Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Haku Ete­läi­sen kou­lun musiik­ki­luo­kal­le on auki

13.12.2023 Tiedotteet Opi ja kasvata Koulut Perusopetus

Saksofoni makuullaan nuottivihon päällä.

Haluaako ensimmäiselle luokalle menevä lapsesi musiikkiluokalle Eteläiselle koululle?

Eteläisellä koululla toimii musiikkipainotteiset luokat 1–5.

Tulevan musiikkipainotteisen ensimmäisen luokan oppilaspaikka on ensisijainen oppilaspaikka ja siihen kuuluu oikeus koulukuljetussäännön mukaiseen koulukuljetusetuun, pääasiassa julkisella liikenteellä.

Jos haluat hakea lapsellesi koulupaikkaa ensimmäisen luokan musiikkiluokalta Eteläiseltä koululta, niin toimi seuraavasti:

  • Täytä sähköinen ilmoittautumislomake 19.12.2023 mennessä.
  • Valmistaudu lapsesi kanssa pieneen pääsykokeeseen. Pääsykokeeseen kuuluu rytmintoistoa, melodiantoistoa ja siellä esitetään vapaavalintainen laulu. Voit laulaa vaikkapa tutun laulun Tuiki tuiki tähtönen.
  • Pääsykokeet pidetään keskiviikkona 10.1., tiistaina 16.1. ja keskiviikkona 17.1. Valitkaa lomakkeesta teille sopiva ajankohta.
  • Tulkaa pääsykoetta varten Eteläiselle koululle valitsemananne päivänä ja suunnilleen valitsemananne ajankohtana.
  • Tulkaa sisään sinisistä pääovista. Aulassa on odotustila ja sieltä kutsutaan kukin vuorollaan luokkatilaan 12 (1A-luokka). Pääsykoetilaisuudessa ovat mukana opettajat Leena Stén ja Minna Välimäki.

Pääsykokeiden perusteella luokalle valitaan oppilaat. Musiikkiluokka perustetaan, jos luokalle pääsee pääsykokeen perusteella vähintään 16 oppilasta.

Ilmoittautumislomake pääsykokeeseen

Riihimäen kaupungin perusopetuslain 6§ mukaisen lähikoulun osoittamisesta ensimmäiselle luokalle tiedotetaan tammikuussa 2024.

Eteläinen koulu sijaitsee Riihimäen keskustan vieressä, osoitteessa Lopentie 11. Koulussa opiskelee noin 300 oppilasta luokilla 1–5. Kuudennella luokalla oppilaat siirtyvät Karan kouluun ja musiikkipainotteisen luokan oppilaat siirtyvät Harjunrinteen kouluun.

Katso Eteläisen koulun musiikkipainotteisen luokan esittely YouTubesta:

Hyppää upotuksen yli: Eteläisen koulun musiikkipainotteisen luokan esittely

Eteläisen koulun musiikkipainotteisen luokan esittely

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisätiedot