Hyppää sisältöön

Avoimet palkkatukityöpaikat

Mitä palkkatuki on?

Palkkatuki on valtion myöntämä taloudellinen tuki työnantajalle. Sen tarkoitus on helpottaa työttömän sijoittumista työelämään. Palkkatuetussa työsuhteessa työntekijälle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 • Riihimäen kaupungille

  Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain miltei sata työpaikkaa palkkatukeen oikeutetuille työttömille riihimäkeläisille. Työllistettävät henkilöt sijoittuvat monenlaisiin kaupungin eri tehtäviin ja kaikissa on mahdollisuus edistää myös jatkotyöllistymistä yhdessä työvalmentajan kanssa. Koulutusta tai erityistä osaamista tehtäviin ei välttämättä tarvita, useimmissa tehtävissä halu oppia uutta riittää työn aloittamiseen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä tekijän työkyvyn, osaamisen ja jatkotyöllistymisen mukaan. Pyrimme tukemaan työllistyjiä yksilöllisesti jatkotyöllistymisessä, työhön palaamisessa ja työssä pysymisessä.

  Palkkatuettu työ kaupungilla on pääsääntöisesti osa-aikaista ja määräaikaista työtä, josta henkilölle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  Osa hakijaksi ilmoittautuneista kutsutaan työllisyyspalveluun haastatteluun. Lopullinen henkilövalinta tehdään työyksikössä esimiehen toimesta.

  Yhteistyöyritykseen

  Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut tekee yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa mm. palvelemalla rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Työnsuunnittelijamme etsii aktiivisesti avoimia työpaikkoja yrityksistä riihimäkeläisille työttömille.

   

 • Työllisyyspalvelut vastaa kaikkiin avoimiin työpaikkoihin liittyviin kysymyksiin ja vastaanottaa hakemukset. Yhteystiedot löydät työpaikkailmoituksesta. Osa hakijaksi ilmoittautuneista haastatellaan ja esitellään rekrytoivalle taholle – kaupungin työyksikön esimiehelle tai yhteistyöyrityksen vastuuhenkilölle. Rekrytoiva taho tekee päätöksen lopullisesta henkilövalinnasta. Valitulle henkilölle haetaan palkkatuki, tehdään työsopimus ja sovitaan työsuhteen muista asioista.

  Palkkatukityöhön hakeutuvien on myös mahdollista saada henkilökohtaista ja suunnitelmallista työvalmennusta. Lue lisää palkkatukityöpaikkoihin liittyvästä työvalmennuksesta.

 • Mene selaimella osoitteeseen https://turvaposti.rhlseutu.fi/.

  Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi kohtaan lähettäjä ja paina Jatka.

  Lisää vastaanottaja kenttään se @riihimaki.fi -osoite, johon haluat viestisi lähettää.

  Merkitse riittävät yksilöintitiedot viestin otsikkoon, sisältöön ja liitteisiin.

  Muistathan myös kirjoittaa viestiin oman nimesi ja muut mahdollisesti tarvittavat yhteystiedot.

  Liitteen voit lisätä painamalla Selaa ja valitsemalla tiedostot koneeltasi. Valinnan jälkeen paina vielä Liitä. Voit myös poistaa jo valitut liitteet valitsemalla liitteen ja painamalla Poista valitut.

  Lähetä viesti painamalla Lähetä-painiketta. Saat vahvistuksen lähetyksesi onnistumisesta.

  Päätä turvapostin käyttö Lopeta-painikkeesta.

  Muista tyhjentää selaimen välimuisti käytön jälkeen.

Ha­ke­mi­nen

Ilmoittaudu työllisyyspalveluiden asiakkuuteen ottamalla sähköpostitse yhteyttä! Katso yltä ohjeet turvasähköpostin lähettämiseksi. 

Kerro asiasi ja yhteystietosi sähköpostilla:

 • tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi (jos haet kaupungin tai yritysten työkokeilupaikkoja, palkkatukipaikkoja, työvalmennusta tai oppisopimusta)
 • kierratyskeskus@riihimaki.fi (jos haet Kierrätyskeskuksen vastaaviin palveluihin

Otamme sinuun sen jälkeen yhteyttä!

Sähköinen ilmoittautumislomakkeemme on toistaiseksi pois käytöstä ja siksi kirjaamme sähköpostitse yhteyttä ottaneiden tiedot Walmu- asiakastietojärjestelmäämme. Tutustu Walmun tietosuojatiedotteeseen.

Avoimet paikat

 • Yhteistyöyrityksemme Riihimäellä Mattilan teollisuusalueella hakee

  huoltoasentajaa!

  Yritys on erikoistunut raskaan kaluston päällirakenteiden huoltoon ja korjaukseen. Erikoisalaa ovat jäteautot, mutta yritys palvelee myös monissa muissa päällirakenteen huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Yritys toteuttaa luotettavasti ja kustannustehokkaasti mm erilaisten vaihtolavalaitteiden, imuautojen, maansiirtovarustusten ja nostureiden korjaukset.

  Huoltoasentaja toimii asiakaspalvelu-, huolto- ja asennustehtävissä. Työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä, asennetta, huolellisuutta, fyysisiä kykyjä sekä tarkkaavaisuutta. Työhön kuuluu huoltotoimia ja erilaisia asennustöitä. Työ on hetkittäin sotkuista ja työhön kuuluu huoltohallin yleissiistimistä ja muut tiloihin ja välineisiin liittyvät rutiinitoimenpiteet.

  Työnhakijalta edellytetään asiakaspalvelutaitoa, huolellisuutta ja kykyä toimia teknisessä asennustyössä. Sinulla on mahdollisesti jo raskaan kaluston huollon, automaatioasentajan ja/tai metallialan työkokemusta tai koulutus. Kaikki koulutus ja kokemus kuljetusvälineiden päällirakenteiden osalta, mm hydrauliikasta ja nostintekniikoista ovat merkityksellisiä tehtävässä. Tärkeää on myönteinen asenne ja halu työskennellä vaativassa tehtävässä. Olet luotettava ja omaat työelämätahtoa.

  Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen arkityö, kesto sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:sin mukainen. Lähtökohtaisesti haetaan palkkatukeen oikeutettua henkilöä mutta se ei ole aivan ehdoton vaatimus.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa hakemukset ja yhteydenotot.

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Sen lisäksi hakijan tulee lähettää hakemus ja cv sähköisesti: tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Kysymykset ja lisätiedot:
  Riihimäen Kaupunki Työllisyyspalvelut
  p. 050 372 62 72, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

 • Työtehtävästä

  Lähde työskentelemään Riihimäen kaupungille Päiväkotiapulaiseksi. Avustat lapsiryhmissä ja olet laadukkaan toiminnan tukena. Hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot ovat eduksi. Kaikki koulutus ja kokemus lapsityöstä luetaan eduksi. Tehtävä on määräaikainen ja henkilön tulee olla palkkatukikelpoinen.

  • Työnantaja: Riihimäen Kaupunki
  • Päiväkotiapulainen
   • avustavat tehtävät lapsiryhmissä (vaatteet, ruokailu, lepo)
   • muu avustava työ päiväkodissa (ulkoilu)
   • avustavaa lapsiryhmävalvontaa ja toiminnan tukea
   • yhtenä aikuisena olemista sisällä ja ulkona
  • Työn aloitus: sopimuksen mukaan alkuvuonna 2022
  • Työaika: osa-aikainen
  • Työn kesto: määräaikainen
  • Palkkaus: TES:n mukaan
 • Asiakkaamme etsii monitaitoista

  automaatioasentajaa

  Yrityksen toimialaan kuuluu suunnittelu, valmistus, asennustyöt, huolto ja koulutus. Yritys valmistaa tuotteita lähes kaikkiin teollisuuden tarpeisiin, yksittäisistä pikkulaitteista aina isompiin kokonaisuuksiin. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu lyhyet toimitusajat, pieni organisaatio, joustavuus, edullisuus sekä kotimaisuus.

  Automaatioasentajana olet alasi moniosaaja. Työ pitää sisällään koko kirjon sähköasennuksista mekaaniseen työhön. Työhön kuuluu mm.  sorvaamista, jyrsintää, hitsausta kuin eri asennustöitä. Työ voi asennus- ja huoltokeikoista johtuen olla hyvinkin liikkuvaa ja vaatii joustoa mm. työaikojen suhteen. Myös ulkomaankeikkoja voi tulla. Työaika määrittyy siis näiden pohjalta ja vaihtelee paljon.

  Työnhakijalta edellytetään luotettavuutta ja omatoimisuutta. Olet  motivoitunut ja huolellinen. Osaat työskennellä itsenäisesti. Sinulla on mahdollisesti PLC-ohjelmoinnista kokemusta sekä valmius matkustamiseen nopeallakin aikataululla eli työhön vaaditaan siis voimassa oleva passi. Rikosrekisteri on oltava puhdas koska työskentelykenttään voi kuulua paikkoja jossa se tarkistetaan. Sinulla on sujuva englanninkielen taito ja alan ammattisanasto hallussa. Ikä ei ole este eli yritys työllistää mielellään vanhempaakin ikäpolvea. Myös ajokortti vaaditaan.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika 37,5h/viikko tai keikkaluonteisesti.

  työn kesto: toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
  Palkkaus teknologia-alan TES tai sopimuksen mukaan.

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Kysymykset ja lisätiedot
  Riihimäen Kaupunki Työllisyyspalvelut
  p. 050 372 62 72, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

  yhteydenotot
  Työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

   

 • Asiakkaamme etsii etniseen myymäläänsä asiakaspalvelutehtäviin reipasta ja palvelualtista myyjää!

  Työ on itsenäistä ja siinä vaaditaan palvelualttiutta ja reipasta asiakasosaamista. Myymälän työntekijänä tuotat myymäläpalveluja. Vastaat aukiolosta, tuotteiden vastaanotosta, hyllytyksestä,
  järjestyksestä ja siihen liittyvistä muista toimista sovitusti. Työ vaatii asiakaspalveluosaamista, ainakin keskimääräistä kielitaitoa(englanti) ja toimeliasta otetta. Työssä on myös viikonlopputyötä.

  Työnhakijalta edellytetään hyvää työasennetta, huolellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Kaupanalan koulutus ja aikaisempi kokemus myynnistä ja kassatyöstä katsotaan tietenkin eduksi. Asiakaskunta
  on pääosin kansainvälistä ja englannin kielen osaaminen on yksi hyvin menestymisen edellytys.
  Tehtävään haetaan palkkatukikelpoista henkilöä ja rekrytoinnin valmistelun hoitaa Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika: osa-aikainen ( lähtö n. 5h/päivä)
  Työn kesto: määrä-aikainen ja palkkaus PAM TES:in mukaan.

  Yhteydenotot, kysymykset: puh.050 464 4837 tai
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii Riihimäen keskustan alueelle toimiviin hotelli-ja ravintola-alan toimipisteisiin keittiötyön avustavaa resurssia eli osaavaa keittiötyöntekijää.

  Työ on monipuolista keittiötyötä ja siinä vaaditaan osaamista ja palvelualttiutta. Keittiö vastaa
  kokin johdolla päivittäisen lounasruoan ja A la Carte-ruoan valmistuksesta ennalta tehtyjen
  suunnitelmien mukaan. Keittiötyöntekijän työ vaatii avustavaa ja toimeliasta otetta, laadukasta suorittamista ja toimeliasta tekemistä. Työtä on sovitusti yrityksen kahdessa eri keittiössä ja
  tehtävä saattaa sisältää satunnaisesti myös viikonlopputöitä.

  Työnhakijalta edellytetään hyvää työasennetta, ryhmätyön taitoja, huolellisuutta ja keittiö-osaamista. Asiakaskohtaamisen osaaminen on myös huomioitava taito. Kaikki aikaisempi koulutus
  ja kokemus keittiöalalta katsotaan tietenkin eduksi.
  Tehtävään haetaan palkkatukikelpoista henkilöä mutta ei ole ehdoton edellytys.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
  Työn kesto: määrä-aikainen ja osa-aikainen
  Palkkaus TES mukaan.

  Yhteydenotot, kysymykset: puh.050 464 4837 tai
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii nyt keittiötyön ehdotonta ammattilaista.

  Työ on monipuolista ja itsenäistä kokin keittiötyötä ja siinä vaaditaan osaamista ja palvelualttiutta.
  Vastaat päivittäisen lounasruoan ja A la Carte-ruoan valmistuksesta ennalta tehtyjen suunnitelmien mukaan. Työ toimeliasta otetta, vaatii laadukasta tulosta ja tarkkaa tekemistä. Työ sisältää
  satunnaisesti myös viikonlopputöitä.

  Työnhakijalta edellytetään hyvää työasennetta, ryhmässä työskentelyn taitoja, huolellisuutta ja keittiöosaamista laaja-alaisesti. Asiakaskohtaamisen osaaminen on myös huomioitava taito.
  Koulutus tarvitaan ja kaikki aikaisempi kokemus keittiöalalta katsotaan tietenkin eduksi.
  Tehtävään haetaan palkkatukikelpoista henkilöä mutta ei ole ehdoton edellytys.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja
  yhteydenotot.

  Työ heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika: kokoaikainen
  Työn kesto: toistaiseksi voimassa olevana

  Palkkaus: alan TES mukaan

  Yhteydenotot, kysymykset: puh.050 464 4837 tai
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii palveluhenkistä

  tarjoilijaa/asiakaspalveluhenkilöä!

  Työtehtäviisi kuuluu ravintolasalin aamiaisen, lounaan ja illallisen mukanaan tuoma salityöskentely, sisältäen mm. asiakaspalvelua, tarjoilua, astioiden siivousta, kahvipöydän ja ruokalinjaston hoitoa jne. Myös tarjoilut teatterin väliajoilla, teatteri-tilausruokailut  ja kokoustarjoilut kuuluu vaihtelevasti työn kuvaan.

  Halutessaan on mahdollisuus saada opetusta ja osallistua myös respa työskentelyyn.

  Hakijalta edellytetään reipasta otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  Alan koulutus ei ole välttämätöntä mutta olet alasta kiinnostunut ja et pelkää myöskään hektistä työtä. Työ edellyttää vähintään auttavaa englannin kielen taitoa osittain kansainvälisen asiakaskunnan takia.

  Työ on kokopäiväinen, solmitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.   Työaika on tarvittaessa soviteltavissa ja sisältää myös ilta- ja vkonlopputyötä.

  Palkkaus:
  sopimuksen mukaan, MaRa:n TES mukainen

  Lisätietoja, kysymykset:
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi,

  puh. 050 372 62 72

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  tai

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Riihimäen kaupunki etsii ulkoalueiden hoitajaa puhtaanapito sekä viheralueiden Puistotoimeen 5/2023!

  Työtehtäviisi kuuluu

  – Ulkoalueiden hoitaminen

  – järjestyksen ja siisteyden ylläpito ml roska-astioiden tyhjennys
  – Yleiset ulkoalueen avustavat viheraluetehtävät puutarhurin johdolla
  – Pienet muut kaupunkialueen kunnossapitotehtävät ja muut        työnantajan osoittamat tehtävät.

  Työ vaatii hyvää fysiikkaa. Kaikki koulutus ja kokemus ulkoalueen puhtaanapidosta, viheralueiden hoidosta ja kiinteistöjen piha-alueen kunnossapidosta ovat tehtävän kannalta merkittäviä. Lisäksi
  itsenäinen työskentelyote, sosiaaliset taidot ja palvelualttius ovat tehtävässä eduksi. Tehtävän joustavaan suorittamiseen tarvitaan ajokortti (B).
  Valitun henkilön tulee olla riihimäkeläinen, palkkatukeen oikeutettu ja saada työttömyysajalta työmarkkinatukea. Työsuhteen aikana on mahdollisuus työskennellä kaupungin työvalmentajan kanssa
  jatkotyöllistymisen edistämiseksi.
  Tehtävä alkaa 5/2023 ja määräaikaisen työn kesto vähintään 6 kk. Tehtävän paikkana Varikko, osoitteessa
  V. O. Mäkisen katu 2, Riihimäki.

  Työskentely tapahtuu Riihimäen kaupungin yleisillä puistoalueilla ja
  kiinteistöjen ulkoalueilla.
  Hakuun pääsee mukaan ilmoittautumalla:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi sovimme aina, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana
  osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään työntekijän työajasta ao toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa pidempikestoinen työ tai -koulutus. Kyseisen syyn perusteella voi työntekijä päättää määräaikaisen sopimuksensa koska tahansa.

  Kysymykset ja lisätiedot:
  Työllisyyspalvelut Riihimäki, puh: 040 645 3206 tai
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii

  Asiakaspalvelutaitoista kenkämyyjää

  Yritys myy laadukkaita, kohtuuhintaisia sekä ajattomia kenkiä kaiken ikäisille. Valikoima on laaja ja mottona on että jokaiseen jalkaan löytyy kenkä, jos ei muuten niin tilauksen kautta. Jokainen asiakas huomioidaan ja palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla.

  Etsinnässä siis kokoaikainen ja  reipas myyjä. Työhösi kuuluu auttavainen ja myönteinen asiakaspalvelu/myyntityö, sekä luonnollisesti hyllytystä ja esillepanoa.

  Hakijalta edellytetään reipasta otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  Myyntialan koulutus tai työkokemus ei ole välttämätöntä, riittää että olet alasta kiinnostunut. Voit halutessasi työskennellä osa-aikaisenakin mutta toiveena olisi työllistää myyjä kokoaikaisesti. Myös oppisopimus –koulutus on mahdollista.

  Työ on siis halutessasi kokopäiväinen ja solmitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

  Työllisyyspalvelut vastaanottaa kaikki hakemukset.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika normaali 38,5h/viikko tai soviteltavissa oman tarpeesi mukaan.
  Työn kesto: toistaiseksi voimassa olevana.

   

  Palkkaus: kaupan alan TES, työkokemuslisät

  Yhteydenotot, kysymykset:
  Tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi, tai  puh. 050 372 62 72

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 •  

  Asiakkaamme etsii tiimiinsä aktiivista ja reipasta toimistotyöntekijää!

  Työtehtäviisi kuuluu toimistotyön tyypillisiä rutiinitehtäviä kuten asiakasviestintää, dokumentointia ja arkistointia.  Olet aktiivinen asiakaspalvelun ammattilainen ja sinulta sujuu myös someviestintä, laskutus ja verkkokauppa päivitykset. Toimistotyöntekijänä huolehdit myös muista toimistoon liittyvistä töistä kuten yleinen järjestys ja siisteys.

  Työnhakijalta edellytetään hyvää asiakaspalvelutaitoa, tarkkuutta ja halu toimia asiakaslähtöisesti asiakaskeskeisessä työssä. Kaikki alan (asiakaspalvelu, talous ja viestintä) työkokemus ja koulutus
  luetaan eduksi, mutta mikään ei ole aivan ehdoton vaatimus. Asenne mahdollistaa ja kova halu työskennellä riittää pitkälle. Olet huolellinen osaaja, luotettava toimija ja koet olevasi asiakaslähtöinen tiimityöskentelijä.
  Työ alkaa 1/23 eli heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on määräaikainen ja osapäiväinen. Työssä on hyvä mahdollisuus saada jatkoa tilanteen molemminpuolin niin edellyttäessä.

  Tehtävään haetaan palkkatuki-oikeutettua henkilöä.
  Työ alkaa 1/2023 ja työaika on 30h/viikko, sopimuksen mukaan.

  Työn kesto 6 kk (hyvä mahdollisuus jatkoon)
  Palkkaus TES mukainen

  Kysymykset ja lisätietoja:
  työllisyyspalvelut, puh. 050 4644837,

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

 • Asiakkaamme etsii työkokemuksen omaavaa pyörähuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen tulevan kevään ja kesän ajaksi.

  Työhösi kuuluu monimuotoisesti kaikki pyörien huoltotoimenpiteet, kuten esim. säädöt ja tarkistukset.

  Työnhakijalta edellytetään alan työkokemuksen lisäksi myös mekaanista taitoa.  Lisäksi moottoripyörä -osaaminen katsotaan eduksi valintaa tehdessä, mutta ei ole tässä ehdoton vaadittava taito. Olet motivoitunut ja huolellinen. Osaat työskennellä itsenäisesti ja myös asiakaspalvelutaidot ovat tässä työssä tarpeen.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa huhtikuussa 2023.                                                                                Työaika: ma- pe klo 10.00-18.00.
  Työn kesto: määräaikainen huhti-elokuu 23, jatkomahdollisuus syyskuun loppuun.

  Palkkaus: sopimuksen mukaan.

  Yhteydenotot ja lisätietoja
  puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

 • Asiakkaamme, joka on suomalainen ISO 9001-laatusertifioitu katsastusyritys, etsii ammattitaitoista katsastajaa vakituiseen työsuhteeseen!

  Yrityksellä on toimipisteitä useilla eri paikkakunnilla Etelä-Suomen alueella. Tarjolla on monipuolisia katsastusalan palveluita, määräaikaiskatsastuksista erikoiskatsastuksiin kaikissa ajoneuvoluokissa sekä myös uusien ajoneuvojen yksittäishyväksyntää.

  Tehtävään vaaditaan katsastajan oikeudet (voidaan päivittää jos ovat vanhentuneet) sekä luonnollisesti hyvät asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaidot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehdään toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

  Palkkaus sopimuksen mukaan kuukausipalkka + provisio sekä lounasetu verotusarvolla.

  Lisätietoja
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii tiimiinsä toimistopäällikköä/kirjanpitäjää!

  Kyseessä on sähköinen tilitoimisto, jossa saa ajantasaista sekä kokonaisvaltaista palvelua. Kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätöksien laatiminen on heille hyvin pitkälle automatisoitua rutiinia. Jokaista asiakasta varten räätälöidään palvelukokonaisuus yrityksen tarpeiden mukaan. Kirjanpitäjän vankka asiantuntemus on suuressa roolissa yrityksen taloushallinnon kaikilla osa-alueilla, esimerkiksi oikeiden veroratkaisujen suunnittelussa. Yritys päivittää tarvittaessa asiakkaan perinteisen paperisen kirjanpidon sähköiseen muotoon ja se on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta. Opastus ja neuvonta ohjelmiston käyttöä varten hoituu myös jos siihen on tarvetta.

  Vastaat muun tiimin ohella eri asiakkaiden taloushallinnosta ja kaikista sen osa-alueista. Työhösi kuuluu mm. kirjanpitoa, palkanlaskentaa sekä tilinpäätöksien laatimista. Vankka asiantuntemus on suuressa roolissa ja olet tärkeä linkki tiimin ja asiakkaiden välillä.

  Työnhakijalta edellytetään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. tradenomi, merkonomi sekä aikaisempaa työkokemusta tilitoimistosta. Sinulla on kokemusta palkanlaskennasta ja sähköisten järjestelmien hallinnasta. Sinulla on myös halu kehittää omaa osaamistasi. Olet oma-aloitteinen ja koet omaksesi tarkkuutta vaativan työn.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika: joustava kokoaikatyö, myös etätyömahdollisuus.

  Työn kesto:  toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
  Palkkaus: sopimuksen mukaan

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii kahvila-ravintolaansa osaavaa asiakaspalvelijaa!

  Kahvila-Ravintolan työntekijänä toimit osana muuta tiimiä. Työpaikkana toimii monialainen yritys josta mm. saa tilattua ruokaa sekä leivonnaisia ja toimii myös kahvila-ravintolana. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua, myyntityötä kahviossa, esillelaittoa, tarjoilua sekä avustavaa pienimuotoista ruuanlaittoa keittiössä.

  Työtä voi suorittaa keikkaluonteisesti tai kokopäiväisesti mieltymyksesi mukaan.

  Työnhakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Sinulla on voimassa oleva hygieniapassi sekä mieluusti myös anniskelupassi. Asiakaspalvelutaidot on hallussasi ja pärjäät hyvin vuorovaikutussuhteissa. Olet oma-aloitteinen, reipas ja sinulta löytyy myös joustoa jos työvuoro vaatii venymistä mitä aina välillä tässä työssä tapahtuu. Ihmisten parissa työskentely on sinulle luontaista ja pärjäät sesonkiluonteisen kiireen keskellä.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä (keikkatyö) tai määräaikaisena toukokuun 23 aikana.

  Työaika:  2-vuorotyö, aamu/ilta vuoro, sunnuntait vapaat

  Työn kesto: touko-elokuu

  Palkkaus: MaRa:n TES

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme toiminnan kulmakivet ovat kotihoitopalvelut ja kotisairaanhoito. Yritys tuottaa myös tukipalveluita, kuten siivous, ruuanlaitto, kaupassa käynnit, avustajapalvelut ja lastenhoito.

  Nyt haussa tiimin vahvistukseksi hoiva-avustajaa kesän ajaksi!

  Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan kotona tapahtuva auttamis- ja hoivatyö. Teet osittaista kotihoitoa, henkilökohtaisen avun piiriin kuuluvaa hoivatyötä ja esim. pienimuotoista kotisiivousta asiakkaan tarpeen mukaan. Olet mukana apua tarvitsevan arjessa monin eri tavoin. Työkenttänä on Riihimäki, Janakkala sekä Hyvinkää.

  Työnhakijalta toivotaan hoiva-avustajan tutkintoa tai olet alalle opiskeleva. Tai sinulla on muuten vankka ja pitkä kokemus alan töistä. Olet oma-aloitteinen ja reipas. Ihmisten parissa työskentely ja kohtaaminen on sinulle luontaista ja tunnollisena hoidat ammattitaidolla jokaisen asiakkaan hänen tarpeidensa pohjalta. Sinulta löytyy myös ajokortti, oma auto käytössä on iso plussa mutta ei ehdoton vaatimus.

  Työ alkaa toukokuussa 23.

  Työaika: 2-vuorotyö, aamu/iltavuoro                                                                Työn kesto: määräaikainen toukokuu-syyskuu 23
  Palkkaus:  palkkatoiveen voi esittää haastattelutilanteessa.

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme toiminnan kulmakivet ovat kotihoitopalvelut ja kotisairaanhoito. Yritys tuottaa myös tukipalveluita, kuten siivous, ruuanlaitto, kaupassa käynnit, avustajapalvelut ja lastenhoito.

  Työtehtäviisi kuuluu kotihoidossa tapahtuva auttamistyö. Avustat esimerkiksi aamupalan, lounaan tai välipalan parissa, autat peseytymisessä, haavahoidossa tai vaikkapa ateriatarjoilussa. Olet mukana apua tarvitsevan arjessa monin eri tavoin. Työkenttänä on Riihimäki, Janakkala, Kärkölä sekä Hyvinkään alueet.

  Työnhakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai olet alalle opiskeleva. Olet oma-aloitteinen ja reipas. Ihmisten parissa työskentely ja kohtaaminen on sinulle luontaista ja tunnollisena hoidat ammattitaidolla jokaisen asiakkaan hänen tarpeidensa pohjalta. Sinulta löytyy myös ajokortti, oma auto käytössä on iso plussa.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä (keikkatyö) tai toukokuun 23 alusta määräaikaisena.
  Työaika:2-vuorotyö, aamu/iltavuoro

  Työnkesto: toukokuu-elokuu 23

  Palkkaus: palkkatoiveen voi esittää työhaastattelutilanteessa.

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme on paikallinen perheyhtiö, jolla on yli 50 vuoden kokemus kiinteistöhuollosta ja siivouksesta. Yritys tarjoaa koti- ja toimitilasiivouksia sekä kiinteistöhuoltoa, teollisuuden puhdistuspalveluita ja rakennussiivouksia Riihimäen seudulla. Palveluvalikoimasta löytyvät myös muun muassa: kiinteistöhuoltopalveluiden vuosisopimukset, vesikourujen puhdistukset, korkeiden ikkunoiden, tilojen ja julkisivujen puhdistukset.

  Haussa nyt kaksi henkilöä osa-aikaiseen tehdassiivoukseen!

  Siivoojana vastaat tehdaskiinteistön monipuolisesta siivoustyöstä ja siistimisestä. Työn kuvaan kuuluu vaihtuen tehdashallin, sosiaalitilojen, aula- ja toimistotilojen yleissiivousta. Myöhemmin kuvaan astuu myös pyykinpesu-palveluiden tuottaminen. Työ vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Työ alkaa osa-aikaisena mutta työtuntien määrä lisääntyy kohteen palvelukentän kasvaessa jolloin työ muuttuu kokopäiväiseksi ja jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

  Työnhakijalta edellytetään omatoimisuutta ja tarkkuutta. Sinulla on mahdollisesti työkokemusta siivousalalta mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Alan koulutus iso plussa. Ajokortti olisi hyvä olla mutta yritys pyrkii järjestämään kuljetukset mikäli sitä ei ole joten se ei ole työllistymisen este. Mikäli suomen kieli ei ole hallussa, on pärjättävä englannin kielellä.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä

  Työaika: ma-pe klo 06.00 eteenpäin n. 2-4h, sekä täysillä tunneilla työpäivä klo 06.00-14.00. Viikonloput vapaat.
  Työn kesto: alkuun osa-aikaisena muuttuen kokopäiväiseksi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

  Palkkaus: kiinteistöhuoltoalan TES

  Lisätietoja työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

Lisätietoja