Koululais- ja opiskelijalippu

Koululais- ja opiskelijalipulla voi matkustaa Lehdon Liikenne Oy:n, Ventoniemi Oy:n, Pekolan Liikenne Oy:n ja Yhdysliikenne Oy:n busseissa (ei pikavuoroissa). Lipulla ei voi matkustaa Riihimäen ulkopuolelle eikä sitä voi käyttää osamaksuna Riihimäen ulkopuolelle suuntautuvissa matkoissa.

Lippu kelpaa myös viikonloppuisin, pyhäpäivinä sekä loma-aikoina (lippu ei ole voimassa kesäloman aikana). Lippu ei kuitenkaan oikeuta tarpeettomaan edestakaiseen matkustamiseen linja-autoissa.

Lippua myydään riihimäkeläisille peruskoululaisille sekä lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammatti-instituutissa tai muussa 2. asteen oppilaitoksessa opiskeleville.
Lipun voi ostaa joko koko lukuvuodeksi tai lukukaudeksi kerrallaan.

Peruskoululaisen lipun hinnat ovat 57 € / lukukausi ja 114 € / lukuvuosi
2. asteen opiskelijan lipun hinnat ovat 73 € / lukukausi ja 146 € / lukuvuosi

Lippu ostetaan Tietotuvasta.
Tietotuvan aukioloajat ja yhteystiedot
Lippua varten tarvitaan valokuva (passikuva tai koulun ottama yksityiskuva) sekä koulun leimalla varustettu tilauslomake (syksy 2019 / 2019-2020). Lomakkeita saa paperisena kouluilta sekä Tietotuvasta.

Tilauslomaketta ei tarvita kevätlukukauden lippua ostettaessa, mikäli oppilaalla/opiskelijalla on edellisen syyskauden lippu. Tällöin syyslukukauden lippu tulee ottaa kokonaisuudessaan mukaan.

Lipun voi ostaa myös kesken lukuvuoden/-kauden.

Kadonneen tai tuhoutuneen lipun tilalle voi ostaa uuden lipun (uusi valokuva tarvitaan). Lipun uusimisesta peritään 9 €.

Lukuvuosilippu on voimassa 13.8.2019 – 31.5.2020.
Syksyn 2019 lukukausilippu
on voimassa 13.8.2019 – 3.1.2020.

Lisätietoja:

Koulujen kansliat
Tietotupa
Kaupunkitekniikka

Kimmo Männistö
Liikennetekniikan asiantuntija, joukkoliikenne
019 758 4928


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 8 Ei 2 Kyllä 8 Ei 2