Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Matkakeskuksen uusien pysäköintilupien jako jatkuu

31.8.2022 Tiedotteet Asioi Tietotupa

Riihimäen Matkakeskuksen ylimmän pysäköintikannen uusien pysäköintilupien jako riihimäkeläisille jatkuu. Vanha pysäköintilupa ei enää käy 1.9.2022, vaan pysäköintiin tulee hakea uusi lupa joka on voimassa 31.8.2023 saakka. Luvan hakuun tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jolla kirjaudutaan paikanpäällä Tietotuvassa Digi- ja väestötietorekisterin sivuille asuinpaikkakunnan todistamista varten. Yksi hakija saa maksimissaan kaksi lupaa. Lupa asetetaan autossa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Lupia jaetaan Riihimäen kaupungin Tietotuvassa, Eteläinen Asemakatu 2, Matkakeskuksen katutaso, korkea osa. Tietotupa on auki maanantaista torstaihin kello 8–15 ja perjantaisin kello 8–14.30. Tietotupaan soittamalla voi myös sopia tästä poikkeavista noutoajoista. Puhelinnumero on 019 758 4040.

Luvan haltija saa pysäköidä pysäköintiluvalla ilman aikarajaa vapailla paikoilla Matkakeskuksen ylimmällä pysäköintikannella. Muiden pysäköinti liityntäpysäköintikannella on maksullista ja maksetaan Easypark- tai Parkman -mobiilisovelluksilla tai puhelimitse luottokortilla. Riihimäen ulkopuolella asuvat voivat myös edelleen pysäköidä ilmaiseksi Peltosaaren liityntäpysäköintialueella, jossa on jopa 600 pysäköintipaikkaa.