Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

R-Hiihto hiihdetään sunnuntaina 12.2.2023

2.2.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Hiihto Liikunta Tapahtumat

Kuvassa hiihtäjä ladulla Hatlamminsuolla

Riihimäen kaupungin liikuntakeskus tarjoaa yhdessä Riihiladun, Riihimäen Kiista-Veikkojen, Riihimäen Kiskon ja Riihimäen Pyrkivän kanssa R-hiihto -teemapäivän sunnuntaina 12.2.2023 klo 10–15.

R-hiihtoon voi osallistua hiihtämällä Vahteristossa ja Suonummella, Varuskunnassa ja Hatlamminsuolla, sekä Riuttassa omien mieltymystensä mukaisesti tai vaikka jokaisella ladulla. Liikuntakeskus ja yhdistykset huoltavat ladut erinomaiseen kuntoon tapahtumapäiväksi. Vahteriston, Varuskunnan ja Riuttan latukahvilat tarjoilevat maksuttomasti lämmintä mehua teemapäivän ajan. Latukahviloista on mahdollista ostaa myös makkaraa, munkkia ja muita tuotteita seurojen toiminnan tukemiseksi. Sosiaaliseen mediaan toivotaan kuvia ladun varrelta hashtagilla #RHiihto varustettuna.

Suonummen majalla tapahtumaa R-Hiihdon ajan

Suonummen majalla on mahdollisuus osallistua vapaan tyylin hiihtokoulutukseen kello 11.00. Koulutuksen hinta on 20 €/henkilö, ja osallistumismaksu maksetaan majalla. Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon perjantaihin 10.2. mennessä osoitteeseen pekka.leppaniemi@kolumbus.fi.

Riihilatu järjestää ohjatun noin 20 kilometrin pituisen hiihtoretken perinteisen tyylin aktiiviharrastajille. Kesto on noin 2,5 tuntia. Lähtö tapahtuu Suonummen majalta kello 10.00. Hiihtoretkelle tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään torstaihin 10.2. mennessä osoitteeseen teronuora@icloud.com.

Latukahvilat tarjoavat lepotauon R-hiihtäjille

Kiista-Veikot ylläpitää Suonummella majaa, jossa on tarjolla kuuman mehun lisäksi pientä maksua vastaan makkaraa ja hernekeittoa. Maksuvälineenä käy Mobile Pay. Majalla on lapsille viihdykkeeksi moottorikelkka-ajelua.

Vahteristossa Atsaleapuiston risteyksessä on Riihiladun ylläpitämä perhelatukahvila. Latukahvilassa on tarjolla kuuman mehun lisäksi pientä maksua vastaan makkaraa. Maksuvälineinä käyvät Mobile Pay ja käteinen.

Riihimäen Kisko ylläpitää Tapiolan majaa Hatlamminsuon reunalla, jossa on tarjolla kuuman mehun lisäksi pientä maksua vastaan kahvia ja pullaa. Maksuvälineenä käy käteinen. Lisäksi majalla voi kokeilla maksutta ekoaseammuntaa. Majan yhteydessä olevalla laavulla on polttopuita omien makkaroiden paistoa varten.

Riuttan yhdysladun hiihtäjiä huoltaa Riihimäen Pyrkivän ylläpitämä latukahvila. Kahvilassa on tarjolla kuumaa mehua sekä pientä maksua vastaan makkaraa, kahvia ja pullaa. Maksuvälineenä käy Mobile Pay. Myös majan yläsali on hiihtäjien käytettävissä.

 

Tapahtumalla on säävaraus ja sen toteutuminen edellyttää riittävää lumipeitettä, jotta ladut saadaan kunnostettua.

Lisätiedot