Hyppää sisältöön

Avoimet palkkatukityöpaikat

Mitä palkkatuki on?

Palkkatuki on valtion myöntämä taloudellinen tuki työnantajalle. Sen tarkoitus on helpottaa työttömän sijoittumista työelämään. Palkkatuetussa työsuhteessa työntekijälle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 • Riihimäen kaupungille

  Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain useita kymmeniä työpaikkoja palkkatukeen oikeutetuille työttömille, joilla työssäoloehto ei vielä ole täyttynyt. Työllistettävät henkilöt sijoittuvat monenlaisiin kaupungin eri tehtäviin ja kaikissa on mahdollisuus työskennellä myös jatkotyöllistymisen eteen. Koulutusta tai erityistä osaamista ei välttämättä tarvita, useimmissa tehtävissä halu oppia uutta riittää työn aloittamiseen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä tekijän työkyvyn, osaamisen ja jatkotyöllistymisen mukaan. Luomme mahdollisuuksia työhön pääsemiseen, palaamiseen ja työssä pysymiseen.

  Palkkatuettu työ kaupungilla on pääsääntöisesti osa-aikaista ja määräaikaista työtä, josta henkilölle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  Yhteistyöyritykseen

  Riihimäen kaupungin Työllisyyspalveluiden Fiksun työllistäjän Riksu -hankkeen työllisyysasiantuntija tekee yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa ja palvelee heitä rekrytoinneissa. Työllisyysasiantuntija etsii avoimia työpaikkoja ja käynnistää hakuprosessin työttömille työnhakijoille.

  Osa hakijaksi ilmoittautuneista kutsutaan työllisyyspalveluun haastatteluun. Lopullinen henkilövalinta tehdään työyksikössä esimiehen toimesta.

 • Työllisyyspalvelut vastaa kaikkiin avoimiin työpaikkoihin liittyviin kysymyksiin ja vastaanottaa hakemukset. Yhteystiedot löydät työpaikkailmoituksesta. Osa hakijaksi ilmoittautuneista haastatellaan ja esitellään rekrytoivalle taholle – kaupungin työyksikön esimiehelle tai yhteistyöyrityksen vastuuhenkilölle. Rekrytoiva taho tekee päätöksen lopullisesta henkilövalinnasta. Valitulle henkilölle haetaan palkkatuki, tehdään työsopimus ja sovitaan työsuhteen muista asioista.

  Palkkatukityöhön hakeutuvien on myös mahdollista saada henkilökohtaista ja suunnitelmallista työvalmennusta. Lue lisää palkkatukityöpaikkoihin liittyvästä työvalmennuksesta.

Ha­ke­mi­nen

Avoimet paikat

 • Työtehtävästä

  Yhteistyökumppanimme etsii tiimiinsä ripeäotteista varastotyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten suurten nettikauppa-artikkeleiden keräys trukilla sekä siihen kuuluva logistiikan hoito. Työ on fyysisesti melko raskasta ja siinä tarvitaan voimaa joten olethan fyysisesti hyvässä kunnossa ja perusterve. Sinulta löytyy voimassa oleva trukkikortti ja ajokokemusta, hyvä työmotivaatio, olet oma-aloitteinen ja osaat toimia tehokkaassa työtiimissä jäämättä jalkoihin. Kansainvälisen työyhteisön vuoksi pärjäät auttavasti englannin kielellä. Tässä mahtava tilaisuus työllistyä mukavaan päivätyöhön!

 • Työtehtävästä

  Lähde työskentelemään Riihimäen kaupungille Päiväkotiapulaiseksi. Avustat lapsiryhmissä ja olet laadukkaan toiminnan tukena. Hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot ovat eduksi. Kaikki koulutus ja kokemus lapsityöstä luetaan eduksi. Tehtävä on määräaikainen ja henkilön tulee olla palkkatukikelpoinen.

  • Työnantaja: Riihimäen Kaupunki
  • Päiväkotiapulainen
   • avustavat tehtävät lapsiryhmissä (vaatteet, ruokailu, lepo)
   • muu avustava työ päiväkodissa (ulkoilu)
   • avustavaa lapsiryhmävalvontaa ja toiminnan tukea
   • yhtenä aikuisena olemista sisällä ja ulkona
  • Työn aloitus: sopimuksen mukaan syyskuu 2021
  • Työaika: osa-aikainen
  • Työn kesto: määräaikainen
  • Palkkaus: TES:n mukaan
 • Työtehtävästä

  Lähde työskentelemään Riihimäen kaupungille Asiakaspalvelijaksi. Palvelet asiakkaita, teet asiakasohjausta, lipunmyyntiä, valvontaa ja järjestämisen tehtäviä. Kaikki koulutus ja kokemus kassatyöstä, siihen liittyvästä tekniikasta ja asiakaspalvelusta on ehdottomasti eduksi. Työ on osa-aikainen ja määräaikainen. Alkaa 10/2021

 • Työtehtävästä

  Yhteistyökumppanimme etsii tiimiinsä vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön pystyvää tekijää. Sinulta löytyy AB-ajokortti ja auto. Työtehtäviisi kuuluu sähköasennustyöt uudisrakennus- ja saneerauskohteissa sekä vianselvityksiä ja –korjauksia. Sinulla on sähköalan koulutus ja mielellään jonkin verran työkokemusta. Myös telepuolen osaaminen katsotaan eduksi. Tässä mahtava tilaisuus työllistyä kokoaikaisesti mukavaan kannustavaan työyhteisöön!

 • Työtehtävästä

  Yhteistyökumppanimme etsii tiimiinsä ripeäotteista varastotyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu asioiden hoitoa autolla, tavaroiden vastaanottoa ja lähettämistä, hyllytystä, asiakaspalvelua ja pieniä toimistotöitä. Sinulla on teknisen alan osaamista tai olet ainakin kiinnostunut alasta. Olet reipas ,omaaloitteinen sinulla on halu oppia uutta ja ennen kaikkea oikea asenne työelämää kohtaan. Tässä mahtava tilaisuus työllistyä kokoaikaisesti mukavaan, pieneen ja tiiviiseen työyhteisöön!

 • Työnantaja

  Riihimäkeläinen yhteistyöyrityksemme on uusi tyylikäs ravintola Riihimäen sydämessä, joka erottuu joukosta laadukkaalla, tuoreista raakaaineista hiiligrillissä valmistetulla ruoallaan, viihtyisillä tiloillaan sekä ensiluokkaisella asiakaspalvelullaan.

  Työtehtävä

  Työtehtäviisi kuuluvat päivisin lounastarjoilu ja iltaisin á la carte- sekä juomien tarjoilu. Työvuoroja on myös viikonloppuisin. Tehtävää varten sinulla on hyvä olla hygienia- ja anniskelupassi. On eduksesi jos olet jo hankkinut kokemusta alasta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on myönteinen asenne ja halu oppia uutta! Töitä on minimissään 30 h / viikko, mutta tilanteen mukaan on mahdollista tehdä enemmänkin.

  • Työn aloitus: sopimuksen mukaan
  • Työaika: osa-aikainen, min. 30 h / viikko
  • Työn kesto: aluksi 6 kk, jatko mahdollinen
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan