Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Uutta Erämessuilla: MaanpuolustusAreena

19.9.2023 Tiedotteet Koe ja näe Messut

Ihmisvilinää kävelytiellä ulkona messuilla keväisessä säässä. Muutama teltta ja jäätelökioski reunustavat kävelytietä.
Riihimäen erämessut 2022. Kuva: Jenniina Nummela

Erämessut järjestää yhteistyössä Riihimäen kaupungin ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n kanssa uutena messusisältönä MaanpuolustusAreenan. MaanpuolustusAreenalla keskustellaan maanpuolustuksen ajankohtaisista aiheista ja niistä kuullaan myös key note -puheenvuoroja. Maanpuolustusareena liittyy Riihimäen kaupungin ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n Define-hankkeisiin.

MaanpuolustusAreena järjestetään Erämessujen ensimmäisenä päivänä perjantaina 7. kesäkuuta 2024 kello 13–16. Tilaisuudessa on puheenvuoroja sekä paneelikeskusteluja. Sisältönä on maanpuolustuksen innovaatiot, Nato sekä kyberturvallisuus. Tarkempi ohjelma julkaistaan Erämessujen verkkosivuilla keväällä 2024.

”Erämessuilla on 50-vuotisen historian alusta asti ollut tiivis yhteistyö Puolustusvoimien kanssa. MaanpuolustusAreenan sisältö kiinnostaa taatusti Erämessujen kävijöitä”, kertoo messujohtaja Ninni Manninen.

Riihimäen kaupungin aloitteesta on käynnistetty Define-hanke. Define tulee sanoista Defence Finland Innovation Network ja hankkeen tarkoituksena on luoda valtakunnallinen puolustusalan innovaatioverkosto. Ilkka Korkiamäki toimii Define-hankkeessa kaupungin neuvonantajana ja hän kokoaa MaanpuolustusAreenan sisällön. Korkiamäki on tehnyt mittavan uran Puolustusvoimilla.

”Loistavaa, että saamme ajan hermolla olevan ammattilaisen kokoamaan MaanpuolustusAreenan sisällön”, iloitsee Riihimäen kaupungin elinvoimajohtaja Mika Herpiö.

www.eramessut.fi

Ninni Manninen
messujohtaja, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut
ninni.manninen@riihimaenmessut.fi
p. 050 362 6051

Mika Herpiö
Riihimäen kaupunki / Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy
elinvoimajohtaja/toimitusjohtaja
mika.herpio@riihimaki.fi
p. 040 500 3345

Ilkka Korkiamäki
Define-hanke
kaupungin neuvonantaja
ilkka.korkiamaki@gmail.com
p. 050 321 7959

Pauliina Lindgren
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut
pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi
p. 050 516 4004