Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Metsäkorven asuinalueelta huutokaupataan kaksi tonttia

22.9.2023 Tiedotteet Asu ja rakenna Tontti Asuminen Rakentaminen

Kuvassa kolme omakotitaloa Metsäkorvan asuinalueella kesäisessä säässä.

Riihimäen kaupunki huutokauppaa kaksi tonttia luonnonläheiseltä Metsäkorven asuinalueelta. Tontit myydään huutokaupat.com -sivustolla 22.9.2023 alkaen. Huutokaupat päättyvät 24.11. ja 25.11.

Huutokaupattavat tontit sijaitsevat osoitteissa Korpelantie 25 ja Korpelantie 27. Tonttien korkeusvaihtelut ovat isohkot, ja maastonmuodoiltaan tontit ovat vaihtelevat. Tontit ovat reilun 900 m² kokoisia ja rakennusoikeutta niillä on 230km². Alueena Metsäkorpi on rauhallinen ja perheystävällinen.

”Metsäkorpi on rauhallinen pientaloalue neljän kilometrin päässä Riihimäen rautatieasemalta. Yhteisöllinen ja luonnonläheinen asuinalue sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä, muun muassa Hatlamminsuo on aivan lähellä”, Riihimäen kaupungin tonttiasiantuntija Taru Ahoniemi kertoo.

Tonttien myyntipäätökset tehdään joulukuussa ja rakennuslupaa voi hakea tammikuussa, kun elinvoimalautakunnan päätös on lainvoimainen. Aikaisemmat alueelta huutokaupalla myydyt omakotitontit ovat olleet hinnaltaan 3 000-9 000 euroa.

Lisätiedot