Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Patastenmäen puukoulun tilaelementtirakennus myydään poissiirrettäväksi

10.5.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Huutokauppa Kaupunginvaltuusto Palveluverkko Talous ja hankinnat

Patastenmäen puukoulun tilaelementtirakennus
Pa­tas­ten­mäen puu­kou­lun ti­lae­le­ment­ti­ra­ken­nus. Kuva: Minna Hakala

Riihimäen kaupunki myy Patastenmäen puukoulun yhteydessä olevan tilaelementtirakennuksen (viipalekoulun) perustuksineen pois siirrettäväksi. Rakennus on ollut pois käytöstä kesästä 2021 lähtien.

Rakennuksessa on neljä saman kokoista huonetilaa (noin 58 neliömetriä), joita voidaan käyttää esimerkiksi kokous- tai luokkatilana. Rakennukseen on kaksi erillistä sisäänkäyntiä omilla tuulikaapeillaan ja eteistiloillaan. Rakennuksen bruttoala on noin 339 neliömetriä.

Rakennus on käyttöikänsä päässä ja vahvasti peruskorjaustarpeessa. Ostajan tulee itse arvioida korjaamisen kannattavuutta ja peruskorjauksen laajuutta. Rakennuksesta on laadittu 21.12.2020 kuntoarvio, joka on myynti-ilmoituksessa ostajalle tutustuttavaksi.

Huutokauppa päättyy maanantaina 12. kesäkuuta kello 13.00. Tarjoukset esitellään tiistaina 13. kesäkuuta tekniselle lautakunnalle, joka ratkaisee tarjouskilpailun.

Kaupunki pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tarjouksen tai hylätä tarjoukset.

Patastenmäen puukoulusta luopumisesta päätettiin kaupunginvaltuuston palveluverkkopäätöksessä 28.9.2020, jonka perusteella kaupunginhallitus teki päivitetyn toimitilaohjelman. Tekninen lautakunta päätti 21.9.2021 näiden perusteella tilaelementtirakennuksen purkamisesta / myymisestä poisvietäväksi.

Myynti-ilmoitus

Riihimäen kaupungin kaikki huutokaupattavat tontit ja rakennukset

Lisätiedot