Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Riihimäki palkitsee vuoden urheilijana Eemil Kurhelan

22.3.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Liikunta Vapaaehtoistoiminta

Vapaaottelija Eemil Kurhela kehässä.
Eemil Kurhela. Kuva: photolies.com

Riihimäen kaupunki on päättänyt, ketkä riihimäkeläiset palkitaan vuoden 2022 urheilijoina, taustatoimijana ja Kunnon Kuntalaisena. Tekninen lautakunta päätti palkittavista henkilöistä kokouksessaan 21. maaliskuuta.

Vuoden urheilijana palkitaan vapaaottelija Eemil Kurhela. Hän on menestynyt vapaaotteluorganisaatio Cagessa, jossa hän on voittanut viisi ammattilaisottelua, joista neljä vuoden 2022 aikana. Riihimäki palkitsee vuoden urheilijan tuhannella eurolla.

Vuoden nuori urheilija on Veera Mustonen

Vuoden nuorena urheilijana palkitaan Riihimäen Uimaseuraa edustava Veera Mustonen. Hänen saavutuksiinsa vuonna 2022 sisältyivät viisi ikäkausimestaruusmitalia (kulta, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia) T14-sarjassa sekä pistesijoja myös nuorten (T17) ja aikuisten SM-kisoista. Veera on mukana myös ikäluokkansa maajoukkueessa.

Vuoden taustatoimija on Eero Hynynen

Vuoden taustatoimijana 2022 palkitaan Eero Hynynen, joka on toiminut pitkään palloilun ja erityisliikunnan parissa. Hän on tehnyt muun muassa Riihimäen Palloseuran varainhankintaa, vetänyt Kevarit-ryhmää, kävelyfutista ja on mukana myös Pappa Soccerin toiminnassa.

Riihimäki palkitsee vuoden nuoren urheilijan ja vuoden taustatoimijan 500 eurolla.

Vuoden Kunnon Kuntalainen on Petri Koukkula

Kunnon Kuntalaisen kunniamaininnan saa Petri Koukkula. Hän on tehnyt vuosikymmeniä töitä sitoutuneesti lasten ja nuorten liikunnan eteen eri seuroissa. Hän toimii Riihimäellä myös opettajana, jossa hän kannustaa aktiivisesti lapsia ja nuoria liikunnan pariin.

Kaupunki järjestää palkitsemistilaisuuden kevään aikana.

Yhteystiedot