Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Paikallisliikenteen bussit siirtyvät kesäaikatauluihin 5. kesäkuuta

30.5.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Asemanseutu Joukkoliikenne Keskusta Kutsukyyti R-kyyti

R-kyydin pikkubussi.
R-kyyti palvelee kesälläkin. Kuva: Teemu Heikkilä

Riihimäen paikallisliikenne eli R-liikenne siirtyy kesäaikatauluihin koulujen päätyttyä maanantaina 5. kesäkuuta. Linjat 3–6 sekä 8 jäävät tauolle kesän ajaksi. Linjat 1, 2 ja 10 ajavat koko kesän samoilla aikatauluilla kuin kevätkaudella.

Palvelulinja palaa kesällä ajamaan asiointiyhteyksiä Peltosaaresta ja Vanhainkodintien suunnasta keskustaan ja kauppakeskus Atomille. Palvelulinjan voi tarvittaessa tilata hakemaan muualtakin kuin reitin varrelta silloin, kun reitti kulkee lähistöllä. Tarkempia tietoja löytyy kesän aikataulujulkaisusta.

R-kyyti palvelee kesällä samalla tavalla kuin kevätkaudella. Kyyti tilataan etukäteen Reitit ja Liput -sovelluksella tai soittamalla. Palveluajat ovat arkisin klo 5–23, lauantaisin klo 7–19 ja sunnuntaisin klo 7–18.

Juhannuksena poikkeuksia

Juhannus aiheuttaa poikkeuksia aikatauluihin:

  • juhannusaattona 23.6.2023 lauantailiikenne eli pelkkä R-kyyti klo 13 asti.
  • juhannuspäivänä 24.6.2023 ei liikennöintiä.

Kesäaikataulut ovat voimassa tiistaihin 8. elokuuta asti.

Lipun voi ostaa mobiilisovelluksella tai kuljettajalta

Bussilipun voi ostaa Tickets-, Reitit ja Liput- tai Pivo-mobiilisovelluksella. Lipun voi myös ostaa bussissa käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Lastenvaunuissa olevan lapsen kanssa matkustavan aikuisen matka on maksuton.

Painettua aikataulujulkaisua on saatavilla R-liikenteen busseissa, rautatieasemalla, Matkakeskuksen Tietotuvassa, kirjastossa ja sairaalassa.

R-kyydin tilaaminen

Kesän aikataulujulkaisu (pdf)

Lisätiedot

Suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualue. Kaupunkiympäristön suunnittelun palvelualue. Joukkoliikenne, kaupunkipyörät.