Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Suuren suosion saavuttanut Mummodisko perjantaina 10.11. Urheilutalolla

26.10.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Avoin senioritoiminta Hyvinvointi Tapahtumat

Riihimäen kaupunki järjestää Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry:n kanssa Mummodiskon perjantaina 10. marraskuuta kello 13–15. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuoden suuren kysynnän vuoksi paikkana on tällä kertaa Riihimäen Urheilutalo (Pohjolankatu 6).

“Viime kerran suuren suosion jälkeen emme halunneet tänä vuonna säästellä, vaan varasimme reilusti isomman tilan”, kertoo kaupungin kulttuurituottaja Lyti Aaltonen.

Kolmantena järjestäjänä toimii Kotokartanosäätiö ja tapahtumaa tukee OP Etelä Häme. Myös Punainen Risti ja Hyria ovat mukana yhteistyökumppaneina.

Mummodisko palaa tutulla tavalla: tilaisuudessa esiintyy Meiju Suvas, juontajana toimii Tuija Piepponen ja dj Mikko Haapalainen soittaa musiikkia. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaiken ikäisille.

Mummobussi kuljettaa perille

Jotta ikäihmisten osallistuminen olisi helpompaa, tapahtumaan järjestetään bussi, joka kulkee ympäri Riihimäkeä ja hakee halukkaat Urheilutalolle. Tapahtuman jälkeen bussi kulkee samaa reittiä, jotta diskoilijat pääsevät turvallisesti kotiin. Tarkemmat pysäkkitiedot löytyvät Facebookin tapahtumasta Mummodisko goes Riihimäki. Urheilutalon Cafe Bar Sportti on auki tapahtuman aikana ja järjestäjät pitävät esittelypisteitä.

Oman elämäni sävelet -hanke Kanta-Hämeen Muistiyhdistykseltä tuottaa Mummodiskon osana toimintaansa, jossa edistetään musiikin aivoterveyttä parantavia vaikutuksia tapahtumissa ja ryhmissä. Hanke pyrkii lisäämään tietoutta musiikin mahdollisuuksista muistisairauksien ennaltaehkäisyssä ja sairastuneiden kuntoutuksessa.

“Tällaisen toiminnan pitäisi olla osa vanhusten arkea. Yhdessäoloa muiden kanssa, tanssimista ja nauramista turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä”, sanoo hankevastaava Jorge Martín.

Mummodiskon sisällön tuottaa Mummodisko ry, ja sen motto on “Tule sellaisena kuin olet ja ole sen ikäinen kuin tunnet olevasi!” Kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Vanhustyön ammattilaiset Mikko Haapalainen ja Joni Tammisalo käynnistivät tämän projektin, ja isoa yleisömäärä on saavutettu ympäri Suomea.

Lisätiedot

Lyti Aaltonen
vs. vastaava kulttuurituottaja
p. 040 672 9439
Riihimäen kaupunki

Jorge Martín
hankevastaava
p. 044 775 4455
Oman elämäni sävelet – musiikki muistisairaan hyvinvoinnin tukena -hanke
Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry

Kellonaika korjattu 26.10: oikea aika on kello 13-15.