Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Cyber City Riihimäki -tilaisuudessa keskustellaan perjantaina 3.5. teemasta kaupunki on media

29.4.2024 Tiedotteet Koe ja näe Tapahtumat

Valtakunnallisen Elävät Kaupunkikeskustat EKK ry -järjestön kaupunkikiertue EKK City Roadshow alkoi Joensuusta 12. huhtikuuta. Kiertue saapuu Riihimäelle perjantaina 3. toukokuuta kello 10.30 otsikolla Cyber City Riihimäki – CCR.

CCR on tapahtuma, jonka teemoina ovat tulevaisuuden mediallisuus ja kaupunkien digitaalisuus. Tapahtumassa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja sekä lopuksi paneelikeskustelu. Aihetta peilataan keskustelussa kansallisiin ja kansainvälisiin kehitystrendeihin.

Tilaisuuden avaa Riihimäen kaupunginjohtaja Jouni Eho. Fasilitaattorina toimii kehittämispäällikkö Kristian Keinänen.

Asiantuntijapuheenvuorot:

  • Pokko Lemminkäinen, arkkitehti, EKK:n toiminnanjohtaja esittelee kansainvälisiä ja kotimaisia esimerkkejä teemalla Kaupunki on media, vai onko?
  • Martti Wilhelms, keskustojen elinvoima-asiantuntija, Winning Cities Oy: Vertailussa Suomen kaupunkien elinvoima – Case Riihimäki
  • Teemu Seppälä, teknologia- ja innovaatiojohtaja, Riihimäen kaupunki: Teknologia ja innovaatiot Riihimäen menestystekijöinä
  • Ilkka Korkiamäki, kenraali EVP, puolustusteollisuuden Define-hanke: Puolustussektorin innovaatiotoiminta ja kaksikäyttöteknologiat yritysekosysteemin ytimenä
  • Lassi Martikainen, johtaja, Hämeen ammattikorkeakoulun Teknologiaosaamisen yksikkö: Uusia osaajia kaupunkikehittämiseen, kestävän kaupunkimuotoilun, ICT:n ja robotiikan keinoin.

Tilaisuus järjestetään kutsuvieraalle. Se lähetetään suorana lähetyksenä verkkoyleisölle Riihimäen kaupungin YouTube-kanavalla.

Elävät Kaupunkikeskustat (EKK) ry on valtakunnallinen keskustakehittäjien järjestö, jossa on mukana 90 yhteisöjäsentä muun muassa eri kaupungeista, keskusjärjestöistä, keskustayhdistyksistä ja asiantuntijayrityksistä. Järjestö perustettiin vuonna 1997. Riihimäen kaupunki on ollut alusta saakka aktiivisesti mukana sen toiminnassa. Kristian Keinänen on toiminut Riihimäen kaupungin edustajana EKK:n hallituksessa vuodesta 2022. Lisätietoja EKK:sta löytyy verkkosivuilta www.kaupunkikeskustat.fi.

Lisätiedot

Kristian Keinänen
kehittämispäällikkö
p. 050 465 2251
kristian.keinanen@riihimaki.fi

Pokko Lemminkäinen
toiminnanjohtaja
p. 040 555 3462
pokko.lemminkainen@kaupunkikeskustat.fi