Pyöräilyradat

  • Turvavälejä tulee noudattaa ulkoliikuntapaikoillamme.
  • Pyöräilyradoillamme saa vierailla vain terveenä! Jos epäilet/sairastat tarttuvaa tautia, niin jätä käynti väliin ja tule vasta täysin terveenä.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin toimintaohje COVID-19-ohjeita urheiluun ja vapaa-aikaan. Oma tiukempi ohjeistuksemme liikuntatilojen käytöstä menee tämän ohjeistuksen edelle.

Herajoen Pump Track -polkupyörärata

Herajoen Pump Track on polkupyörärata, jossa pyritään pumppaamalla ylös alas kumpuja hyväksikäyttäen edetä rataa polkematta. Rata sijaitsee Herajoen koulun pihassa. Pump Track valmistui 1.8 2017. Rata on toteutettu yhteistyössä Riihimäen kaupungin liikuntapalveluiden Liikkuva koulu -hankkeen, Herajoen koulun, R.R.C.9001 Ry:n kanssa.

Lisätietoja >>

Haapahuhdan pyöräilyrata

Kivituhkalla alustettu rata on rakennettu Haapahuhdan koulun pihan kummun alueelle. Haapahuhdan rata on Herajoen rataa tasaisempi ja sitä voi ajaa polkemalla läpi.

Haapahuhdan pyöräilyrata on toteutettu Riihimäen kaupungin Liikkuva koulu -hankkeen, Haapahuhdan koulun, R.RC.9001 Ry:n Ari Peltopuron ja Maanrakennus Javanaisen kanssa. Rata valmistui 16.5.2019.

Radan esittelyvideo >>


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 2 Kyllä 1 Ei 2