Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaupunginhallitus kokeilee sähköistä päätöksentekomenettelyä

11.1.2024 Tiedotteet Vaikuta ja tutustu Kaupunginhallitus

Riihimäen kaupunginhallitus kokeilee kevätkaudella 2024 sähköistä päätöksentekomenettelyä. Sähköinen päätöksentekomenettely tarkoittaa, että osa päätettävistä asioista voidaan ratkaista teknisellä alustalla ilman kokoontumista yhteen. Pöytäkirjasta on nähtävissä, mikäli asia on ratkaistu sähköisellä päätöksentekomenettelyllä.

Sähköinen päätöksentekomenettely sopii sellaisten päätösasioiden ratkaisemiseen, joista ei ole tarpeen keskustella tai pitää puheenvuoroja. Mikäli yksikin osallistuja jättää kantansa ilmaisematta teknisellä alustalla tai ilmoittaa haluavansa pitää puheenvuoron, asia siirtyy käsiteltäväksi kaupunginhallituksen ollessa koolla.

Torstaina 11. tammikuuta julkaistavalla kaupunginhallituksen kokouksen 15. tammikuuta esityslistalla on viisi pykälää, jotka on mahdollista käsitellä sähköisessä päätöksentekomenettelyssä.

Sähköinen päätöksentekomenettely on yksi kuntalain mukainen päätöksentekotapa. Kaupunginhallitus kokeilee sähköistä päätöksentekomenettelyä selvittääkseen, voidaanko sen avulla tehostaa ajankäyttöä kokouksissa.

Kaupunginhallituksen esityslistat

Lisätiedot