Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Seniorimessuille lokakuussa

21.5.2024 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Messut Avoin senioritoiminta Tapahtumat

Senioreita istumassa pitkien pöytien ääressä suuressa huoneessa, jonka katosta roikkuu askarreltuja koristeita ja oikealla diginäyttö, jossa esitys, jonka otsikkona Tervetuloa: Vanhustenviikko 2022.
Seniorimessut vuonna 2022. Kuva: Alma Ylätalo

Riihimäellä järjestetään ikääntyville suunnatut messut valtakunnallisella Vanhustenviikolla. Seniorimessut pidetään keskiviikkona 9. lokakuuta kello 12–15 esteettömässä Riihimäen Matkakeskuksessa. Tämän vuoden messujen teemana on Hyvä arki – hyvä mieli.

Näytteilleasettajiksi kutsutaan yhdistyksiä, järjestöjä sekä yksityisiä palveluntuottajia ja yrityksiä. Messuilla mukana ovat myös Riihimäen kaupunki sekä hyvinvointialue Oma Häme. Messujen järjestämisestä vastaa aiempien vuosien tapaan messutoimikunta.

”Messuilla on tarjolla tietoa erilaisista palveluista ja hyvinvointia tukevista toiminnoista. Haluamme innostaa ikääntyviä huolehtimaan omasta hyvinvoinnista ja terveydestä sekä rohkaista uusien harrastusten pariin. Messuille ovat tervetulleita myös omaiset, alan työntekijät ja opiskelijat”, kertoo Kotokartanosäätiön toiminnanjohtaja Laura Järvelä.

”Messut ovat vuosittain tavoittaneet hyvin yleisöä. Viime vuonna kävijöitä oli arviolta noin 600 ja näytteilleasettajia 67. Toivotamme tänä vuonna tervetulleeksi niin aiemmin mukana olleet kuin ensikertalaisetkin”, kannustaa toiminnanohjaaja Reija Lumivuokko Riihimäen kaupungilta.

Varmista oma paikkasi näytteilleasettajana ja ilmoittaudu mukaan sähköpostitse laura.jarvela@kotokartanosaatio.fi viimeistään 15. syyskuuta 2024. Tila täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdistyksille ja järjestöille näytteilleasettajapaikka on maksuton. Yrityksille paikka maksaa 80 euroa.

Messut järjestetään hyvien kulkuyhteyksien varrella Riihimäen juna-aseman vieressä sijaitsevassa Matkakeskuksessa (Eteläinen Asemakatu 2).

Lisätietoja:

Järvelä Laura
p. 050 512 2755
Toiminnanjohtaja
Kotokartanosäätiö