Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Anna-Riitta Kujalasta Riihimäen elinvoimajohtaja

3.6.2024 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Työskentele ja yritä Vaikuta ja tutustu Elinvoima Kaupunginhallitus Päätöksenteko Rekrytointi

Riihimäen kaupungin uudeksi elinvoimajohtajaksi on valittu arkkitehti Anna-Riitta Kujala. Hän toimii tällä hetkellä Vantaan kaupungin aluearkkitehtina. Kaupunginhallitus päätti asiasta yksimielisesti kokouksessaan 3. kesäkuuta 2024.

”Olen erittäin iloinen ja innoissani päästessäni tekemään töitä yhdessä riihimäkeläisten kanssa. Riihimäki on suuri pikkukaupunki, jolla on paljon potentiaalia mahdollistaa uudenlaista kaupunkielämää. Tarvitsemme kestävän vaihtoehto kaupungistumisen keskittymiselle suuriin kaupunkeihin”, Kujala sanoo.

Kujala on arkkitehdin koulutuksen lisäksi taiteen maisteri. Hän on opiskellut maankäyttösuunnittelun alemman korkeakoulututkinnon ja johtamisen erikoisammattitutkinnon. Varasijalle kaupunginhallitus valitsi insinööri (YAMK) Niina Matkalan.

Riihimäen elinvoimajajohtajaksi haki 19 henkilöä. Elinvoimajohtajan haku alkoi 22. huhtikuuta ja päättyi 6. toukokuuta 2024. Elinvoimajohtajan valinta on ehdollinen, ja valinta tulee voimaan valitun esitettyä hyväksyttävän lääkärintodistuksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Elinvoimajohtajan viran kelpoisuusehtona oli ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys toimialaan ja kokemusta toimialan johto- ja hallintotehtävistä. Elinvoimajohtajan virka on toistaiseksi voimassa oleva.

Elinvoimajohtajan virka tuli haettavaksi, kun Mika Herpiö irtisanoutui siirtyäkseen Vihdin elinvoimajohtajaksi.