Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Avoimet palkkatukityöpaikat

Mitä palkkatuki on?

Palkkatuki on valtion myöntämä taloudellinen tuki työnantajalle. Sen tarkoitus on helpottaa työttömän sijoittumista työelämään. Palkkatuetussa työsuhteessa työntekijälle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 • Riihimäen kaupungille

  Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain miltei sata työpaikkaa palkkatukeen oikeutetuille työttömille riihimäkeläisille. Työllistettävät henkilöt sijoittuvat monenlaisiin kaupungin eri tehtäviin ja kaikissa on mahdollisuus edistää myös jatkotyöllistymistä yhdessä työvalmentajan kanssa. Koulutusta tai erityistä osaamista tehtäviin ei välttämättä tarvita, useimmissa tehtävissä halu oppia uutta riittää työn aloittamiseen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä tekijän työkyvyn, osaamisen ja jatkotyöllistymisen mukaan. Pyrimme tukemaan työllistyjiä yksilöllisesti jatkotyöllistymisessä, työhön palaamisessa ja työssä pysymisessä.

  Palkkatuettu työ kaupungilla on pääsääntöisesti osa-aikaista ja määräaikaista työtä, josta henkilölle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  Osa hakijaksi ilmoittautuneista kutsutaan haastatteluun. Lopullinen henkilövalinta tehdään työyksikössä esimiehen toimesta.

  Yhteistyöyritykseen

  Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut tekee yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa mm. palvelemalla rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Työnsuunnittelijamme etsii aktiivisesti avoimia työpaikkoja yrityksistä riihimäkeläisille työttömille.

   

 • Työllisyyspalvelut vastaa kaikkiin avoimiin työpaikkoihin liittyviin kysymyksiin ja vastaanottaa hakemukset. Osa hakijaksi ilmoittautuneista haastatellaan ja esitellään rekrytoivalle taholle – kaupungin työyksikön esimiehelle tai yhteistyöyrityksen vastuuhenkilölle. Rekrytoiva taho tekee päätöksen lopullisesta henkilövalinnasta. Valitulle henkilölle haetaan palkkatuki, tehdään työsopimus ja sovitaan työsuhteen muista asioista.

  Palkkatukityöhön hakeutuvien on myös mahdollista saada henkilökohtaista ja suunnitelmallista työvalmennusta. Lue lisää palkkatukityöpaikkoihin liittyvästä työvalmennuksesta.

Ha­ke­mi­nen

1. Täytä sähköinen lomake

Täytä sivupalkissa oleva sähköinen ilmoittautumis- ja hakulomake. Lomakkeen tiedot kirjautuvat Walmu-asiakastietojärjestelmäämme. Voit tutustua Walmun tietosuojatiedotteeseen tästä.

2. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV turvasähköpostilla, osoitteeseen 

 • tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

hakiessasi kaupungilta tai yrityksistä työkokeilupaikkaa, palkkatukityötä, työvalmennusta tai oppisopimuspaikkaa.

 • kierratyskeskus@riihimaki.fi

hakiessasi kaupungin Kierrätyskeskuksesta työkokeilupaikkaa tai palkkatukityötä.

3. Jää odottamaan yhteydenottoamme!

Avoimet paikat (osaan edellytyksenä palkkatuki)

 • Asiakkaamme etsii yhdistystoimintaansa yhdistysassistenttia/viestijää.

  Keskeisenä tehtävänäsi on viestintä, työhön liittyvä toimistotyö sekä hallitustyöskentelyn tuki. Sinulla on hallussasi viestinnän eri osa-alueet ja toimit sujuvasti myös markkinoinnin maailmassa. Työssäsi pääset tekemään mm. hankekohtaisia videoesittelyjä ja tuotat niihin tilauksen mukaista sisältöä. Sinulta löytyy monipuolinen some-osaaminen ja hallitset myös kotisivujen päivittämisen. Yhdistystyön tukena pääset avustamaan myös kokouksissa ja toimialan tapahtumissa.

  Hakijalta odotetaan vahvaa asiakaspalveluhenkeä, olet sosiaalinen ja sinulta löytyy myös epävarmuuden- ja paineensietokykyä. Viestinnän osaaminen (kuva- ja tekstitekniikat) on ehdottoman tärkeä hallita menestyäksesi tässä työssä. Kaikki koulutus ja työkokemus markkinoinnista ja viestinnästä on eduksi paikkaa hakiessa. Myös hankemaailman tuntemus antaa paremmat lähtökohdat tehtävässä menestymiseen.

  Työ on osa-aikaista työtä ja n. 25-30h/ viikossa eli pääosin n. 5-6h/päivä. Työ sisältää liikkumista ja myös satunnaisesti ilta-ja viikonlopputöitä joten sinulla on luonnollisesti ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

  Tehtävään haetaan palkkatukioikeutettua henkilöä ja Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut hoitaa rekrytoinnin ja vastaanottaa kaikki hakemukset ja siihen liittyvät kyselyt.

  Työ alkaa 2/2024

  Työn kesto määräaikainen 5-10 kk /TE myöntämä palkkatukijakso)

  Palkkaus TES mukaan

  Hakuun ilmoittautuminen:

  1. ilmoittaudu työllisyyspalveluihin https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration
  2. lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv turvasähköpostilla https://www.riihimaki.fi/tyoskentele-ja-yrita/tyollisyyspalvelut/tyonhakijan-palvelut/avoimetpalkkatukityopaikat/

  Kysymykset ja lisätietoja:

  Työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi, p. 050 464 4837

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii  Oittiin kahvila-ravintolan toimintaansa reipasta ja osaavaa työntekijää.

  Kahvila-Ravintolan työntekijänä toimit osana muuta asiakaspalvelutiimiä. Työtehtäviisi kuuluu mm. avustava ruoanlaitto keittiössä, asiakaspalvelua sekä myyntityötä kahviossa. Työ pitää sisällään myös tuotteiden esille laittoa ja tarjoilua. Sinulla on voimassa oleva hygienia-/anniskelupassi.  Pärjäät hyvin vuorovaikutustilanteissa ja olet parhaimmillasi asiakaspalvelutilanteissa.

  Olet oma-aloitteinen, reipas ja sinulta löytyy myös joustoa, jos työvuoro vaatii venymistä. Ihmisten kohtaaminen ja asiakkaiden parissa työskentely on sinulle luontaista ja kaikki alan kokemus /koulutus kahvila-ravintola-alalta katsotaan ehdottomasti eduksi.

  Tehtävään haetaan palkkatukikelpoista henkilöä, tehtävän kesto määräytyy myönnetyn palkkatuen keston mutta myös kesätyökauden mukaan.
  Tehtävässä tarvitaan ainakin alkeellista suomenkielen ymmärrystä ja kehittyvää suomen kielitaitoa.

  Tämän rekrytoinnin valmistelun hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut.

  Työpaikka sijaitsee Oitissa.

  Työn kesto: määräaikainen, n. 5 kk sesongin pituudesta riippuen

  Työ alkaa: 5/24

  työaika: 25-30h/ viikossa, palkkaus MaRa TES

  Hakeutuminen tehtävään:
  1. ilmoittaudu työllisyyspalveluihin https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration
  2. lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv turvasähköpostilla
  https://www.riihimaki.fi/tyoskentele-ja-yrita/tyollisyyspalvelut/tyonhakijan-palvelut/avoimet-palkkatukityopaikat/

  Kysymykset ja lisätiedot:

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi tai 050 464 4837

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii ammattitaitoista teollisuuden/ varaosa-tarvikkeiden  myyjää!

  Työtehtäviisi kuuluu moninaisten teollisuuden koneiden sekä laitteiden ja niiden varaosien ja tarvikkeiden myynti.  Sinulla on luonnollisesti hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä tuntemus alan teollisuuden myyntityöstä. Olet sosiaalinen ja pärjäät hyvin tiimityössä.

  Huolehdit liiketilan asiakaspalvelutyön lisäksi sen aukioloajoista ja liiketilan yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä. Työhösi kuuluu myös asioiden hoitoa ja lähialueen tilaustoimitusten perille vienti. Työ vaatii näin ollen myös autolla ajotaitoa sekä B-ajokortin.

  Hallitset myös tietotekniikan perusteet, olet huolellinen ja sinulta löytyy tilannetajua ja hyvä keskittymiskyky.

  Hakijalta edellytetään sujuvia asiakaspalvelutaitoja , kiinnostus teollisteknisiin tuotteisiin ja asiakaslähtöistä tarvittavaa myyntiosaamista. Kaikki koulutus- ja työkokemus asiakaspalvelusta ja myynnistä katsotaan eduksi. Olet motivoitunut, sinulla  on hyvä asenne ja pärjäät hyvin erilaisten ihmisten kanssa.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa
  kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Hakuun pääset mukaan ilmoittautumalla: https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv turvasähköpostilla
  https://www.riihimaki.fi/tyoskentele-ja-yrita/tyollisyyspalvelut/tyonhakijan-palvelut/avoimet-palkkatukityopaikat/

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä 100%:lla työajalla.

  Palkkaus:  toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella TES mukaisesti

  Kysymykset ja lisätiedot:

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi tai 050 464 4837

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii kalusteasentajaa erikoiskalusteiden asennukseen!

  Kalusteasentajan työ keskittyy kalusteasennukseen, erityisesti yrityksessä valmistettavien erikoiskalusteiden asennukseen.

  Tavallisimpia asennettavia kalusteita ovat hotellihuoneiden – sekä  pikaruokaravintoloiden kalusteet, erilaiset baari- ja vastaanottotiskit. Tehtävät sijoittuvat asiakaskohteisiin ja tekijällä pitää olla matkustusvalmius sekä kykyä majoittua tarpeen tulleen kohteessa. Auton B -ajokortti riittää, mutta C-kortista olisi etua työn suorittamisessa.

  Parhaat lähtökohdat työhön antaa koulutuksellisesti rakennusalan koulutus tai esim. puusepän opit. Kalusteiden asennusosaaminen ja työkokemus on pakollista. Asiakaskohtaamisten osaaminen työkohteissa, palvelualttius ja ihmisten kanssa toimeen tuleminen on työssä eduksi. Työ vaatii luonnollisesti myös autolla ajotaitoa, huolellisuutta ja joustavuutta.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja hakuvaiheen yhteydenotot.
  Hakuun pääset mukaan ilmoittautumalla: https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv turvasähköpostilla
  https://www.riihimaki.fi/tyoskentele-ja-yrita/tyollisyyspalvelut/tyonhakijan-palvelut/avoimet-palkkatukityopaikat/

  Työ alkaa huhtikuussa 2024 toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

  Työ on kokoaikatyötä, palkkaus TES/tuntipalkka (+päiväraha)

  Yhteydenotot ja lisätietoja
  Työllisyyspalvelut, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi, puh. 050 464 4837

 • Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää elintarviketeollisuuteen!

  Työssäsi osallistut valmistusketjun jokaiseen prosessin osa-alueeseen eli työ on todella monipuolista vaihtelevin työkuvin.

  Työn kuva alkaa massan valmistuksesta aina tilaustoimitusten pakkaukseen ja perille viemiseen jakeluna. Näin pääset myös kohtaamaan asiakaskuntaa.

  Hakijalta odotetaan asiakaspalvelutaitoa, kiinnostusta elintarviketeollisuuden teknisiin koneisiin, voimassa olevaa hygieniapassia, B-ajokorttia sekä hyviä vuorovaikutustaitoja asiakaskohtaamisissa.

  Kaikki koulutus ja työkokemus elintarvikkeista, elintarviketeollisuudesta ja asiakaspalvelusta luetaan eduksi tehtävään valintaa tehdessä. Olet motivoitunut, sinulta löytyy hyvä asenne töitä kohtaan sekä pärjäät hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimiessa.

  Valmistusprosessissa on oltava hyvin tarkka ja huolellinen reseptiikan osalta. Myös joustavuutta tarvitaan.

  Työ vaatii autolla liikkumista mm. pääkaupunkiseudulla, joten sinulla löytyy tarvittava rohkeus myös tähän.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin
  Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja hakuvaiheen yhteydenotot.
  Hakuun pääset mukaan: https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv turvasähköpostilla
  https://www.riihimaki.fi/tyoskentele-ja-yrita/tyollisyyspalvelut/tyonhakijan-palvelut/avoimet-palkkatukityopaikat/

  Työ alkaa toukokuussa 2024 määräaikaisena 4-6 kk:n sopimuksella.

  Työ on kokopäivätyötä ja palkkaus TES.in mukainen.

  Yhteydenotot ja lisätietoja:
  Työllisyyspalvelut, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi, puh. 050 464 4837

   

Lisätietoja

Työnhakijoiden valmennuspalvelut, kaupungin toimialueille työllistäminen.
Työnhakijoiden ja työnantajien tuki- ja valmennuspalvelut yrityksissä ja yhdistyksissä.