotieläimiä ja paljon muuta kivaa toimintaa koko perheelle. Ohjelmatarjonta päivittyy maaliskuun lopulla tänne!

Riihimäen Pääsiäisen tapahtumat alkavat jo torstaina 9. huhtikuuta, kun Tivoli Seiterä valtaa vanhan Kauppatorin. Pääsiäisen virallisia avajaisia vietetään lauantaina 11. huhtikuuta kello 11 alkaen Riihimäen kaupunginmuseon pihalla.

Perinteiseen tapaan Granitin aukion valtaa lauantaina Pääsiäismarkkinat. Lauantaina voi osallistua myös pääsiäismunajahtiin. Kartat voi hakea Riihimäen teatterilta, pääsiäismunarasteja on pitkin kaupunkia.

Riihimäen Pääsiäistä vietetään eri puolilla kaupunkia, tapahtumapaikkojen osoitteet löydät täältä.

Tapahtumapaikoilla on rajallisesti parkkitilaa, joten yleisön toivotaan tulevan paikalle mahdollisuuksien mukaan kävellen tai polkupyörillä. Pääsiäisen tapahtumiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita. Ajankohtaisin tieto Pääsiäisen menoista löytyy näiltä verkkosivuilta sekä tapahtuman Facebook-sivulta

 

Lisätietoja:

Anna Vesén
vastaava kulttuurituottaja
040 3304701

etunimi.sukunimi@riihimaki.fi