Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Seniorimessut järjestetään 4. lokakuuta Riihimäen Matkakeskuksessa

23.8.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Avoin senioritoiminta

Ryhmätilassa parikymmentä henkilöä kahdessa pöydässä istumassa. Etualalla sähköpiano, mikrofoni ja tv.

Riihimäellä järjestetään jälleen ikääntyville suunnatut messut. Seniorimessut järjestetään Vanhustenviikolla keskiviikkona 4. lokakuuta kello 12–15 esteettömässä Riihimäen Matkakeskuksessa.

Näytteilleasettajiksi kutsutaan yhdistyksiä, järjestöjä sekä yksityisiä palveluntuottajia ja yrityksiä. Messuilla mukana ovat myös Riihimäen kaupunki sekä hyvinvointialue Oma Häme.

Teemana Tehdään iästä numero

Messujen teemana on tänä vuonna Tehdään iästä numero.

”Messuilla innostetaan ikääntyviä hyvinvointia tukeviin elämäntapoihin, itsestä huolehtimiseen ja rohkaistaan uusiin harrastuksiin sekä tarjotaan monipuolisesti tietoa erilaisista palveluista. Lisäksi messuilla jaetaan tietoa myös työntekijöille, omaisille ja opiskelijoille”, kertoo Kotokartanosäätiön toiminnanjohtaja Laura Järvelä messutoimikunnasta.

”Messut järjestetään nyt 11. kertaa ja ne ovat tavoittaneet hyvin yleisöä. Kävijöitä on ollut parhaimmillaan noin 900 ja näytteilleasettajia 83”, kertoo Avoimen senioritoiminnan toiminnanohjaaja Reija Lumivuokko Riihimäen kaupungilta.

Tervetuloa mukaan näytteilleasettajaksi!

Varmista oma paikkasi ja ilmoittaudu mukaan sähköpostitse laura.jarvela (at) kotokartanosaatio.fi viimeistään 24.9.2023. Tila täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Messut järjestetään hyvien kulkuyhteyksien varrella Riihimäen juna-aseman vieressä sijaitsevassa Matkakeskuksessa (Eteläinen Asemakatu 2).

Lisätiedot

Laura Järvelä
toiminnanjohtaja
p. 050 512 2755
Kotokartanosäätiö