Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Tule tu­tus­tu­maan Rii­hi­mäen uu­dis­tu­nee­seen ke­sä­teat­te­riin

28.6.2023 Tiedotteet Koe ja näe Kulttuuri

Kymmenkunta nuorta kesäteatterilavalla, lavalla myös rekvisiittajunavaunu
Kuva: Katja Kulpakko

Riihimäen uusi ja upea kesäteatteri avautui yleisölle 21.6.2023. Kesäteatterilla on uudistuksen myötä katettu 450-paikkainen katsomo, tekniikkatila, kahvilarakennus, lipunmyynti ja yleisön wc-tilat sekä henkilöstölle pukuhuone-, wc- ja huoltotilat. Näiden lisäksi myös esteettömyyttä sekä alueen yleistä valaistusta on parannettu.

Riihimäen teatterikentän voimakaksikko, Riihimäen Teatteri ja Riihimäen Nuorisoteatteri tuovat yleisölle kaksi valloittavaa teatteriesitystä ensimmäiselle kesälle uusissa tiloissa. Aikuisemmalle kesäteatterikansalle on tarjolla nokkela komedia, jossa kotijuhlat muuttuvat kaaokseksi pienen väärinkäsityksen kasvaessa valtaviin mittasuhteisiin. Gilles Dyrekin käsikirjoittamassa Vaimoni on toista maata -näytelmässä yllätyskäänteitä satelee tuon tuosta. Esityksessä nähdään Ultra Bran voimahahmona tunnettu Vuokko Hovatta, Riihimäen lempikasvo Maija Siljander, Modernien miesten Iikka Forss sekä Robassa ja Munkkivuoressakin nähty Antti Peltola.

neljä henkilöä ruokapöydän ääressä ruokailutilanteessa kesäteatterilavalla
Kohtaus Vaimoni on toista maata -teatteriesityksestä. Kuva: Hanna Kanerva

Koko perheen kesäteatteriseikkailun tarjoaa Kolme iloista rosvoa. Riihimäen Nuorisoteatteri tuo värikkään ja aina aurinkoisen Kardemumman kaupungin Allinnan lavalle, raitiovaunuineen päivineen. Kasperin, Jesperin ja Joonatanin verraton tarina hurmaa hupaisilla juonenkäänteillään kaiken ikäiset teatterikatsojat. Näytelmän ohjaavat Essi Rönnkvist ja Moona Karhu. Rooleissa nähdään joukko Riihimäen Nuorisoteatterin oppilaita.

Riihimäen kesäteatterin esitykset ja tarkemmat tiedot löytyvät kesäteatterin verkkosivuilta. Sosiaalisessa mediassa kesäteatterin tapahtumia voi seurata Facebookissa Riihimäen kesäteatteri  -sivulla ja Instagramissa @riihimaenkesateatteri ja #RiihimäenKesäteatteri -tunnisteilla.

 

Lisätiedot:

Sanni Naukkarinen, Riihimäen Teatteri, p. 050 322 1025
Minttu Seppo, Riihimäen Nuorisoteatteri, p. 050 300 2632