Koululais- ja opiskelijalippu

Koululais- ja opiskelijalipulla voi matkustaa Lehdon Liikenne Oy:n, Ventoniemi Oy:n, Pekolan Liikenne Oy:n ja Yhdysliikenne Oy:n busseissa (ei pikavuoroissa). Lipulla ei voi matkustaa Riihimäen ulkopuolelle eikä sitä voi käyttää osamaksuna Riihimäen ulkopuolelle suuntautuvissa matkoissa.

Lippu kelpaa myös viikonloppuisin, pyhäpäivinä sekä loma-aikoina (lippu ei ole voimassa kesäloman aikana). Lippu ei kuitenkaan oikeuta tarpeettomaan edestakaiseen matkustamiseen linja-autoissa.

Lippua myydään riihimäkeläisille peruskoululaisille sekä lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammatti-instituutissa tai muussa 2. asteen oppilaitoksessa opiskeleville.
Lipun voi ostaa joko koko lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan.

Peruskoululaisen lipun hinnat ovat 57 € / lukukausi ja 114 € / lukuvuosi
2. asteen opiskelijan lipun hinnat ovat 73 € / lukukausi ja 146 € / lukuvuosi

Lippu ostetaan Tietotuvasta.
Tietotuvan aukioloajat ja yhteystiedot
Lippua varten tarvitaan valokuva (passikuva tai koulun ottama yksityiskuva) sekä koulun leimalla varustettu tilauslomake (kevät 2020). Lomakkeita saa paperisena kouluilta sekä Tietotuvasta.

Tilauslomaketta ei tarvita kevätlukukauden lippua ostettaessa, mikäli oppilaalla/opiskelijalla on edellisen syyskauden lippu. Tällöin syyslukukauden lippu tulee ottaa kokonaisuudessaan mukaan.

Lipun voi ostaa myös kesken lukuvuoden/-kauden.

Kadonneen tai tuhoutuneen lipun tilalle voi ostaa uuden lipun (uusi valokuva tarvitaan). Lipun uusimisesta peritään 9 €.

Lukuvuosilippu on voimassa 13.8.2019 – 31.5.2020.
Syksyn 2019 lukukausilippu
on voimassa 13.8.2019 – 3.1.2020.
Kevään 2020 lukukausilippu on voimassa 1.1. – 31.5.2020

Lisätietoja:

Koulujen kansliat
Tietotupa
Kaupunkitekniikka

Kimmo Männistö
liikennetekniikan asiantuntija, joukkoliikenne
040 330 4928


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 8 Ei 2 Kyllä 8 Ei 2