Riihimäen urheilukentät

Kaikki urheilukentät on suljettu toistaiseksi!

Kenttien varaustilanteen löydät täältä.

Peltosaaren liikuntapuisto

Peltosaaren liikuntapuisto sijaitsee osoitteessa Hj. Elomaan katu 6 (katso sijainti kartalla). Siellä on yleisurheilukenttä, joka on 8-ratainen (Sprintan-pintainen) ja kentän keskellä on nurmi. Puistossa on lisäksi nurmipintaiset harjoitusjalkapallokentät (2-4 kpl), hiekkatekonurmipintainen pesäpallokenttä ja jousiampumarata.

Lisätietoja:

p. 040 330 4721 vastaava kentänhoitaja
p. 040 330 4720 kentänhoitajat

Riihimäen pesäpallokenttä
Peltosaaren liikuntapuiston pesäpallokenttä

Keskusurheilupuisto

Keskusurheilupuiston kuntoportaat

Keskusurheilupuisto sijaitsee osoitteessa Pohjolankatu 2 (katso sijainti kartalla). Sieltä löytyvät yleisurheilukenttä, jonka keskiosa on jalkapalloiluun tarkoitettu tekonurmikenttä, ja jota kiertää tekonurmipintainen juoksurata. Alueella on myös yksi nurmipintainen ja yksi kivituhkapintainen jalkapallokenttä.

Tenniskenttiä on viisi, joista kaksi massapintaisia ja kolme Novotan-pintaisia. Rantalentopalloa pääsee harrastamaan beachvolleykentällä. Keskusurheilupuistossa on myös kuntoportaat.

Talvella on käytössä jääkiekkokaukalo ja luistelualue. Talviaikaan kentät pukukopit ovat avoinna päivittäin klo 7.45 – 21.10
ja valot ovat päällä klo 8 – 21.

 

 

 

Lisätietoja:

p. 040 330 4723 kentänhoitajat

Palomiehen puisto

Palomiehen puisto sijaitsee osoitteessa Kulmalan puistokatu 1. Puistossa on 5-väyläinen frisbeegolfrata sekä hiekkakenttä.

Raviradan kentät

Raviradalla (Oravankatu 30, katso sijainti kartalla) on 3-5 nurmipintaista jalkapallokenttää.

Tienhaaran kenttä

Tienhaaran kenttä on kivituhkapintainen ja sitä kiertää murskepintainen 400 metrin juoksurata. Tienhaaran kenttä löytyy Pöyrynkadulta, katso sijainti kartalla.

Hirsimäen (Sakon) kenttä

Sakon kenttä Hirsimäessä on kivituhkapintainen ja talvellä siellä on kaukalo ja luistelualue. Kenttä löytyy Asepajankadun päästä, katso sijainti kartalla.

Lisätietoja kaikista kentistä:

Arto Kokkonen
liikuntapaikkamestari
040 330 4706
ulkoliikuntapaikat ja jäähallit


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 10 Ei 36 Kyllä 10 Ei 36