Hyppää sisältöön

Avoimet palkkatukityöpaikat

Mitä palkkatuki on?

Palkkatuki on valtion myöntämä taloudellinen tuki työnantajalle. Sen tarkoitus on helpottaa työttömän sijoittumista työelämään. Palkkatuetussa työsuhteessa työntekijälle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

 • Riihimäen kaupungille

  Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain miltei sata työpaikkaa palkkatukeen oikeutetuille työttömille riihimäkeläisille. Työllistettävät henkilöt sijoittuvat monenlaisiin kaupungin eri tehtäviin ja kaikissa on mahdollisuus edistää myös jatkotyöllistymistä yhdessä työvalmentajan kanssa. Koulutusta tai erityistä osaamista tehtäviin ei välttämättä tarvita, useimmissa tehtävissä halu oppia uutta riittää työn aloittamiseen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä tekijän työkyvyn, osaamisen ja jatkotyöllistymisen mukaan. Pyrimme tukemaan työllistyjiä yksilöllisesti jatkotyöllistymisessä, työhön palaamisessa ja työssä pysymisessä.

  Palkkatuettu työ kaupungilla on pääsääntöisesti osa-aikaista ja määräaikaista työtä, josta henkilölle maksetaan työsuhteeseen sovellettavan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

  Osa hakijaksi ilmoittautuneista kutsutaan haastatteluun. Lopullinen henkilövalinta tehdään työyksikössä esimiehen toimesta.

  Yhteistyöyritykseen

  Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut tekee yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa mm. palvelemalla rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Työnsuunnittelijamme etsii aktiivisesti avoimia työpaikkoja yrityksistä riihimäkeläisille työttömille.

   

 • Työllisyyspalvelut vastaa kaikkiin avoimiin työpaikkoihin liittyviin kysymyksiin ja vastaanottaa hakemukset. Osa hakijaksi ilmoittautuneista haastatellaan ja esitellään rekrytoivalle taholle – kaupungin työyksikön esimiehelle tai yhteistyöyrityksen vastuuhenkilölle. Rekrytoiva taho tekee päätöksen lopullisesta henkilövalinnasta. Valitulle henkilölle haetaan palkkatuki, tehdään työsopimus ja sovitaan työsuhteen muista asioista.

  Palkkatukityöhön hakeutuvien on myös mahdollista saada henkilökohtaista ja suunnitelmallista työvalmennusta. Lue lisää palkkatukityöpaikkoihin liittyvästä työvalmennuksesta.

 • Mene selaimella osoitteeseen https://turvaposti.rhlseutu.fi/.

  Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi kohtaan lähettäjä ja paina Jatka.

  Lisää vastaanottaja kenttään se @riihimaki.fi -osoite, johon haluat viestisi lähettää.

  Merkitse riittävät yksilöintitiedot viestin otsikkoon, sisältöön ja liitteisiin.

  Muistathan myös kirjoittaa viestiin oman nimesi ja muut mahdollisesti tarvittavat yhteystiedot.

  Liitteen voit lisätä painamalla Selaa ja valitsemalla tiedostot koneeltasi. Valinnan jälkeen paina vielä Liitä. Voit myös poistaa jo valitut liitteet valitsemalla liitteen ja painamalla Poista valitut.

  Lähetä viesti painamalla Lähetä-painiketta. Saat vahvistuksen lähetyksesi onnistumisesta.

  Päätä turvapostin käyttö Lopeta-painikkeesta.

  Muista tyhjentää selaimen välimuisti käytön jälkeen.

Ha­ke­mi­nen

1. Täytä sähköinen lomake

Täytä sivupalkissa oleva sähköinen ilmoittautumis- ja hakulomake. Lomakkeen tiedot kirjautuvat Walmu-asiakastietojärjestelmäämme. Voit tutustua Walmun tietosuojatiedotteeseen tästä.

2. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV turvasähköpostilla, osoitteeseen 

 • tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

hakiessasi kaupungilta tai yrityksistä työkokeilupaikkaa, palkkatukityötä, työvalmennusta tai oppisopimuspaikkaa.

 • kierratyskeskus@riihimaki.fi

hakiessasi kaupungin Kierrätyskeskuksesta työkokeilupaikkaa tai palkkatukityötä.

3. Jää odottamaan yhteydenottoamme!

Avoimet paikat

 • Työtehtävästä

  Lähde työskentelemään Riihimäen kaupungille Päiväkotiapulaiseksi. Avustat lapsiryhmissä ja olet laadukkaan toiminnan tukena. Hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityötaidot ovat eduksi. Kaikki koulutus ja kokemus lapsityöstä luetaan eduksi. Tehtävä on määräaikainen ja henkilön tulee olla palkkatukikelpoinen.

  • Työnantaja: Riihimäen Kaupunki
  • Päiväkotiapulainen
   • avustavat tehtävät lapsiryhmissä (vaatteet, ruokailu, lepo)
   • muu avustava työ päiväkodissa (ulkoilu)
   • avustavaa lapsiryhmävalvontaa ja toiminnan tukea
   • yhtenä aikuisena olemista sisällä ja ulkona
  • Työn aloitus: sopimuksen mukaan
  • Työaika: osa-aikainen
  • Työn kesto: määräaikainen
  • Palkkaus: TES:n mukaan
 • Asiakkaamme etsii Riihimäen keskustan alueelle toimiviin hotelli-ja ravintola-alan toimipisteisiin keittiötyön avustavaa resurssia eli osaavaa keittiötyöntekijää.

  Työ on monipuolista keittiötyötä ja siinä vaaditaan osaamista ja palvelualttiutta. Keittiö vastaa
  kokin johdolla päivittäisen lounasruoan ja A la Carte-ruoan valmistuksesta ennalta tehtyjen
  suunnitelmien mukaan. Keittiötyöntekijän työ vaatii avustavaa ja toimeliasta otetta, laadukasta suorittamista ja toimeliasta tekemistä. Työtä on sovitusti yrityksen kahdessa eri keittiössä ja
  tehtävä saattaa sisältää satunnaisesti myös viikonlopputöitä.

  Työnhakijalta edellytetään hyvää työasennetta, ryhmätyön taitoja, huolellisuutta ja keittiö-osaamista. Asiakaskohtaamisen osaaminen on myös huomioitava taito. Kaikki aikaisempi koulutus
  ja kokemus keittiöalalta katsotaan tietenkin eduksi.
  Tehtävään haetaan palkkatukikelpoista henkilöä mutta ei ole ehdoton edellytys.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset ja yhteydenotot.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
  Työn kesto: määrä-aikainen ja osa-aikainen
  Palkkaus TES mukaan.

  Yhteydenotot, kysymykset: puh.050 464 4837 tai
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:
  https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi 

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii palveluhenkistä

  tarjoilijaa/asiakaspalveluhenkilöä!

  Työtehtäviisi kuuluu ravintolasalin aamiaisen, lounaan ja illallisen mukanaan tuoma salityöskentely, sisältäen mm. asiakaspalvelua, tarjoilua, astioiden siivousta, kahvipöydän ja ruokalinjaston hoitoa jne. Myös tarjoilut teatterin väliajoilla, teatteri-tilausruokailut  ja kokoustarjoilut kuuluu vaihtelevasti työn kuvaan.

  Halutessaan on mahdollisuus saada opetusta ja osallistua myös respa työskentelyyn.

  Hakijalta edellytetään reipasta otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  Alan koulutus ei ole välttämätöntä mutta olet alasta kiinnostunut ja et pelkää myöskään hektistä työtä. Työ edellyttää vähintään auttavaa englannin kielen taitoa osittain kansainvälisen asiakaskunnan takia.

  Työ on kokopäiväinen, solmitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.   Työaika on tarvittaessa soviteltavissa ja sisältää myös ilta- ja vkonlopputyötä.

  Palkkaus:
  sopimuksen mukaan, MaRa:n TES mukainen

  Hae ja ilmoittaudu:

  https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  Lisätietoja, kysymykset:
  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  puh. 050 372 62 72

  Suoran hakemuksen/cv voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme etsii tiimiinsä toimistopäällikköä/kirjanpitäjää!

  Kyseessä on sähköinen tilitoimisto, jossa saa ajantasaista sekä kokonaisvaltaista palvelua. Kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätöksien laatiminen on heille hyvin pitkälle automatisoitua rutiinia. Jokaista asiakasta varten räätälöidään palvelukokonaisuus yrityksen tarpeiden mukaan. Kirjanpitäjän vankka asiantuntemus on suuressa roolissa yrityksen taloushallinnon kaikilla osa-alueilla, esimerkiksi oikeiden veroratkaisujen suunnittelussa. Yritys päivittää tarvittaessa asiakkaan perinteisen paperisen kirjanpidon sähköiseen muotoon ja se on asiakkaalle helppoa ja vaivatonta. Opastus ja neuvonta ohjelmiston käyttöä varten hoituu myös jos siihen on tarvetta.

  Vastaat muun tiimin ohella eri asiakkaiden taloushallinnosta ja kaikista sen osa-alueista. Työhösi kuuluu mm. kirjanpitoa, palkanlaskentaa sekä tilinpäätöksien laatimista. Vankka asiantuntemus on suuressa roolissa ja olet tärkeä linkki tiimin ja asiakkaiden välillä.

  Työnhakijalta edellytetään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. tradenomi, merkonomi sekä aikaisempaa työkokemusta tilitoimistosta. Sinulla on kokemusta palkanlaskennasta ja sähköisten järjestelmien hallinnasta. Sinulla on myös halu kehittää omaa osaamistasi. Olet oma-aloitteinen ja koet omaksesi tarkkuutta vaativan työn.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Työaika: joustava kokoaikatyö, myös etätyömahdollisuus.

  Työn kesto:  toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
  Palkkaus: sopimuksen mukaan

  Hae ja ilmoittaudu:

  https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Asiakkaamme toiminnan kulmakivet ovat kotihoitopalvelut ja kotisairaanhoito. Yritys tuottaa myös tukipalveluita, kuten siivous, ruuanlaitto, kaupassa käynnit, avustajapalvelut ja lastenhoito.

  Työtehtäviisi kuuluu kotihoidossa tapahtuva auttamistyö. Avustat esimerkiksi aamupalan, lounaan tai välipalan parissa, autat peseytymisessä, haavahoidossa tai vaikkapa ateriatarjoilussa. Olet mukana apua tarvitsevan arjessa monin eri tavoin. Työkenttänä on Riihimäki, Janakkala, Kärkölä sekä Hyvinkään alueet.

  Työnhakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai olet alalle opiskeleva. Olet oma-aloitteinen ja reipas. Ihmisten parissa työskentely ja kohtaaminen on sinulle luontaista ja tunnollisena hoidat ammattitaidolla jokaisen asiakkaan hänen tarpeidensa pohjalta. Sinulta löytyy myös ajokortti, oma auto käytössä on iso plussa.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä (keikkatyö) tai toukokuun 23 alusta määräaikaisena.
  Työaika:2-vuorotyö, aamu/iltavuoro

  Työnkesto: toukokuu-elokuu 23

  Palkkaus: palkkatoiveen voi esittää työhaastattelutilanteessa.

  Hae ja ilmoittaudu:

  https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

 • Alansa huipulla työskentelevä ravintola etsii osaavaan ja iloiseen tiimiinsä vahvistukseksi keittiötyöntekijää monipuoliseen tehtävän kuvaan.

  Keittiötyöntekijänä toimit osana muuta tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu-hengessä salipöytien korjaus/siistiminen, likaisten astioiden nouto tiskauspisteelle, tiskaus, saliin liittyviä töitä sekä pienimuotoista lounaskokin avustusta.

  Sinulla on voimassa oleva hygieniapassi. Asiakaspalvelutaidot tulee selkäytimestä ja pärjäät hyvin vuorovaikutussuhteissa sekä välillä hektisenkin työtahdin alla. Olet oma-aloitteinen, reipas ja sinulta löytyy myös joustoa työajan suhteen kiireisinä työpäivinä. Ihmisten parissa työskentely on sinulle luontaista ja nautit työskentelystä yhtenä tiimin jäsenenä.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on ma-pe klo 10-15.

  Välillä työaika voi venyä joten joustavuus on iso plussa valintaa tehdessä.

  LISÄTIETOJA
  työllisyyspalvelut, puh. 050 372 6272

  Hae ja ilmoittaudu linkistä:

  https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  tai   tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

   

 • Hyvinvointialue hakee Riihimäelle keittiöapulaista!

  Työtehtäviisi kuuluu ruokahuoltoon liittyvät valmistavat työt kuten aamupala, lounas ja iltapäiväkahvitus.

  Lisäksi ruoan kuljettaminen osastoille, esillepanoa, ruoan jakamisen avustavat tehtävät ja astiahuolto.

  Tämän lisäksi työhösi kuuluu:

  – tilojen huolto ja siisteys (yleinen järjestys ja tilojen puhtaanapito)

  –  muu työnantajan osoittama vastaava avustava työ (mm. tekstiilihuolto ja pyykkityö)

  Haussa on oma-aloitteinen ja sosiaalinen henkilö, jolta luonnistuu fyysistä toimintakykyä vaativa työ. Kaikki koulutus ja kokemus ruokahuollosta ja siisteydestä on ehdottomasti eduksi. Asiakaspalveluosaaminen, kiinnostus oppia uutta ja tiimissä toimimisen taidot ovat eduksi tehtävässä. Työssä ollaan säännöllisesti tekemisissä asukkaiden kanssa, joten sosiaaliset kyvyt sekä kuunteleva kohtaaminen ovat tärkeitä.

  Työ on pääosin hyvin itsenäistä osastotyötä asumispalveluyksikössä, mutta luonteeltaan avustavaa ja siinä on jatkuvaa yhteistyötä myös talon muun henkilöstön kanssa. Tehtävä on osa- ja määräaikainen, työaika 25-38,25 h/vko ja työsuhteen kesto ensivaiheessa 6 kk. Tehtävään haetaan palkkatukeen oikeutettua henkilöä.

  Rekrytointia hoitaa Riihimäen kaupungin Työllisyyspalvelut, joka vastaanottaa kaikki hakemukset, hakuun liittyen kysymykset ja muut yhteydenotot.

  Hakuun ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta: https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  Mahdollinen hakusaate ja mm. cv-liite sähköpostitse tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

  Kysymykset ja lisätiedot: Työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi, p. 050 464 4837

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkohin: www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

 • Asiakkaamme etsii asiakaspalvelutaitoista ja reipasta myyjää kenkäkauppaan!

  Työhösi kuuluu asiakaspalvelutyö, hyllytystä ja esillepanoa. Sinulla on reipas ote työhön, olet asiakaspalveluhenkinen ja alasta kiinnostunut. Myyntialan koulutus tai työkokemus ei ole ehdoton edellytys mutta iso plussa valintoja tehtäessä. Työ on kokopäivätyötä mutta voit työskennellä myös osa-aikaisesti tai jopa oppisopimuskoulutus voidaan järjestää.

  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaupan alan TES:n mukaisesti työkokemuslisineen.

  Yhteydenotot ja kysymykset:

  tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi tai puh: 050 372 6272

  Tehtävään hakeutuminen tapahtuu ilmoituslinkin kautta:

  https://riihimaki.walmu.fi/riihimaki/registration

  Suoran hakemuksen/cv:n voit lähettää työllisyyspalvelut Riihimäki, tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi

   

  Tutustu myös muihin avoinna oleviin työpaikkoihin:

  www.riihimaki.fi/palkkatukityo

   

Lisätietoja

Yrityksiin ja yhdistyksiin työllistyjien tuki- ja valmennuspalvelut. Ukrainalaisten työllisyyspalvelut.