Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki Riehan lanseeraustapahtuma perjantaina 31.5.2024

10.5.2024 Tiedotteet Työskentele ja yritä Rieha Elinvoima Keskusta

Pitkähiuksinen nuori henkilö katsoo kohtalokkaasti kameran ohi hämyisässä taustassa
Lahjakas nuori artisti Raakasaga esiintyy Riehan lanseeraustapahtumassa.

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n (RTOY) ja Riihimäen kaupungin käynnistämä keskustan elävöittämishanke Rieha järjestää toimintansa lanseeraustapahtuman Juomahuone Laitisen terassilla (Hämeenkatu 28, 11100 Riihimäki) perjantaina 31. toukokuuta kello 18.30 alkaen.

Tapahtumassa kuullaan lyhyet puheet hankkeen sisällöstä ja lähitulevaisuudessa tapahtuvista kaupunkikeskustaa elävöittävistä toimenpiteistä sekä markkinointikampanjoista. Lanseeraustilaisuudessa ollaan Riehan toiminnan ytimessä, kun lavalle astuu nuoria ja lahjakkaita artisteja, kuten Raakasaga ja Riihimäeltä räpin Suomenmestaruuteen ponnistanut Varomato duona Riskin kanssa. DJ G-Lätä soittaa funkeimmat sävelet, ja samalla tilaisuuden vieraat pääsevät verkostoitumaan eri kaupunkikeskustan toimijoiden kanssa.

Tapahtuma on malliesimerkki elinkeinoelämän, kulttuurin ja loppuasiakkaan vuorovaikutuksesta. Kaikkia osapuolia tarvitaan, jotta saadaan luotua yhdessä elämyksellinen kaupunkikeskusta.

Jaossa on myös Riehan toiminnasta kertovia esitteitä yhteystietoineen. Tapahtuma on maksuton, ja tapahtuma-alue on sallittu vain täysi-ikäisille.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Samuel Koivisto, RTOY, puh. 040 841 0700
Rieha-hankkeen vetäjä Tomi Hänninen, puh. 044 244 4965