Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Poliittisen mielenilmauksen vaikutukset torstaina 1.2. Riihimäellä

31.1.2024 Tiedotteet Opi ja kasvata Koulut Varhaiskasvatus

Torstaina 1. helmikuuta alkaa Suomessa laajamittainen lakko, johon osallistuu useita ammattiliittoja. Riihimäen kaupunkiorganisaatiota koskee Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) poliittinen mielenilmaus. JHL:n työsuhteisilla jäsenillä on oikeus osallistua mielenilmaukseen poistumalla työpaikaltaan torstaina 1.2.2024 kello 11–15 väliseksi ajaksi.

Riihimäellä mielenilmauksen vaikutukset koskevat varhaiskasvatusta ja perusopetuksen koulunkäynninohjaajia. Riihimäellä osa koulunkäynninohjaajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä saattaa poistua torstaina 1.2. työpaikoiltaan kello 11–15.

Vanhemmille on viestitty asiasta Wilmassa ja Daisy-järjestelmässä. Daisy ja Wilma ovat yhteydenpitojärjestelmiä, joissa tiedotetaan huoltajille koulujen ja varhaiskasvatuksen tapahtumista.

Koulujen toiminta ja perusopetuksen iltapäivätoiminta pyritään järjestämään normaalisti. Päiväkodit pyritään pitämään auki myös mielenilmauksen aikana.

Palvelun järjestämisessä auttaa, jos ne perheet, joille se on mahdollista, eivät käyttäisi varhaiskasvatuksen tai iltapäivätoiminnan paikkaa kyseisenä ajankohtana. Palvelut pyritään kuitenkin järjestämään normaalisti.

Lisätiedot