Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaupungin nuorisotyöntekijät jalkautuvat koulujen päätöspäivänä lauantaina 1. kesäkuuta

30.5.2024 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Nuorisopalvelut

Kaksi neonkeltaista huomioliiviä pöydällä. Liivin selässä teksti Nuorisopalvelut.

Kaupungin nuorisopalvelut on varautunut perinteiseen tapaan nuorten juhlintaan koulujen päättäjäisviikonloppuna.

Nuorisopalveluiden työntekijät jalkautuvat ympäri Riihimäkeä ja kohtaavat nuoria erityisesti nuorten suosimilla kokoontumispaikoilla. Lisäksi nuorisokeskus Monari on avoinna lauantaiseen tapaan 7.-luokkalaisista 17-vuotiaisiin kello 18-22.

Liikkeellä on lauantai-illan ja yön aikana useita työpareja ympäri kaupunkia. Nuorisopalvelujen työntekijät tunnistaa keltaisesta R-tennarilogosta autoissa ja T-paidoissa sekä keltaisista huomioliiveistä, joiden selässä on teksti nuorisopalvelut.

Nuorisotyöntekijöiden terveiset nuorille on, että pitäkää huolta itsestänne ja kavereistanne sekä pyytäkää rohkeasti apua, mikäli tarvetta ilmenee. Apua saa nuorisotyöntekijöiltä tai soittamalla hätänumeroon 112.

Helteisen viikonlopun aikana on syytä muistaa ottaa vesipullo mukaan ja juoda runsaasti vettä. Myös nuorisopalveluilla on vettä tarjolla nuorisolle.

Juhlimaan lähtevien nuorten huoltajien olisi hyvä olla tavoitettavissa puhelimitse lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä ja vastata myös tuntemattomasta numerosta tuleviin puheluihin. Puhelu saattaa tulla esimerkiksi nuorisotyöntekijältä.

Lisätiedot