Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Koululaisten ja opiskelijoiden mobiililiput käyttöön, talviaikatauluihin siirrytään 9.8.2021

5.8.2021 Tiedotteet

Riihimäellä otetaan käyttöön peruskoululaisten ja 2. asteen opiskelijoiden mobiililiput.

Lippuja myydään riihimäkeläisille peruskoululaisille, lukiolaisille sekä Hyrian opiskelijoille ja niiden hinnat ovat seuraavat:

Peruskoululaisen lukukausilippu 57,00 €
Peruskoululaisen lukuvuosilippu 114,00 €
2. asteen opiskelijan lukukausilippu 73,00 €
2. asteen opiskelijan lukuvuosilippu 146,00 €

Mobiililippu ostetaan Matkahuollon Reitit & Liput -sovelluksella. Sovellukseen rekisteröidytään koulun tai oppilaitoksen oppilas- tai opiskelijasähköpostiosoitteella, jonka jälkeen koululais- ja opiskelijaliput tulevat näkyviin. Maksuvälineenä mobiilisovelluksessa kelpaavat yleisimmät maksukortit. Maksaa voi myös Apple Pay:llä ja Google Pay:llä.

Koululais- tai opiskelijalipun voi edelleen ostaa myös pahvisena näyttölippuna. Näyttölippujen hinnat ovat samat kuin mobiililippujen, mutta niiden ostaminen vaatii edelleen tilauslomakkeen täyttämisen, koulun tai oppilaitoksen leiman sekä valokuvan.

Lisätietoja koululais- ja opiskelijalipuista löytyy osoitteesta www.riihimaki.fi/koululais-ja-opiskelijalippu.

Koska mobiililipun ostamiseen tarvitaan oppilassähköpostiosoite ja näyttölipun ostamiseen koulun leima, on paikallisliikenteessä ja Riihimäki-Ryttylä-seutuliikenteessä matkustaminen maksutonta kaikille koululaisille lukuvuoden ensimmäisenä koulupäivänä.

Talviaikataulut on julkaistu

Paikallisliikenteen talviaikataulu on julkaistu ja se löytyy osoitteesta www.riihimaki.fi/aikataulut-ja-reitit.

Talviaikatauluihin siirrytään maanantaina 9.8.2021.

Painettua aikataulujulkaisua löytyy rautatieasemalta, Tietotuvasta, kirjastolta, sairaalalta ja paikallisliikenteen linja-autoista.

Aikataulut ja reitit ovat pääosin samat kuin keväällä 2021. Linjan 8 reitti Taipaleen ja Metsäkorven alueella on hieman erilainen.