Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Frisbeegolfradat

Riihimäellä on kolme kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimaa frisbeegolfrataa, jotka ovat kaikille avoimia lähiliikuntapaikkoja. Tervetuloa ulkoilemaan mukavan harrastuksen pariin!

  • Riutan laskettelurinteiden alueella on 19-väyläinen frisbeegolfrata DiscGolfPark, Kormuntie 258. Aloituspiste löytyy hiihtomajan parkkipaikan vierestä. Väylät ovat vaihtelevia ja kulkevat rinnemaastossa. Riutan radalle voidaan myöntää kaupungin erillisellä luvalla yksittäisiä varauksia kilpailuihin.

  • Palomiehen puistossa, Kulmalan Puistokatu 1, on 5-väyläinen frisbeegolfrata, joka sopii erityisesti aloittelijoille ja lapsiperheille. Väylä on tasaisessa maastossa. Alueella on myös hiekkakenttä, jossa voi pelata pallopelejä tai vaikka petanqueta. Palomiehen puiston frisbeegolfradalle ei myönnetä yksittäisiä varauksia.

  • Riihimäen keskusurheilupuiston frisbeegolfrata sijaitsee Pohjolanrinteen koulun läheisyydessä, Pohjolankatu 8. Rata on 5-väyläinen ja sopii aloittelijoille ja lapsiperheille. Väylät ovat alle 100 metrin pituisia.

Yhteystiedot

Riutan frisbeegolfrata DiscGolfPark

Riutan frisbeegolfrata DiscGolfPark

Käyntiosoite

Aloituspiste löytyy hiihtomajan parkkipaikan vierestä.