Oma pää oma lakki – Riihimäen lukiosta löydät suuntasi

Riihimäen lukio on nuorekas, vaikka opetusta on annettu jo yli 110 vuotta. Monipuolisessa lukiossamme voit valita kursseja laajasta valikoimasta ja perehtyä tähtitieteeseen tai ryhtyä yrittäjäksi. Voit suorittaa taito- ja taideaineita lähes yhtä paljon kuin erikoislukioissa, lukea useita eri kieliä ja ottaa osaa kansainvälisiin projekteihin. Meillä on mahdollista opiskella myös robotiikkaa ja teatteri-ilmaisua. Riihimäen lukion laaja tukiverkko ohjaa sinua jatko-opinnoissa, oppimisessa sekä arkielämän haasteissa. Lukiomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Täältä löydät ystävät, yhteydet maailmalle sekä eväät tulevaisuuteen. Päivälukion yhteydessä toimii myös aikuislukio.

Riihimäen lukion koronatiedotteet:

14.09.2020

Päivitetty ohje koronasta ja koulunkäynnistä * uusi

17.08.2020

Sivistystoimen tiedote koronaan varautumisesta

10.08.2020

Korona ja opiskeluterveydenhuolto

07.08.2020

Hygieniaohjeita koulun alkuun

 

Ylioppilastutkintolautakunnan tiedote syksyn yo-kokelaille

YTL on julkaissut tiedotteen syksyn ylioppilaskokelaille. Tiedote sisältää keskeisimmät asiat, jotka koskevat ylioppilastutkintoa. Jokaisen syksyn kokelaan on syytä tutustua niihin huolellisesti. Pääset lukemaan sen täältä.

Riihimäen kansalaisopisto on myös nuorten opisto

Riihimäen kansalaisopisto on myös nuorten opisto ja siellä on suunniteltu lukiolaisille vaihtelevan mittaisia kursseja, joille ilmoittaudutaan verkossa. Ilmoittautuminen on auki koko lukuvuoden loppuun asti, joten voit ilmoittautua silloin kun haluat,  Kun suunnittelet ensi lukuvuoden lukujärjestystäsi ja aikatauluasi,mieti myös mahtuisiko sinne uusi harrastus. Liitteessä kurssien sisällöt, aikataulut ja hinnat: Opiston kurssitarjontaa nuorille