Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Timanttiset työpaikat ja timanttiset työntekijät kohtaavat RekryRehveillä

2.11.2022 Tiedotteet Työskentele ja yritä RekryRehvit Rekrytointi Työllisyys Työttömyys

Riihimäen Matkakeskuksen Liikeradalla järjestetään torstaina 10.11. rekrytointitapahtuma RekryRehvit klo 12–17. Tilaisuus on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alla oleville (lomautetut, valmistumassa olevat opiskelijat sekä määräaikaisen työsuhteen loppuvaiheessa olevat) sekä osa-aikatyössä työskenteleville työnhakijoille.

”Tapahtumassa pääsee tapaamaan työnantajia ja tutustumaan avoimina oleviin työpaikkoihin sekä osallistumaan työhaastatteluihin”, tapahtuman järjestelyjä koordinoiva Erja Salonen kertoo.

RekryRehveillä on mukana reilut 20 näytteilleasettajaa eri toimialoilta. Tapahtumassa etsitään osaajia muun muassa logistiikan, varhaiskasvatuksen, myynnin, siivouspalveluiden sekä metalli- ja hoiva-alan tehtäviin. Lisäksi paikalla on henkilöstövuokrausyrityksiä. Myös Riihimäen kaupunki ja Lopen ja Hausjärven kunnat ovat esittelemässä avoimia työpaikkojaan.

Ohjelmassa on tietoiskuja muun muassa työllistymisestä, työn hakemisesta, yrittäjyydestä ja ansioluettelon tekemisestä. Katso tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumasta.

”RekryRehveille osallistuminen ei edellytä työnhakijoilta ennakkoilmoittautumista. Sen sijaan kannattaa etukäteen tutustua itseä kiinnostaviin yrityksiin ja ottaa ansioluettelo mukaan mahdollista työhaastattelua varten. Kannattaa myös varautua siihen, että joidenkin yritysten pisteillä saattaa olla jonoa”, asiantuntija Kaarina Suvisuo Hämeen TE-toimistosta sanoo.

Tapahtuman avaa Riihimäen kaupunginjohtaja Jouni Eho. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestävät Riihimäen kaupungin työllisyyspalvelut, Hämeen TE-toimisto, YritysVoimala Oy, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy, Riihimäen Yrittäjät ry sekä Lopen ja Hausjärven kunnat.

Aika: Torstai 10.11. klo 12–17

Paikka: Matkakeskuksen Liikerata, Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuma Instagramissa

Lisätiedot:

Erja Salonen, työnsuunnittelija, Riihimäen kaupunki, 050 372 6272, erja.salonen@riihimaki.fi

Kaarina Suvisuo, asiantuntija, Hämeen TE-palvelut, 0295 041 803, kaarina.suvisuo@te-toimisto.fi (tavoitettavissa 2.11., poissa 3.–4.11.)