Riihimäen Pääsiäistä vietetään tänä vuonna teatteriteemalla. Suomen harrastajateatteriliitto tuo SPOTTI – Lasten teatteripäivät Riihimäelle. Kaupunki on neljän päivän ajan täynnä pääsiäiseen aikaan liittyvien tapahtumien lisäksi erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä, työpajoja, klovneriaa, kotieläimiä ja paljon muuta kivaa toimintaa koko perheelle. Katso huima ohjelmatarjonta tästä!

Riihimäen Pääsiäisen tapahtumat alkavat jo torstaina 18. huhtikuuta, kun Tivoli Seiterä valtaa Kauppatorin. Virallisia avajaisia vietetään lauantaina 21. huhtikuuta kello 11 alkaen Riihimäen kaupunginmuseon pihalla. Avajaisissa luetaan pääsiäissanoma ja toivotetaan lastenteatteripäivien osallistujat tervetulleiksi Riihimäelle. Tilaisuuden avaa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Riku Bitter. SPOTTI-tapahtuman kunniaksi museolla nähdään maskotti Sulo-Sonni ja tapahtuman suojelija Janne Kataja.

Perinteiseen tapaan Granitin aukion valtaa lauantaina Pääsiäismarkkinat. Lauantaina voi osallistua myös pääsiäismunajahtiin. Kartat voi hakea Riihimäen teatterilta, pääsiäismunarasteja on pitkin kaupunkia.

Riihimäen Pääsiäistä vietetään eri puolilla kaupunkia, tapahtumapaikkojen osoitteet löydät täältä. Tapahtumaa järjestää iso joukko riihimäkeläisiä toimijoita. Mukana ovat perinteiseen tapaan Pompoti, Riihimäen kaupunginmuseo ja Vihreä Talo sekä teatterin teemavuonna Riihimäen nuorisoteatteri ja Suomen Harrastajateatteriliitto. Elämyksiä tarjoavat myös lisäksi myös muunmuassa Rautatiepuiston asukasyhdistys, Riihilatu, Riihimäen Teatteri, Riihimäen seurakunta, Suomen Lasimuseo ja Tanssikoulu 1st Step.

Tapahtumapaikoilla on rajallisesti parkkitilaa, joten yleisön toivotaan tulevan paikalle mahdollisuuksien mukaan kävellen tai polkupyörillä. Pääsiäisen tapahtumiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita. Ajankohtaisin tieto Pääsiäisen menoista löytyy näiltä verkkosivuilta sekä tapahtuman Facebook-sivulta

 

Lisätietoja:

Anna Vesén
vt. kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö
019 758 4701 

etunimi.sukunimi@riihimaki.fi