Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riuttan perheliikuntakeskus

Riutta on monipuolinen alue koko perheen vapaa-ajan viettoon osoitteessa Kormuntie 258. Alueella sijaitsee muun muassa ulkoilureitti ja luontopolkuja, 19-väyläinen frisbeegolfrata, maastopyöräilyreittejä, kiintorasteja sekä kuntoportaat. Talvella käytössä on mahdollisuuksien mukaan valaistu tykkilumilatu.

  • Riutan jyrkällä rinteellä sijaitsee pitkät, 141 askelman kuntoportaat, jotka löytyvät helpoimmin Rinnetien parkkipaikalta lähdettäessä. Portaiden puolessa välissä on istumatasanne.

    Portaiden yläpään läheisyydessä sijaitsee frisbeegolfväylän aloitus, jossa heittosuunta on poispäin portaista, mutta joskus kiekko voi irrota heittäjän kädestä liian aikaisin ja heittosuunta voi tällöin olla kohti portaita. Portaita käytettäessä tulee noudattaa varovaisuutta etenkin, jos alueella on frisbeegolfpelaajia.

  • Riuttan luontopolulla on kymmenen tietoiskua, jotka esittelevät alueen luontoa kävijälle. Tietoiskut löytyvät mobiililaitteilla luettavien QR-koodien takaa luontopolun varrelta.

    Reitin kokonaispituus on noin 2,5 kilometriä. Lähtöpaikka on ulkoilumajan parkkipaikan läheisyydessä.

  • Riutassa on kahdeksan eri tasoista ja -pituista maastopyöräilyreittiä. Reitit on merkitty eri värisillä opasteilla vaikeustason mukaan. Lähtöpaikka on yläparkkipaikalla Rinnetien varressa.

Yhteystiedot

Riuttan perheliikuntakeskus

Riuttan perheliikuntakeskus

Käyntiosoite