Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Naapurin puolella – valokuvakilpailu Hyvinkään ja Riihimäen asukkaille

2.4.2024 Tiedotteet Vaikuta ja tutustu Elä ja voi hyvin

Keväisen pellon laidassa tienviitat Riihimäelle sekä Hyvinkäälle. Kaksi henkilöä poseeraa tienviittojen vieressä
Hyvinkään Kameraseura kutsuu hyvinkääläiset ja riihimäkeläiset yhteiseen valokuvakilpailuun teemalla "Naapurin puolella".

Hyvinkään Kameraseura järjestää Hyvinkään ja Riihimäen asukkaille suunnatun valokuvakilpailun, jonka ideana on ottaa valokuvia naapurikaupungin puolella.

Järjestelyissä ovat mukana Hyvinkään ja Riihimäen kaupungit, Aamuposti ja riihimäkeläinen Kamerakerho 50. Kilpailuaika päättyy 30.9.2024.

Naapurin puolella -valokuvakilpailun tarkoitus on sekä lisätä hyvinkääläisten ja riihimäkeläisten kiinnostusta valokuvaukseen harrastuksena ja ilmaisumuotona että tarjota mahdollisuuden tutustua naapurikaupunkiin ja katsoa sitä uusin silmin – valokuvaajan silmin.

Kilpailu on yleisölle avoin eikä edellytä aiempaa kokemusta valokuvakilpailuihin osallistumisesta. Ainoa varsinainen rajaus liittyy osallistujien asuinpaikkaan. Hyvinkäällä asuvat voivat osallistua kuvilla, jotka on otettu Riihimäen kaupungin alueella, ja vastaavasti Riihimäellä asuvat osallistuvat kuvilla, jotka on otettu Hyvinkäällä. Kuvien aihe ja tyylilaji muuten on vapaasti valittavissa.

Kilpailukuvien tulee olla otettuja ajalla 1.10.2023–30.9.2024, siis enintään vuoden vanhoja.

Hyvinkään kaupunki tukee kilpailun järjestämistä paitsi kohdeavustuksen keinoin myös osallistumalla Hyvinkäällä otettujen kuvien arvosteluun eli tuomarointiin sekä kilpailun johtoryhmän työhön. Kilpailun suojelijaksi on lupautunut kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen.

Kilpailua varten on Hyvinkään Kameraseuran verkkosivuille avattu tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet sisältävä sivusto: www.naapurinpuolella.fi.

Kilpailuaika päättyy 30.9.2024. Tulokset julkistetaan lokakuussa 2024. Palkintona on yhteensä noin 1000 euron arvoiset palkinnot; sarjakohtaisina pääpalkintoina on 120 euron kuvatuotelahjakortteja.