Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Lempityttääkö? Elokuussa lempitään jälleen!

18.4.2023 Tiedotteet Koe ja näe Tapahtumat

Satapäinen yleisö kesäillassa Granitin aukiolla katsomassa konserttia

Rakkausfestivaali Lempi järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Kolmipäiväinen kaupunkitapahtuma oli onnistunut ja sille toivottiin jatkoa. Mikäpäs oli rakkautta juhliessa, kun aurinko lämmitti juhlakansaa kuumasti koko viikonlopun ajan.

Tänä vuonna Lempi järjestetään 11.–13.8.2023 välisenä aikana. Perjantai-ilta on pyhitetty treffeille ja lauantain musiikillinen ohjelma painottuu iltaan. Sunnuntaina Rakkausfestivaalin ohjelma keskittyy Kaupunginmuseon pihalle, jossa tarjolla on lempeää rakkautta ja hyvinvointiin painottuvaa ohjelmaa.

Lempi ja love ne yhteen sopii

”Tänä vuonna lauantaina tarjoamme kaupunkilaisille Lempi Love -konsertin, jossa saadaan kuulla yleisön rakkaustarinoita ja toivekappaleita. Lempi Lovessa esiintyy lauantaina muun muassa Kasmir. Rakkausfestivaalin tunteikkaan lauantai-illan pääesiintyjänä on energinen Irina, joka laittaa kesäkadut kuumiksi oman bändinsä kanssa”, Rakkausfestivaali Lempin tuottaja Lyti Aaltonen paljastaa.

”Lempi Love -konserttiin osallistuminen tapahtuu kertomalla meille rakkaustarinasi. Tarinan voit kertoa jostakin sinulle tärkeästä kappaleesta, johon liittyy jokin mukava rakkaudentäyteinen muisto. Halutessaan tarinan pääsee kertomaan myös livenä lavalle ja samalla on mahdollisuus yllättää itselle tärkeä henkilö kappaleella, joka esitetään juuri teille. Mikäli haluat yllättää ystäväsi livenä, muistathan mainita tästä selkeästi lähettämäsi tarinan yhteydessä ja jättää yhteystietosi”, Lempi Loven tuottaja Kaisa Kaartinen kertoo.

Vuoden 2022 Rakkausfestivaali Lempi -tapahtuma onnistui upeasti, ja viikonlopun aikana järjestettyihin tapahtumiin osallistui yli 6000 ihmistä. ”Myös tänä vuonna tavoitteena on täyttää koko kaupunki iloisilla ja lemmekkäillä tapahtumilla sekä ihmisillä. Haastammekin mukaan kaikki ravintolat, yritykset ja yhdistykset luomaan lemmekkäitä kohtaamisia ja kampanjoita rakkausteeman ympärille”, Asta Kohonen, yksi Rakkausfestivaalin tuottajista, kertoo.

Olisiko sinulla rakkaustarina kerrottavaksi?

Lähetä oma rakkaustarinasi musiikkitoiveineen kulttuuri@riihimaki.fi -osoitteeseen 15.5.2023 mennessä. Kaikkien lähetettyjen tarinoiden joukosta valitaan muutama, jotka pääsevät mukaan Lempi Love -konsertin ohjelmistoon. Mukaan valittujen rakkaustarinoiden lähettäjiin otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.

Voit myös lähettää rakkausterveisiä toivekappaleiden myötä, jotka huomioidaan Lempi Love -konsertin juonnoissa ja kappalevalinnoissa.

Lisätiedot