Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riksulassa järjestetään vapaaehtoistoiminnan infotilaisuus

13.3.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Sivistys ja hyvinvointi Vapaaehtoistoiminta

Haluaisitko sinä tutustua vapaaehtoistoimintaan? Riihimäen seudun valikkoryhmä järjestää tiistaina 21.3. klo 17–19 infotilaisuuden vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille Riksulassa. Tilaisuudessa kerrotaan minkälaisia vapaaehtoistehtäviä Riihimäen seudulla on tarjolla. Paikalla on myös jo toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia kertomassa omista kokemuksistaan.

Valikkoryhmä on verkosto, jossa on mukana vapaaehtoistyötä koordinoivia paikallisia toimijoita. Ryhmän keskeisenä tavoitteena on lisätä vapaaehtoistoiminnan tunnettuutta sekä tehdä vapaaehtoistyön aloittamisesta helpompaa. Valikkoryhmä järjestää vuosittain myös vapaaehtoistoiminnan peruskursseja. Infotilaisuus on peruskurssia lyhyempi niin sisällöltään kuin kestoltaan.

”Haluamme tarjota matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua Riihimäen seudun monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan. Infotilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä siihen osallistuminen velvoita ryhtymään vapaaehtoiseksi. Toivomme infotilaisuuden lisäävän seudun asukkaiden tietoa vapaaehtoistoiminnasta, ja joku saattaa jopa innostua kokeilemaan vapaaehtoistoimintaa,” kuvailee Riihimäen kaupungin vapaaehtoistyön toiminnanohjaaja Reija Lumivuokko.

Infotilaisuudessa ovat mukana Riihimäen kaupungin avoimet hyvinvointipalvelut, Riihimäen seurakunta, Riihimäen Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, SPR:n Riihimäen osasto, MLL:n Hämeen piiri ry, Kotokartanosäätiö, Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry sekä Hausjärven seurakunta.

 

Lisätiedot