Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Maauimala avataan keskiviikkona 22. toukokuuta

21.5.2024 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Maauimala Liikunta

Uima-allas ulkona keväisessä maisemassa.
Kuva: Markus Rantsi

Riihimäen maauimala aukeaa kaupunkilaisille keskiviikkona 22. toukokuuta kello 11. Maauimala on ensimmäiset puolitoista viikkoa auki harvennetusti, keskiviikosta sunnuntaihin, ja maanantaista 3. kesäkuuta alkaen joka päivä.

Erämessut eivät vaikuta tänä vuonna maauimalan aukioloon. Maauimala on avoinna normaalisti myös Erämessujen aikana viikonloppuna 7.-9. kesäkuuta. Tarkista aukiolot maauimalan verkkosivulta.

Uimahallin remontti vaikuttaa maauimalan palveluihin

Uimahallin saunat eivät ole maauimalan asiakkaiden käytettävissä, sillä uimahalli on edelleen remontissa. Uimahallin katolla oleva liikennepuisto ja uimahallin kuntosali ovat myös pois käytöstä.

Saunominen mahdollistetaan kuitenkin maauimalan kävijöille tänäkin kesänä telttasaunan avulla. Telttasaunaan mahtuu noin kahdeksan henkilöä kerralla. Kyseessä on sekasauna ja saunominen tapahtuu uimapuku tai pyyhe päällä. Perjantaisin vietetään saunatonta päivää, jolloin myös savusta kärsivien on mahdollista tulla nauttimaan maauimalasta.

Monipuoliset altaat

Riihimäen maauimala on altailtaan varsin monipuolinen. Maauimalassa on kahdeksanratainen iso allas, hyppytorniallas ja liukumäkiallas sekä matalat opetus- ja lasten altaat. Maauimalassa on myös katsomo sekä auringonottoon sopiva nurmialue. Nurmialue on tänä kesänä aiempaa pienempi, sillä uimahallin remontti vie siitä osan.

Altaiden veden lämpötila on 25 astetta, lasten altaan 26 astetta. Uimalan altaat peitetään yöaikoina allaspeitteillä, jotka säästävät energiaa sekä veden ja lämmön haihtumista altaista. Alue on myös öisin vartioitu.

Maauimalassa käy vuosittain reilut 30 000 asiakasta.

Maauimala sijaitsee osoitteessa Salpausseläntie 16.

Katso pääsymaksut, aukiolot ja yhteystiedot maauimalan verkkosivulta.

Lisätiedot