Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Palveluverkkopäätöstä esitetään uudelleen tarkasteltavaksi

25.1.2022 Tiedotteet Asu ja rakenna Päätöksenteko Palveluverkko

Riihimäen kaupunginjohtaja Jere Penttilä esittää kaupunginhallitukselle, että hallitus ja edelleen kaupunginvaltuusto päättäisivät ottaa valtuuston syyskuussa 2020 tekemän palveluverkkopäätöksen uudelleen tarkasteltavaksi ja päättäisivät, millä aikataululla ja miten palveluverkkoa arvioidaan valtuustokausittain.

”Tarkastelun yhteydessä on tarpeen varmistaa, että palveluverkko ja uusi, luonnosvaiheessa oleva strategia ovat yhteensopivia. Palveluverkosta on tärkeää saada aikaan päätös, jonka perusteella voimme toimia pitkälle tulevaisuuteen”, kaupunginjohtaja Penttilä sanoo.

Jos esitys hyväksytään, kaupunginvaltuusto perustaa poliittisen ohjausryhmän, joka linjaa uudelleen tarkastelun etenemistavan ja aikataulun.

Palveluverkkoa koskeva kuntalaisaloite ja valtuustoaloite käsitellään samassa kokouksessa. Jos kaupunginhallitus ja -valtuusto hyväksyvät palveluverkon uudelleen tarkastelun, aloitteet esitetään loppuun käsitellyiksi.

Kaupunginhallitus käsittelee esitystä maanantain 31.1.2022 kokouksessaan. Kaupunginvaltuustoon asia etenee maanantaina 7.2.2022.