Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki palkitsee vuoden urheilijana Esa Lehtorinteen

28.2.2024 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Liikunta

Riihimäen kaupunki on päättänyt, ketkä riihimäkeläiset palkitaan vuoden 2023 urheilijoina, taustatoimijana ja Kunnon Kuntalaisena. Tekninen lautakunta päätti palkittavista henkilöistä kokouksessaan tiistaina 27. helmikuuta.

Vuoden urheilijana palkitaan jousiampuja Esa Lehtorinne. Hän on voittanut vuoden 2023 aikana muun muassa kansainvälisen maastojousiampujainliiton IFAA:n halli-MM-kultaa perinnejousiluokassa Englannissa sekä jousimetsästyksen MM-kultaa Rovaniemellä. Joukkuekisoista tuli myös useita MM-mitaleja. Lisäksi Esa saavutti lukuisia SM-mitaleja vuoden aikana.

Riihimäki palkitsee vuoden urheilijan tuhannella eurolla.

Vuo­den nuo­ri ur­hei­li­ja on Ossi Niemi

Vuoden nuorena urheilijana palkitaan jalkapalloilija Ossi Niemi. Hänen saavutuksiinsa vuonna 2023 sisältyivät viisi ottelua U16-poikien maaotteluissa, joissa hän teki myös yhden maalin. Ossi saavutti prossia Pallokerho Keski-Uusimaan riveissä SM-lopputurnauksessa, jossa hän voitti maalipörssin viidellä osumalla. Ossi edusti myös SM-viesteissä Riihimäen Kiskoa.

Vuo­den taus­ta­toi­mi­ja on Jarmo Orasmaa

Vuoden taustatoimijana 2023 palkitaan boffauksen, eli pehmomiekkailun parissa tutuksi tullut Jarmo Orasmaa. Hän on tehnyt paljon liikunnallisten harrastusten tavoittamattomissa olevien lasten liikuttamiseksi. Jarmo on saanut lapsia innostumaan ja nauttimaan liikunnasta vieraamman lajin kautta.

Riihimäki palkitsee vuoden nuoren urheilijan ja vuoden taustatoimijan 500 eurolla.

Vuo­den Kun­non Kun­ta­lai­nen on Milla Lassila

Kunnon Kuntalaisen kunniamaininnan saa Milla Lassila, joka voitti heinäkuussa 2023 Saksassa järjestetyissä lyhytkasvuisten MM-kilpailuissa kultaa. Milla on omalla esimerkillään osoittanut, että kuka tahansa voi harrastaa liikuntaa, myös tavoitteellisesti.

Kaupunki järjestää palkitsemistilaisuuden kevään aikana.

Lisätiedot