Hyppää sisältöön

Avoimet palkkatukityöpaikat

Mitä palkkatuki on?

Palkkatuki on valtion myöntämä taloudellinen tuki työnantajalle. Sen tarkoitus on helpottaa työttömän sijoittumista työelämään. Palkkatuetussa työsuhteessa työntekijälle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 • Riihimäen kaupungille

  Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain useita kymmeniä työpaikkoja palkkatukeen oikeutetuille työttömille, joilla työssäoloehto ei vielä ole täyttynyt. Työllistettävät henkilöt sijoittuvat monenlaisiin kaupungin eri tehtäviin ja kaikissa on mahdollisuus työskennellä myös jatkotyöllistymisen eteen. Koulutusta tai erityistä osaamista ei välttämättä tarvita, useimmissa tehtävissä halu oppia uutta riittää työn aloittamiseen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä tekijän työkyvyn, osaamisen ja jatkotyöllistymisen mukaan. Luomme mahdollisuuksia työhön pääsemiseen, palaamiseen ja työssä pysymiseen.

  Palkkatuettu työ kaupungilla on pääsääntöisesti osa-aikaista ja määräaikaista työtä, josta henkilölle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  Yhteistyöyritykseen

  Riihimäen kaupungin Työllisyyspalveluiden Fiksun työllistäjän Riksu -hankkeen työllisyysasiantuntija tekee yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa ja palvelee heitä rekrytoinneissa. Työllisyysasiantuntija etsii avoimia työpaikkoja ja käynnistää hakuprosessin työttömille työnhakijoille.

  Osa hakijaksi ilmoittautuneista kutsutaan työllisyyspalveluun haastatteluun. Lopullinen henkilövalinta tehdään työyksikössä esimiehen toimesta.

 • Työllisyyspalvelut vastaa kaikkiin avoimiin työpaikkoihin liittyviin kysymyksiin ja vastaanottaa hakemukset. Yhteystiedot löydät työpaikkailmoituksesta. Osa hakijaksi ilmoittautuneista haastatellaan ja esitellään rekrytoivalle taholle – kaupungin työyksikön esimiehelle tai yhteistyöyrityksen vastuuhenkilölle. Rekrytoiva taho tekee päätöksen lopullisesta henkilövalinnasta. Valitulle henkilölle haetaan palkkatuki, tehdään työsopimus ja sovitaan työsuhteen muista asioista.

  Palkkatukityöhön hakeutuvien on myös mahdollista saada henkilökohtaista ja suunnitelmallista työvalmennusta. Lue lisää palkkatukityöpaikkoihin liittyvästä työvalmennuksesta.

Ha­ke­mi­nen

Avoimet paikat

 • Työtehtävästä

  Lähde työskentelemään Riihimäen kaupungille Päiväkotiapulaiseksi. Avustat lapsiryhmissä ja olet laadukkaan toiminnan tukena. Hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot ovat eduksi. Kaikki koulutus ja kokemus lapsityöstä luetaan eduksi. Tehtävä on määräaikainen ja henkilön tulee olla palkkatukikelpoinen.

  • Työnantaja: Riihimäen Kaupunki
  • Päiväkotiapulainen
   • avustavat tehtävät lapsiryhmissä (vaatteet, ruokailu, lepo)
   • muu avustava työ päiväkodissa (ulkoilu)
   • avustavaa lapsiryhmävalvontaa ja toiminnan tukea
   • yhtenä aikuisena olemista sisällä ja ulkona
  • Työn aloitus: sopimuksen mukaan alkuvuonna 2022
  • Työaika: osa-aikainen
  • Työn kesto: määräaikainen
  • Palkkaus: TES:n mukaan
 • Asiakkaamme valmistaa mittatilaustyönä laadukkaita kalusteita. Vakaa ja menestyvä yritys valmistaa niin yksityiskappaleita kuin kokonaisia kalustusprojekteja sekä suuriakin sarjoja tilaajan tarpeiden pohjalta. Valmistuksessa käytetään laadukkaita 3D mallinnusohjelmia sekä tehokkaita CNC-työstökeskuksia. Asiakkaina on mm. kansainvälisiä yrityksiä ja erikoiskalusteita vaativia kohteita.

  Nyt etsinnässä siis ammattitaitoinen konepuuseppä.
  Konepuuseppänä työsi keskittyy kalusteasennuksiin ja kalusteiden kasauksiin monin eri työvaihein. Työ vaatii huolellisuutta, tarkkaavaisuutta sekä hyvää keskittymiskykyä. Työ voi myös sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä sesongin mukaisesti.

  Työnhakijalta edellytetään konepuusepän koulutusta sekä työkokemusta alalta. Hallitset myös nestaavan konekokemuksen. Työkokemus ohjelmoinnista katsotaan myös eduksi mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Sinulla on myös valmiudet tehdä 2- vuorotyötä. Olet motivoitunut, sinulla on hyvä asenne ja pärjäät hyvin dynaamisessa työyhteisössä.

  Mikäli asut Riihimäen ulkopuolella ja tarvitset asuntoa, autamme sen etsinnässä.

  Tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkotyöllistymiseen. Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot. Palkkaus on puusepänteollisuuden TES mukainen.

   

  Yhteydenotot:
  Työllisyyspalvelut

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi
  puh. 050 372 6272

 • Varasto-ja logistiikka-alan asiakkaamme etsii varastoesihenkilö-tehtäviin huipputyyppiä.

  Varastopuolen esihenkilön toimenkuvaan kuuluu myös erilaisten B to B- puolen nettikauppa-artikkeleiden keräys ja logistiikan hoito koko lähetysprosessin osalta mutta myös tarvittaessa vastaat henkilöstön esihenkilötehtävistä. Varastotyö on fyysisesti kuormittavaa ja vaatii lihasvoimaa. Yhtenä keräilijöistä toimit osana tehokasta tiimiä ja vastaat omalta osaltasi lähetysketjun mutkattomasta toimivuudesta. Esihenkilönä osaat käsitellä henkilöstöä ja työtehtäviisi kuuluu sivuluonteisesti toimia ja vastata koko tiimin sujuvuudesta ja johdat työyhteisöä asetettujen tavoitteiden suuntaisesti.

  Työnhakijalta edellytetään ripeää ja osallistuvaa otetta työhön. Olet perusterve, sinulla on hyvä fyysinen kunto ja  työmotivaatiosi on kohdallaan. Vauhdikkaassa työyhteisössä et jää toisten jalkoihin vaan olet ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen tekijä. Koska työyhteisö on kansainvälinen, sinulla on englanninkielen perusteet hallinnassa. Esihenkilöasemassa sinulla on taito käsitellä työyhteisöä, edistää työn sujumista ja toimia vuorovaikutuksessa erilaisten persoonien kanssa. Olet kannustava ja motivoiva sekä huolehdit että työyhteisössä jokainen voi hyvin. Työkokemus esihenkilönä katsotaan eduksi.

  Toimeen haetaan palkkatukeen oikeutettua henkilöä mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Palkkaus kaupanalan TES tuotanto- ja esihenkilölisineen.

  Yhteydenotot ja lisätietoja:

  Työllisyyspalvelut, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  050 372 6272

   

 • Riihimäen kaupunki, sote

  Työhön kuuluu:
  – Ruokahuoltoon liittyvät valmistavat työt – aamupala, lounas ja ip-kahvitus
  – Ruoan kuljettaminen osastoille, esillepano, ruoan jakamisen avustavat tehtävät ja astiahuolto
  – Tilojen huolto ja siisteys (yleinen järjestys ja tilojen puhtaanapito)
  – Muu työnantajan osoittama vastaava työ (mm tekstiilihuoltoa ja pyykkityön tukea)

  Haussa on oma-aloitteinen ja sosiaalinen henkilö, jolta luonnistuu fyysistä toimintakykyä vaativa työ. Kaikki koulutus ja kokemus ruokahuollosta ja siisteydestä on ehdottomasti eduksi. Asiakaspalveluosaaminen, kiinnostus oppia uutta ja tiimissä toimimisen taidot ovat eduksi tehtävässä. Työssä ollaan säännöllisesti tekemisissä asukkaiden kanssa, joten sosiaaliset kyvyt sekä keskusteleva ja kuunteleva kohtaaminen ovat tärkeitä. Työ on pääosin hyvin itsenäistä osastotyötä asumispalveluyksikössä, mutta luonteeltaan avustavaa ja siinä on jatkuvaa yhteistyötä myös talon muun henkilöstön kanssa.

  Tehtävään valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

  Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen, työaika 32,51h / vko ja työsuhteen kesto vähintään 6 kk. Työ alkaa keväällä 2022.

  Valitun henkilön tulee olla riihimäkeläinen, palkkatukeen oikeutettu ja saada työttömyysajalta työmarkkinatukea. Työsuhteen aikana on mahdollisuus työskennellä kaupungin työvalmentajan kanssa
  jatkotyöllistymisen edistämiseksi.

  Hakuun ilmoittautuminen:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php
  Tehtävissä paikkana Riihikoti, osoitteessa Kontiontie 73, Riihimäki.

  ja hakemuksen/cv:n voi laittaa tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi aina sovimme, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään työntekijän työajasta ao toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa pidempikestoinen työ- tai koulutus. Kyseisen syyn perusteella voi työntekijä päättää määräaikaisen sopimuksensa.

  Kysymykset ja lisätiedot: Työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi , puh. 040 645 3206

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

  #Riihimäki #työllisyyspalvelut #toimistotyöntekijä #TyöJaTekijä #työvalmentaja

 • Varastotyöntekijänä pääset  työskentelemään  meijerin varasto- ja kuljetusprosessiin. Olet tärkeä osa laadukasta jakeluprosessia. Tehtäviisi kuuluu erilaiset keräily-, yhdistely- ja muut yleiset varastotehtävät. Työ on vuorotyötä viidessä vuorossa, sisältäen viikonlopputöitä. Työmuotona  80 h/2 vkoa jaksotyötä kolmessa vuorossa.

  Hakijalta odotamme / muu tieto:
  Työnhakijan on täytettävä vuorotteluvapaan sijaisuuden edellyttämät hakukriteerit:

  -ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa väh. 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai

  – alle 30-vuotias  jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut alle vuosi tai

  -vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

  Sinulla on hyvä asenne  etkä pelkää ajoittain tätä hyvinkin fyysistä työtä. Askelia kertyy päivän mittaan runsaasti joten peruskunnon on oltava hyvä. Olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä sinulla on aktiivinen ote töihin. Työ edellyttää myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja koska olet osana isoa tiimiä ja luonnollisesti teet töitä positiivisella asenteella. Aikaisempi työkokemus varastotöistä katsotaan eduksi.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ on kokoaikainen 5-vuorotyö ja  alkaa 1.4.2022.

  Työn kesto 4-6 kk. Palkkaus SEL TES

  yhteydenotot
  Työllisyyspalvelut,   tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi
  puh. 050 372 6272

 • Riihimäen kaupunki/Liikuntapalvelut, hakee uimahalliin
  avustavaa asiakaspalvelijaa asiakas- ja kassatyöhön!

  Työpaikan kuvaus:
  – työnkuvaasi kuuluu uimahallin asiakasohjaukseen ja lipunmyyntiin    liittyvät tehtävät (kassa- ja tietotekniikkatyö)
  – tilojen huolto ja siisteys (yleinen järjestys) ja valvonta
  – muu työnantajan osoittama vastaava työ

  Haussa on oma-aloitteinen ja sosiaalinen henkilö, jolta onnistuu asiakaspalvelutyö. Kaikki koulutus ja kokemus kassatyöstä, siihen liittyvästä tietotekniikasta ja asiakaspalvelusta on ehdottomasti eduksi.
  Kaikinpuolinen kiinnostus oppia uutta ja palvelutiimissä toimimisen taidot ovat eduksi tehtävässä.
  Työssä ollaan säännöllisesti tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten sosiaaliset kyvyt sekä keskusteleva ja kuunteleva asiakaskohtaaminen ovat tärkeitä. Työ on pääosin hyvin itsenäistä, mutta luonteeltaan
  avustavaa ja siinä on jatkuvaa yhteistyötä talon muun henkilöstön kanssa.
  Palkkatukityö, joka edellyttää työelämätavoitteista ajattelua.

  Tehtävä alkaa 3/2022, työ on osa-aikainen ja määräaikainen. Valitun henkilön tulee olla riihimäkeläinen, palkkatukeen oikeutettu ja saada
  työttömyysajalta työmarkkinatukea. Työsuhteen aikana on mahdollisuus työskennellä kaupungin työvalmentajan kanssa jatkotyöllistymisen edistämiseksi.

  Jätä tiedot:
  ilmoituslinkin kautta, osoitteeseen:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php
  ja hakemus/cv:n voit lähettää tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tehtävissä paikkana Uimahalli Riihimäki, osoitteessa, Salpausseläntie 16, Riihimäki.
  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi aina sovimme, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään työntekijän työajasta ao toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa pidempikestoinen työ- tai koulutus. Kyseisen syyn perusteella voi työntekijä päättää määräaikaisen sopimuksensa.

  Kysymykset ja lisätiedot Työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi , p. 050 46 44 837

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

 • Hei sinä asiakaslähtöinen varastotyöntekijä!

  Haussa nyt varastoalan osaaja, joka hallitsee sujuvasti asiakaspalvelutyön ja sinulla on kokemusta rakennustarvikkeiden myynnistä.  Olet reipas ja luotu myyjäksi, luotettava, itsenäiseen työhön pystyvä.

  Trukki ajokokemus on plussaa.

  Tehtävässä  tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja rakennus-alan tuntemusta.

  Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, työ on kokoaikainen vakityö.

  Jätä meille pian tietosi osoitteessa:

  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  ja hakemuksen voi laittaa tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

  #Riihimäki #työllisyyspalvelut #toimistotyöntekijä #TyöJaTekijä #työvalmentaja

   

 • Riihimäen kaupunki, sote, Kalevanrinne etsii
  Ruokapalvelutyöntekijää / avustavaa ohjaajaa

  Työhön kuuluu:

  – Ruokahuoltoon ja ruokailuun liittyvä avustava työ (valvonta, esillepano ja avustus)
  – Pyykkihuollon avustavat työtehtävät
  – Pienet pihatyöt (portaiden edustan puhdistus ja hiekoitus)
  – Muu työnantajan osoittama vastaava avustava työ

  Haussa on oma-aloitteinen ja sosiaalinen henkilö, jolta luonnistuu fyysistä toimintakykyä vaativa työ ja joka kykenee työssään positiiviseen asiakaspalveluun. Oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys, kiinnostus oppia
  uutta ja tiimissä toimimisen taidot ovat eduksi tehtävässä. Työssä ollaan säännöllisesti tekemisissä talon asukkaiden kanssa, joten sosiaaliset kyvyt sekä keskusteleva ja kuunteleva kohtaaminen ovat tärkeitä.

  Kaikki koulutus ja kokemus keittiötyöstä, yleisestä siisteydestä ja yleensä ruokahuollosta on eduksi. Työ on pääosin hyvin itsenäistä työtä, mutta luonteeltaan avustavaa ja siinä on jatkuvaa yhteistyötä myös talon muun henkilöstön kanssa. Tehtävä on osa- ja määräaikainen, sisältää viikonlopputyötä ja työsuhteen kesto vähintään 6 kk.

  Valitun henkilön tulee olla riihimäkeläinen, palkkatukeen oikeutettu ja saada työttömyysajalta työmarkkinatukea. Työsuhteen aikana on mahdollisuus työskennellä kaupungin työvalmentajan kanssa
  jatkotyöllistymisen edistämiseksi. Palkkatukityö, joka edellyttää työelämätavoitteista ajattelua.

  Tehtävään valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Lisätietoja  puh. 040 645 3206.

  Tehtävissä paikkana Päihde- ja mielenterveyskuntoutujien yksikkö, osoitteessa, Kalevankatu 23, 11100 Riihimäki.
  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi aina sovimme, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana
  osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään
  työntekijän työajasta ao. toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa pidempikestoinen työ- tai koulutus. Kyseisen syyn perusteella voi työntekijä päättää määräaikaisen sopimuksensa.

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Riihimäen kaupunki, sote, Tiilikatu, etsii

  Ruokapalvelutyöntekijää / avustavaa ohjaajaa

  Työhön kuuluu:
  – Ruokahuoltoon ja ruokailuun liittyvä avustava työ (valvonta, esillepano ja avustus)
  – Tilojen huolto, kunnossapito ja järjestäminen (yleinen järjestys ja tilojen puhtaanapito)
  – Muu työnantajan osoittama vastaava avustava työ

  Haussa on oma-aloitteinen ja sosiaalinen henkilö, jolta luonnistuu fyysistä toimintakykyä vaativa työ ja joka kykenee työssään positiiviseen asiakaspalveluun. Oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys, kiinnostus oppia
  uutta ja tiimissä toimimisen taidot ovat eduksi tehtävässä. Työssä ollaan säännöllisesti tekemisissä talon asukkaiden kanssa, joten sosiaaliset kyvyt sekä keskusteleva ja kuunteleva kohtaaminen ovat tärkeitä.

  Kaikki koulutus ja kokemus keittiötyöstä, yleisestä siisteydestä ja yleensä ruokahuollosta on eduksi. Työ on pääosin hyvin itsenäistä työtä, mutta luonteeltaan avustavaa ja siinä on jatkuvaa yhteistyötä myös talon muun henkilöstön kanssa.

  Tehtävä on osa- ja määräaikainen ja työsuhteen kesto vähintään 6 kk.
  Valitun henkilön tulee olla riihimäkeläinen, palkkatukeen oikeutettu ja saada työttömyysajalta työmarkkinatukea.

  Tehtävään valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  ja hakemuksen/cv:n  voi laittaa tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Lisätietoja paikasta saat puh. 040 645 3206

  Tehtävissä paikkana Päihde- ja mielenterveyskuntoutujien yksikkö, osoitteessa Tiilikatu 4, Riihimäki.
  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi aina sovimme, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana
  osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään työntekijän työajasta ao toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa pidempikestoinen työ- tai koulutus. Kyseisen syyn perusteella voi työntekijä päättää määräaikaisen sopimuksensa.

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

  #Riihimäki #työllisyyspalvelut #toimistotyöntekijä #TyöJaTekijä #työvalmentaja

 • Riihimäen kaupunki, Taidemuseo hakee avustavaa asiakaspalvelijaa

  Työtehtäviin kuuluu:
  – asiakaspalvelua, valvontaa ja museon avoinna pitoa, myös viikonloppuja ja ilta-aikoja
  – järjestelytyötä ja näyttelyavustajan tehtäviä
  – toimistotyötä (atk- perustaidot), asioidenhoitoa ja muita avustavia tehtäviä

  Toivomme että sinulla on hyvät asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Tietotekniikka on myös oltava hallussa ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Kaikki työkokemus asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä ja toimistossa työskentelystä luetaan eduksi.

  Tehtävä on osa- ja määräaikainen ja työsuhteen kesto vähintään 6 kk. Tehtävä alkaa 4/22 ja valitun henkilön tulee olla riihimäkeläinen, palkkatukeen oikeutettu ja saada työttömyysajalta työmarkkinatukea.

  Tehtävään hakeutuminen ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  Jätä hakemus/cv osoitteeseen tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Lisätietoja saat työllisyyspalvelut, puh. 040 645 3206

  Tehtävissä sijoituspaikkana Taidemuseo, osoitteessa Temppelikatu 8, Riihimäki.
  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi aina sovimme, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään työntekijän työajasta ao toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa pidempikestoinen työ- tai koulutus.

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Kiinteistönhoito työpaikka 05 / 2022

  Riihimäen kaupunki, kiinteistönhoito etsii

  ulkoalueen hoitajaa:

  Työtehtäviin kuuluu

  –          Yleiset kiinteistön ulkoalueen kiinteistönhoitotehtävät.

  –          Määriteltyjen alueiden järjestyksen ja siisteyden ylläpito.

  –          Pienet kunnossapitotehtävät

  –          Muut mahdolliset työnantajan osoittamat tehtävät

  Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Kaikki koulutus ja kokemus kiinteistönhoidosta ja kunnossapidosta katsotaan eduksi. Myös itsenäinen työskentelyote ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Tehtävän joustavaan suorittamiseen tarvitaan ajokortti (B).

  Valitun henkilön tulee olla riihimäkeläinen, palkkatukeen oikeutettu ja saada työttömyysajalta työmarkkinatukea. Työsuhteen aikana on mahdollisuus työskennellä kaupungin työvalmentajan kanssa jatkotyöllistymisen edistämiseksi.

  Tehtävä alkaa 05/2022 , osa- ja määräaikaisen työn kesto vähintään 6 kk.

  Hakuun pääsee mukaan ilmoittautumalla:

  https://riihimaki.walmu.fi/ilmoittautuminen/ilmoittaudu.php

  ja erillisen hakemuksen/ cv:n voi laittaa tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tehtävän paikkana Varikko, osoitteessa V. O. Mäkisen katu 2, Riihimäki. Työskentely tapahtuu Riihimäen kaupungin yleisillä puistoalueilla ja kiinteistöjen ulkoalueilla.

  Edellä mainittujen kriteerien lisäksi aina sovimme, että työntekijä sitoutuu määräaikaisen työsopimuksensa aikana osallistumaan työelämätavoitetta edistävään ohjaukseen ja valmennukseen. Työnantaja sitoutuu järjestämään työntekijän työajasta ao toimenpiteiden vaatiman ajan. Tavoitteena on saavuttaa palkkatukijaksoa pidempikestoinen työ- tai koulutus. Kyseisen syyn perusteella voi työntekijä päättää määräaikaisen sopimuksensa.

  Kysymykset ja lisätiedot:

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi p. 040 645 3206

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

  #Riihimäki #työllisyyspalvelut #toimistotyöntekijä #TyöJaTekijä #työvalmentaja