Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riksulan aukioloajat muuttuvat

2.8.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Hyvinvointi

Kaksi tanssiparia valssaamassa hymyt huulillaan,

Riksula on ollut kesällä auki lyhennetyin aukioloajoin kello 9–13. Kesäaukioloaika jatkuu 11.8. asti. Lisäksi elokuun alusta alkaen Riksula on suljettu keskiviikkoisin ja auki perjantaisin kello 9–12. Viikosta 33 eteenpäin Riksula on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 9–15 sekä perjantaisin kello 9–12.

”Yhdistykset ovat toivoneet tiloja käyttöönsä päiväaikaan. Uusien aukioloaikojen myötä pystymme vastaamaan tähän toiveeseen. Keskiviikkoisin Riksula on varattavissa yhdistysten ja kaupunkilaisten käyttöön kello 12–21”, kertoo Riksulan toiminnanohjaaja Alma Ylätalo.

Keväällä kokeiltuja pidennettyjä aukioloja jatketaan myös syksyllä. Syyskuusta alkaen Riksula on jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina avoinna kello 9–18.

”Keväällä pidennettyinä päivinä kävijöitä oli melko vähän. Toivottavasti syksyn aikana työssäkäyvät uskaltautuvat rohkeammin tutustumaan kaupungin olohuoneeseen. Pidennettyinä päivinä on myös halukkaille tarjolla tietoa vapaaehtoistoiminnasta”, sanoo vapaaehtoistyön toiminnanohjaaja Reija Lumivuokko.

Riksula toimii avoimien hyvinvointipalveluiden keskuksena. Kokonaisuuteen kuuluvat Riksulan lisäksi avoin senioritoiminta ja vapaaehtoistoiminta. Toiminnan tavoitteena on tukea kaupunkilaisten hyvinvointia ja edistää osallisuutta sekä yhteisöllisyyttä.

”Kaikki toimintamme on avointa ja maksutonta. Toimimme myös Riksulan ulkopuolella. Esimerkiksi Senioripuistoilua toteutetaan kaupungin puistoissa, ja vapaaehtoiset avustavat eri puolilla kaupunkia asuvia ikääntyneitä”, kuvailevat toiminnanohjaajat Alma Ylätalo ja Reija Lumivuokko.

Ylätalo vastaa Riksulan toiminnasta ja Lumivuokko avoimesta seioritoiminnasta sekä vapaaehtoistoiminnasta. Avointa senioritoimintaa toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kotokartanosäätiön kanssa.

Lisätiedot

Avoimet hyvinvointipalvelut, Riksula