Hyppää sisältöön

Avoimet palkkatukityöpaikat

Mitä palkkatuki on?

Palkkatuki on valtion myöntämä taloudellinen tuki työnantajalle. Sen tarkoitus on helpottaa työttömän sijoittumista työelämään. Palkkatuetussa työsuhteessa työntekijälle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 • Riihimäen kaupungille

  Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain miltei sata työpaikkaa palkkatukeen oikeutetuille työttömille riihimäkeläisille. Työllistettävät henkilöt sijoittuvat monenlaisiin kaupungin eri tehtäviin ja kaikissa on mahdollisuus edistää myös jatkotyöllistymistä yhdessä työvalmentajan kanssa. Koulutusta tai erityistä osaamista tehtäviin ei välttämättä tarvita, useimmissa tehtävissä halu oppia uutta riittää työn aloittamiseen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä tekijän työkyvyn, osaamisen ja jatkotyöllistymisen mukaan. Pyrimme tukemaan työllistyjiä yksilöllisesti jatkotyöllistymisessä, työhön palaamisessa ja työssä pysymisessä.

  Palkkatuettu työ kaupungilla on pääsääntöisesti osa-aikaista ja määräaikaista työtä, josta henkilölle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  Osa hakijaksi ilmoittautuneista kutsutaan työllisyyspalveluun haastatteluun. Lopullinen henkilövalinta tehdään työyksikössä esimiehen toimesta.

  Yhteistyöyritykseen

  Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut tekee yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa mm. palvelemalla rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Työnsuunnittelijamme etsii aktiivisesti avoimia työpaikkoja yrityksistä riihimäkeläisille työttömille.

   

 • Työllisyyspalvelut vastaa kaikkiin avoimiin työpaikkoihin liittyviin kysymyksiin ja vastaanottaa hakemukset. Yhteystiedot löydät työpaikkailmoituksesta. Osa hakijaksi ilmoittautuneista haastatellaan ja esitellään rekrytoivalle taholle – kaupungin työyksikön esimiehelle tai yhteistyöyrityksen vastuuhenkilölle. Rekrytoiva taho tekee päätöksen lopullisesta henkilövalinnasta. Valitulle henkilölle haetaan palkkatuki, tehdään työsopimus ja sovitaan työsuhteen muista asioista.

  Palkkatukityöhön hakeutuvien on myös mahdollista saada henkilökohtaista ja suunnitelmallista työvalmennusta. Lue lisää palkkatukityöpaikkoihin liittyvästä työvalmennuksesta.

Ha­ke­mi­nen

 • Ilmoittaudu ensin työllisyyspalvelujen asiakkuuteen
 • Lähetä sitten CV ja hakemuksesi osoitteella: tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi (kun haet kaupungin tai yritysten työpaikkoja)                    tai kierratyskeskus@riihimaki.fi (kun haet kierrätyskeskuksen paikkoja)

Avoimet paikat

 • Yhteistyöyrityksemme Riihimäellä Mattilan teollisuusalueella hakee

  huoltoasentajaa!

  Yritys on erikoistunut raskaan kaluston päällirakenteiden huoltoon ja korjaukseen. Erikoisalaa ovat jäteautot, mutta yritys palvelee myös monissa muissa päällirakenteen huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Yritys toteuttaa luotettavasti ja kustannustehokkaasti mm erilaisten vaihtolavalaitteiden, imuautojen, maansiirtovarustusten ja nostureiden korjaukset.

  Huoltoasentaja toimii asiakaspalvelu-, huolto- ja asennustehtävissä. Työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä, asennetta, huolellisuutta, fyysisiä kykyjä sekä tarkkaavaisuutta. Työhön kuuluu huoltotoimia ja erilaisia asennustöitä. Työ on hetkittäin sotkuista ja työhön kuuluu huoltohallin yleissiistimistä ja muut tiloihin ja välineisiin liittyvät rutiinitoimenpiteet.

  Työnhakijalta edellytetään asiakaspalvelutaitoa, huolellisuutta ja kykyä toimia teknisessä asennustyössä. Sinulla on mahdollisesti jo raskaan kaluston huollon, automaatioasentajan ja/tai metallialan työkokemusta tai koulutus. Kaikki koulutus ja kokemus kuljetusvälineiden päällirakenteiden osalta, mm hydrauliikasta ja nostintekniikoista ovat merkityksellisiä tehtävässä. Tärkeää on myönteinen asenne ja halu työskennellä vaativassa tehtävässä. Olet luotettava ja omaat työelämätahtoa.

  Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen arkityö, kesto sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:sin mukainen. Lähtökohtaisesti haetaan palkkatukeen oikeutettua henkilöä mutta se ei ole aivan ehdoton vaatimus.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa hakemukset ja yhteydenotot.

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Sen lisäksi hakijan tulee lähettää hakemus ja cv sähköisesti: tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Kysymykset ja lisätiedot:
  Riihimäen Kaupunki Työllisyyspalvelut
  p. 050 372 62 72, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

 • Asiakkaamme etsii taloustiimiinsä

  toimistoavustajaa!

  Toimistoavustajana vastaat erilaisista toimistotöistä ja myös osittain asiakaspalvelusta. Osaat hoitaa sujuvasti eri toimistotyön osa-alueita ja pitää ohjat käsissä monien eri toimintojen suhteen. Työ pitää sisällään mm. taloushallinnon sekä markkinointiin ja myyntiin liittyviä työtehtäviä, kuten esim. pankkiliikenteen hoito, osto- ja myyntireskontran hoito, avustava kirjanpito, jälkimarkkinointi yrityksiin, erilaisten asiakirjojen ajan tasalla pitoa ja muita toimistoon kuuluvia työtehtäviä.

  Työnhakijalta edellytetään huolellisuutta ja tarkkuutta. Sinulla on mahdollisesti taloushallinnon työkokemusta tai alan koulutus. Myös markkinointi/myynti tausta luetaan eduksi. Hallitset kotimaisen kielen lisäksi englannin sekä ruotsin kielen.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika ma-pe 8-16, viikonloput vapaat.

  Työ on kokopäiväinen ja tehdään toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Koeaika 4 kk.

  Palkkaus sopimuksen mukaan.

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Kysymykset ja lisätiedot:
  Riihimäen Kaupunki Työllisyyspalvelut
  p. 050 372 62 72, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

   

 • Työtehtävästä

  Lähde työskentelemään Riihimäen kaupungille Päiväkotiapulaiseksi. Avustat lapsiryhmissä ja olet laadukkaan toiminnan tukena. Hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot ovat eduksi. Kaikki koulutus ja kokemus lapsityöstä luetaan eduksi. Tehtävä on määräaikainen ja henkilön tulee olla palkkatukikelpoinen.

  • Työnantaja: Riihimäen Kaupunki
  • Päiväkotiapulainen
   • avustavat tehtävät lapsiryhmissä (vaatteet, ruokailu, lepo)
   • muu avustava työ päiväkodissa (ulkoilu)
   • avustavaa lapsiryhmävalvontaa ja toiminnan tukea
   • yhtenä aikuisena olemista sisällä ja ulkona
  • Työn aloitus: sopimuksen mukaan alkuvuonna 2022
  • Työaika: osa-aikainen
  • Työn kesto: määräaikainen
  • Palkkaus: TES:n mukaan
 • Asiakkaamme etsii

  autokorjaamo-asentajaa!

  Yritys huoltaa ja korjaa autoja vanhanliiton tapaan niin pienet kuin vähän isommatkin autoremontit. Asiakkaan odottaessa tehdään pieniä huoltotoimenpiteitä kuten esim. polttimoiden tai pyyhkijänsulkien vaihdot. Isommat huolto- ja korjaustyöt tehdään ajanvarauksella. Yrityksellä on myös autopesupalvelut, varaosamyynti ja kahvilatoimintaa samassa kiinteistössä.

  Työ on  siis korjaamotiloissa tapahtuvaa autojen peruskorjausta, pienistä huoltotoimenpiteistä aina vähän isompiin remontteihin. Työ on säännöllistä päivätyötä, viikonloput vapaat.

  Työnhakijalta edellytetään huolellisuutta ja tarkkuutta. Olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvä. Sinulla on autoasentajan peruskoulutus ja/tai työkokemusta alalta.

  Työsuhde on alkuun määräaikainen, väh. 2kk, mutta jatko myös mahdollinen tai vähintään loma-aikojen tuurausta jne.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

  Työ on kokopäiväinen,  työaika ma-pe 8.30 – 17.00

  Palkkaus: Palvelualojen TES

  Hakuun pääsee mukaan ilmoittautumalla:

  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272,  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii monitaitoista

  automaatioasentajaa

  Yrityksen toimialaan kuuluu suunnittelu, valmistus, asennustyöt, huolto ja koulutus. Yritys valmistaa tuotteita lähes kaikkiin teollisuuden tarpeisiin, yksittäisistä pikkulaitteista aina isompiin kokonaisuuksiin. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu lyhyet toimitusajat, pieni organisaatio, joustavuus, edullisuus sekä kotimaisuus.

  Automaatioasentajana olet alasi moniosaaja. Työ pitää sisällään koko kirjon sähköasennuksista mekaaniseen työhön. Työhön kuuluu mm.  sorvaamista, jyrsintää, hitsausta kuin eri asennustöitä. Työ voi asennus- ja huoltokeikoista johtuen olla hyvinkin liikkuvaa ja vaatii joustoa mm. työaikojen suhteen. Myös ulkomaankeikkoja voi tulla. Työaika määrittyy siis näiden pohjalta ja vaihtelee paljon.

  Työnhakijalta edellytetään luotettavuutta ja omatoimisuutta. Olet  motivoitunut ja huolellinen. Osaat työskennellä itsenäisesti. Sinulla on mahdollisesti PLC-ohjelmoinnista kokemusta sekä valmius matkustamiseen nopeallakin aikataululla eli työhön vaaditaan siis voimassa oleva passi. Rikosrekisteri on oltava puhdas koska työskentelykenttään voi kuulua paikkoja jossa se tarkistetaan. Sinulla on sujuva englanninkielen taito ja alan ammattisanasto hallussa. Ikä ei ole este eli yritys työllistää mielellään vanhempaakin ikäpolvea. Myös ajokortti vaaditaan.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika 37,5h/viikko tai keikkaluonteisesti.

  työn kesto: toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
  Palkkaus teknologia-alan TES tai sopimuksen mukaan.

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Kysymykset ja lisätiedot
  Riihimäen Kaupunki Työllisyyspalvelut
  p. 050 372 62 72, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

  yhteydenotot
  Työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

   

 • Haussa osaava
  TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ
  Työtehtäviisi kuuluu
  – Monipuolinen toimistotyö, sihteerityö ja asiakaspalvelu
  – Kokousten ja tilaisuuksien järjestäminen ja koordinaatio
  – Ajanhallintatehtävät yksikössä ja muu avustava toimistotyö
  – Viestintä, koulutusmateriaalit ja muu kirjallinen työ
  – Asianhallintatyö, diariointi ja muu vastaava työ

  Haussa on toimistotyön osaaja, jolla on tarvittavat tietotekniikkataidot, työtapa on täsmällinen ja onnistuu
  myös luottamuksellisen tiedon käsittely (sovitut järjestelmätehtävät). Kaikki koulutus ja kokemus
  asianhallintatyöstä, aikatauluttamisesta, laskujen parissa tehtävästä työstä ja yleensä toimistotyöstä
  luetaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää tietoteknistä osaamista ja hakijalle eduksi luetaan englanninkielen taito. Oma-aloitteisuus, toiminnallinen rohkeus, vaihtuvien tilanteiden hallintataidot ja tiimissä
  toimimisen kyvyt ovat tarpeen tehtävässä.
  Tehtävä alkaa 10/2022, työ on määräaikainen ja työsuhteen kesto vähintään 6 kk. Valitun henkilön tulee
  olla riihimäkeläinen ja palkkatukeen oikeutettu. Työsuhteen aikana on mahdollisuus työskennellä
  kaupungin työvalmentajan kanssa jatkotyöllistymisen edistämiseksi.
  Tehtävässä paikkana Riihimäen Robotiikka, Virastokeskus Veturi, osoitteessa Eteläinen Asemakatu 4, Riihimäki

  Tehtävään hakeutuminen ensisijaisesti linkin kautta: https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi aina sovimme, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana
  osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään
  työntekijän työajasta ao toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa
  pidempikestoinen työ- tai koulutus. Kyseisen syyn perusteella voi työntekijä päättää määräaikaisen sopimuksensa.

  Kysymykset ja lisätiedot
  Työllisyyspalvelut Riihimäki
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi
  p. 040 645 3206

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

Lisätietoja