Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäen kaupunki myy tontteja huutokaupalla

24.1.2022 Tiedotteet Asu ja rakenna Asuminen

Riihimäen kaupunki myy kuluvan vuoden aikana tontteja nollan euron lähtöhintaan huutokaupalla. Parhaillaan huudettavana on kaksi tonttia omakotitaloille ja yksi kerrostalotontti.

”Mikäli Uramontien kerrostalotontin huutokauppa sujuu hyvin, harkitsemme, että huutokaupattavaksi laitetaan myös rivitalotontteja”, sanoo Riihimäen kaupungin maankäyttöinsinööri Werner Franzén.

Riihimäki huutokauppaa tämän vuoden aikana kahdeksan omakotitalotonttia Metsäkorven alueelta. Tontit ovat rinnetontteja sekä kaksikerroksista rakentamista suosivia ja niitä on huutokaupattavana kerrallaan 1–2.

Voit tutustua parhaillaan huutokaupassa oleviin tontteihin täällä.

”Viime vuoden lopulla huutokaupattujen tonttien myyntihinnaksi tuli 1500–3500 euroa, eli tontin voi saada hyvin edullisesti”, sanoo Franzén.

Tonttien huutoaika on noin kaksi kuukautta. Kaupan jälkeen tonteilla on kolmen vuoden rakentamisvelvoite eikä ostaja saa myydä tonttia eteenpäin rakentamattomana. Ostoa harkitsevan on hyvä tutustua tonttiin ennen tarjouksen tekemistä. Huutokaupattavat tontit ovat haastavia rakennettavia ja rakentaminen aiheuttaa tavallista enemmän kuluja.