Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Elinvoimajohtajaksi esitetään Anna-Riitta Kujalaa

30.5.2024 Tiedotteet Työskentele ja yritä Rekrytointi Elinvoima

Kaupunginjohtaja Jouni Eho esittää kaupunginhallitukselle, että uudeksi Riihimäen elinvoimajohtajaksi valitaan arkkitehti Anna-Riitta Kujala. Hänen varalleen kaupunginjohtaja esittää insinööri (YAMK) Niina Matkalaa. Kaupunginhallitus käsittelee elinvoimajohtajan valintaa kokouksessaan maanantaina 3. kesäkuuta 2024.

Kujala on arkkitehdin koulutuksen lisäksi taiteen maisteri. Hän on opiskellut maankäyttösuunnittelun alemman korkeakoulututkinnon ja johtamisen erikoisammattitutkinnon. Kujala työskentelee parhaillaan Vantaan kaupungin aluearkkitehtina.

Elinvoimajohtajan valinta on ehdollinen, ja valinta tulee voimaan valitun esitettyä hyväksyttävän lääkärintodistuksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Riihimäen elinvoimajajohtajaksi haki 19 henkilöä, joista kolme lähetettiin soveltuvuusarviointiin. Kaupunginhallitus haastatteli kolmea kärkiehdokasta toukokuun lopulla. Elinvoimajohtajan haku alkoi 22. huhtikuuta ja päättyi 6. toukokuuta 2024.

Elinvoimajohtajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys toimialaan ja kokemusta toimialan johto- ja hallintotehtävistä. Elinvoimajohtajan virka on toistaiseksi voimassa oleva.

Elinvoimajohtajan virka tuli haettavaksi, kun Mika Herpiö irtisanoutui siirtyäkseen Vihdin elinvoimajohtajaksi.

Voit tutustua kaupunginhallituksen kokouksen esityslistaan täällä.

Lisätietoja