Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen robotiikka on vahvasti esillä Educa-messuilla

18.1.2023 Tiedotteet Opi ja kasvata Robotiikka

Riihimäen robotiikkakampus on mukana Educa-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 27.–28. tammikuuta. Educa on Suomen johtava kasvatus- ja opetusalan tapahtuma, joka kokoaa paikalle yli 20 000 messuvierasta.

Robotiikkakampus on messuilla mukana näyttävästi, sillä messuosaston lisäksi robotiikkakampus järjestää tapahtumassa työpajan sekä luennon.

#RoboRiksu – robotiikan oppimista taaperosta tohtoriksi -työpaja on 27. tammikuuta kello 10.15 (Sali 103). Työpajassa kuulet Riihimäen yläkoulujen ja lukion opiskelijoiden kertomana ajatuksia sekä kokemuksia robotiikan opiskelusta. Lisäksi voit tutustua Riihimäen robotiikkaopetuksen pedagogiseen malliin, oppilaiden rakentamiin robotteihin, opetuksessa käytettäviin oppimisympäristöihin sekä koulutukselliseen jatkumoon varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle.

Robotiikkakampuksen luento Robotiikkaosaaminen on tämän päivän yleissivistystä järjestetään Tietolavalla 27. tammikuuta kello 13. Kehittämisjohtaja Esa Santakallion ja robotiikan opetuksen erityisasiantuntija Reetta Viitasen luennolla kuullaan Riihimäen robotiikkaopetuksen koulutuksellisesta jatkumosta varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle.

Riihimäki on Suomen ainoa kaupunki, jossa robotiikkaopetus on kaupungin strateginen kärki. Peruskoulun aikana jokainen oppilas opiskelee robotiikkaa vähintään 250 tuntia ja robotiikkaa opettaa yli sata opettajaa.

Lisäksi robotiikkakampus on esillä messuosastolla perjantaina 27. tammikuuta ja 28. tammikuuta. Samalla osastolla on myös robotiikkaopetusta edistävä Roboedu ry.

Messuosastolla ja työpajassa voit tavata robotiikkaa opiskelleita nuoria, robotiikkaopettajia sekä Riihimäen robotiikkastrategian asiantuntijoita.

Lisätietoa Educa-messuista löydät täältä.